Ekonomi

QNB Finansbank'tan 1 Milyon TL konut kredisi! 15 yılda geri ödeniyor! QNB Finansbank'tan 1 Milyon TL konut kredisi! 15 yılda geri ödeniyor! QNB Finansbank müşterileri için 180 ay vadeli konut kredisi kampanyası geldi. 15 yıl vadeli 1 Milyon TL konut kredisi için ne kadar taksit ödeniyor?
Başkan ek zam açıklamasını yaptı! 700 bin kişiyi doğrudan ilgilendiriyor maaşlarda yeni düzenleme Başkan ek zam açıklamasını yaptı! 700 bin kişiyi doğrudan ilgilendiriyor maaşlarda yeni düzenleme Maaş zamlarına ilişkin düzenlemeler sıklıkla gündemde yer alıyor. Kamu işçisi maaşlarına ilişkin yeni gelişmeler konu başlıkları halinde vatandaşlara duyurulurken maaşlara düzenleme talep edildiği öğrenildi.
2024 Emekli bayram ikramiyesi arttı mı, ne kadar, kaç TL olacak? 2024 Emekli bayram ikramiyesi arttı mı, ne kadar, kaç TL olacak? Her yıl dini bayramlarda emeklilere verilen ikramiyelerle ilgili 2024 yılında zam açıklaması yapılmasını bekleyen emekliler araştırmalarına başladı. Emekliler bayram ikramiyelerinin bu yıl kaç TL tutarında hesaplarına geçeceğini merak ederken ikramiyelere zam gelip gelmeyeceğini de sorgulamaya başladı.
Bor Şeker halka arz ne zaman, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Bor Şeker halka arz ne zaman, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? SPK'nın açıkladığı halka arzlar yatırımcıların sıkı takibinde yer ediniyor. SPK tarafından halka arz edeceği açıklanan Bor Şeker'in talep toplama sonuçları ve borsada ne zaman işlem göreceği merak edildi. Bor Şeker halka arz sonuçları ile ilgili gelişmeleri derledik.
Kesenin ağzını açın dubleks dairenizi alın! Vakıfbank fırsatı duyurdu 900 bin liraya dubleks daire satılacak Kesenin ağzını açın dubleks dairenizi alın! Vakıfbank fırsatı duyurdu 900 bin liraya dubleks daire satılacak Türkiye'de konut fiyatları artışını sürdürüyor. Ev sahibi olmak isteyenler uygun fiyatlı ilanları araştırmaya devam ederken bankaların ilanları da merak konusu oluyor. Vakıfbank tarafından yayımlanan konut ilanı dikkatleri çekerken dubleks dairenin 900 bin liradan satılacağı öğrenildi.
Belediye işçi maaşlarına rekor zammı duyurdu! Belediye çalışanı olmak için kuyruğa girilecek maaşlar 29 bin lirayı geçti Belediye işçi maaşlarına rekor zammı duyurdu! Belediye çalışanı olmak için kuyruğa girilecek maaşlar 29 bin lirayı geçti Belediye zamları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Açıklanan zamlar 2024 yılında rekor rakamlara ulaşırken belediyeler de zamları ardı ardına duyurmaya devam ediyor. Belediyelerin zam açıklamalarına bir yenisi daha eklenirken yapılan açıklama ile belediye işçisinin maaşının 29 bin 460 liraya yükseldiği öğrenildi.
BAĞKUR emeklisine hayırlı olsun! Emekliye ilave ödemeler yapıldı banka hesaplarınızı kontrol edin BAĞKUR emeklisine hayırlı olsun! Emekliye ilave ödemeler yapıldı banka hesaplarınızı kontrol edin Emekliler 2024 yılı maaş zamlarını tam olarak alacakları tarihe odaklandı. Emekli zamlarını belirleyen enflasyon farkının açıklanmasının ardından emekliler için zam oranı belli oldu. Emekliler için zam oranının netleşmesinin ardından bu kez zam farkı için gözler ödeme tarihlerine çevrildi. SSK ve Bağkur emeklilerine ödeme müjdesi verildi.
SSK BAĞKUR 4A 4B 4C Emekli Sandığı emeklilerine müjdeyi bizzat bakan verdi! İkramiye ödemelerine zam geliyor SSK BAĞKUR 4A 4B 4C Emekli Sandığı emeklilerine müjdeyi bizzat bakan verdi! İkramiye ödemelerine zam geliyor Ülkemizde emekliler için yılda iki kez olmak üzere bayram ikramiyesi veriliyor. Emekliye bayram ikramiyesi Ramazan ayının yaklaşması ile beraber yeniden gündem olurken ikramiyelere zam yapılacağı bildirildi. Ramazan Bayramı'nda zamlı ikramiye müjdesini ise bizzat bakan verdi.
Resmi Gazete'de yayımlandı! SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam farkları hesaplarına yatmaya başladı Resmi Gazete'de yayımlandı! SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam farkları hesaplarına yatmaya başladı SSK ve Bağ-Kur emeklisinin beklediği zam farkı ödemeleri Resmi Gazete'de yayımlanan düzenleme ile hesaplara yatmaya başladı.
18 yaşını dolduran vatandaşların 5165 ödemesi çıktı! Başvuran herkesten o ücret alınıyor 18 yaşını dolduran vatandaşların 5165 ödemesi çıktı! Başvuran herkesten o ücret alınıyor Ülkemizde 18 yaşında olan her birey artık reşit sayılıyor. Reşit olan bireyler pek çok hakkı da beraberinde elde ederken bazı haklar için de ödemelerin yapılması gerekiyor.
Şubat ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Şubat ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan son açıklamalar çerçevesinde vatandaşların hesaplarına destek ödemelerin yatırılıp yatırılmadığı hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı.
Halkbank yeni müşterilerine özel kampanyayı duyurdu! Başvuru yapana 1200 TL verilecek Halkbank yeni müşterilerine özel kampanyayı duyurdu! Başvuru yapana 1200 TL verilecek 2024 yılı için Halkbank tarafından yayımlanan son kampanya ile birlikte başvuru yapan kişilere özel toplamda 1200 lira hediye edileceği ifade edildi.