Ekonomi

Sorgulama ekranı açıldı kök maaş tablosu sil baştan değişti! Memur emeklisi SSK BAĞKUR emekli aylığı hesaplama tablosu Sorgulama ekranı açıldı kök maaş tablosu sil baştan değişti! Memur emeklisi SSK BAĞKUR emekli aylığı hesaplama tablosu Türkiye'de çalışma hayatını sonlandıracak olan vatandaşlar belirli şartları karşılamaları dahilinde emekli oluyor ve bunun karşılığında devletten emekli maaşı almaya hak kazanıyor. Emekli maaşı almaya hak kazanan vatandaşlar kök maaş hesaplama tablosu üzerinden maaş hesaplaması yapmaya çalışırken SSK BAĞKUR ve emekli sandığı kök maaş hesaplama tablosu da netleşti.
42.500 TL'si olan başvuru yapabiliyor! 3+1 çatı dubleks daire 850 bin liradan satışa çıktı 42.500 TL'si olan başvuru yapabiliyor! 3+1 çatı dubleks daire 850 bin liradan satışa çıktı Taşınmaz fiyatlarındaki artışlar nedeniyle ev sahibi olmak isteyenlerin alternatif arayışları devam ediyor. Konut fiyatlarındaki rekor artışlar devam ederken özellikle icradan satılık daireler ev sahibi olmak isteyenler için uygun fiyatlı seçenekler sunması ile dikkati çekiyor. Bu çerçevede 42.500 TL başvuru bedeli ile yeni bir ilan duyurusuna yer verildi.
Kimlik kartı ile başvuru yapanlara bakanlıktan destek duyurusu! Kaydını yaptırana 2423 TL ödenecek Kimlik kartı ile başvuru yapanlara bakanlıktan destek duyurusu! Kaydını yaptırana 2423 TL ödenecek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından pek çok ekonomik destek ihtiyaç sahiplerine sunulmaya devam ediyor. Bakanlığın yaptığı bir açıklama ile kimliği ile başvuru yapan kişilere 2.423 TL ödeme yapılacağı kaydedildi. Bu çerçevede kimlik kartı ile başvuru yapılmasının yeterli olduğu kaydedilirken detaylar da netleşti.
Yatırımını altın üzerinden yapanlar dikkat! Uzman isimden düşüş uyarısı geldi Yatırımını altın üzerinden yapanlar dikkat! Uzman isimden düşüş uyarısı geldi Bugün Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan açıklamalarda yatırım yapan vatandaşlar için düşüş uyarısı verilerek alım fırsatına işaret edildi.
Cevdet Yılmaz'dan enflasyon açıklaması! Ocak ayında istisnai durum oldu Cevdet Yılmaz'dan enflasyon açıklaması! Ocak ayında istisnai durum oldu Bugün Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından ekonomi hakkında önemli bilgilere yer verildi. Bu çerçevede enflasyon hakkında da bilgilendirmelerde bulunuldu.
İŞKUR günde 425 lira ödeme ile meslek sahibi yapacak! Başvuru şartları belli oldu İŞKUR günde 425 lira ödeme ile meslek sahibi yapacak! Başvuru şartları belli oldu İŞKUR tarafından yapılan son açıklamalara göre kişilerin mesleki deneyim kazanması ve iş sahibi olabilmesi için günde 425 TL ödeme ile alımların yapılacağı ifade edildi.
2024 İBB bursu ikinci taksit ne zaman, ayın kaçında yatacak? 2024 İBB bursu ikinci taksit ne zaman, ayın kaçında yatacak? İBB tarafından öğrencilere sunulan burs imkanına olan rağbet artıyor. Şartları taşıyarak burs ödemesi almaya hak kazanan bireyler de İBB bursunun ikinci taksit ödemesinin hangi tarihe denk geldiğini sorguluyor.
Bunu bir kez yapanın vay haline! Trafiğe böyle çıkarsanız 12978 TL ödeyeceksiniz Bunu bir kez yapanın vay haline! Trafiğe böyle çıkarsanız 12978 TL ödeyeceksiniz Trafik kurallarına uymak hayati derecede önem taşıyor. Trafik kurallarına uyma zorunluluğu olan sürücüler bu kuralların ihlali durumunda da bazı idari para cezalarını ödemek durumunda kalıyorlar. 2024 yılında trafik cezalarında bir artış yaşanırken bu cezalardan biri daha rekor miktara ulaştı.
Alışverişini bu kartla yapanlara jest! Tam 3 bin TL para iadesi alacak kazançlı çıkacaksınız Alışverişini bu kartla yapanlara jest! Tam 3 bin TL para iadesi alacak kazançlı çıkacaksınız Eğitim, seyahat, gıda gibi giderler gittikçe cep yakıyor. Artan maliyetler ve birbiri ardına gelen zamlar nedeniyle ulaşım, seyahat, eğitim, sağlık gibi giderler için ödenen paralar da sürekli olarak artıyor. Bankalar müşterileri için kart kampanyaları düzenlemeye devam ederken 3 bin TL kazançlı çıkılacak bir kampanya da Ziraat Bankası tarafından açıklandı.
Metro Marketler'den alışveriş yapan herkese güzel haber! Hediye para verilecek Metro Marketler'den alışveriş yapan herkese güzel haber! Hediye para verilecek Ülkemizin en sık tercih edilen marketleri arasında olan Metre Marketler'den güzel haber geldi. Aktarılan son habere göre Metro Marketler'de alışveriş yapanlara duyuru yapıldı. Hediye para verileceği ve bahsi geçen kampanyanın ay sonuna kadar devam edeceği belirtildi.
Yatırımcının yüzünü en çok o güldürdü! Alanların parası pul olmadı katlandı da katlandı Yatırımcının yüzünü en çok o güldürdü! Alanların parası pul olmadı katlandı da katlandı Yatırımcıların yastık altı birikimleri devam ediyor. Ocak ayında yatırımcısına en çok kazandıran araç açıklanırken resmi veriler de açıklandı.
Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan Enflasyon ile ilgili kritik açıklama! Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan Enflasyon ile ilgili kritik açıklama! Geçtiğimiz günlerde Hafize Gaye Erkan'ın şok eden istifa etme kararının hemen ardından Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Başkanı olarak atanan Fatih Karahan Enflasyon Raporu 2024-I Bilgilendirme Toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Karahan "Parasal sıklığı korumakta kararlıyız" dedi.