Ekonomi

1.490.000 TL fiyatlı sıfır kilometre Seat Leon 828.105 TL’ye satılıyor! 1.490.000 TL fiyatlı sıfır kilometre Seat Leon 828.105 TL’ye satılıyor! Sıfır kilometre otomobillerin fiyatları alım gücünü aşınca ÖTV muafiyetli satışlar önem kazanmaya başladı. Seat Leon için ÖTV muafiyetli fiyat açıklandı.
Miras paylaşımında yeni dönem! Bunları yapanlara tek kuruş miras verilmeyecek! Miras paylaşımında yeni dönem! Bunları yapanlara tek kuruş miras verilmeyecek! Miras hakkı almak isterken bir anda mirastan mahrum edilenler neye uğradıklarını şaşırıyorlar. Miras ile alakalı olarak Yargıtay’ın verdiği emsal karar çok sayıda kişiyi mirasçılıktan men edecek. Kimler, hangi gerekçe ile mirastan pay alamayacaklar?
ASO Başkanı Seyit Ardıç, Türkiye Müteahhitler Birliğini ziyaret etti ASO Başkanı Seyit Ardıç, Türkiye Müteahhitler Birliğini ziyaret etti Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç, şehir genelinde gerçekleştirdiği ziyaret ve toplantı katılımlarına yenilerini daha ekledi. Başkan Ardıç, Türkiye Müteahhitler Birliğini ziyaret etti ve ASO Eğitim Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısına başkanlık yaptı.
Okkalı zam cepleri yaktı! 1 tanesi 100 TL oldu Okkalı zam cepleri yaktı! 1 tanesi 100 TL oldu Son dönemde döviz kuru ve enflasyonun oluşturduğu baskı ile iğneden ipliğe rekor zamlar gelirken bir zam haberi de sevgililer günü için geldi. Artık kimse buket buket alamayacak!
120 ay vadeli 500 bin TL konut kredisinin aylık taksit ödemesi güncellendi 120 ay vadeli 500 bin TL konut kredisinin aylık taksit ödemesi güncellendi Konut kredisi çekip ev sahibi olmak isteyenler bankaların sunduğu konut kredilerinin faiz ve aylık taksit oranlarını yakından takip ediyor. Bu kapsamda aktarılan son habere göre 120 ay vadeli 500 bin TL konut kredisinin aylık taksit ödemesi güncellendi. İşte aylık taksit miktarı..
Ekstreler takip edilecek! Kredi kartından bunları alanlar dikkat Ekstreler takip edilecek! Kredi kartından bunları alanlar dikkat Kredi kartı, hayatımızı ekonomik açıdan kolaylaştıran ve anlık ihtiyaçlarımızı karşılamaya yardımcı olan önemli bir araç. Kullanımının her geçen gün artması beraberinde ödeme zorluğunu da getiriyor. Kredi kartları ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı! Bu ürünleri alan herkesin dikkat etmesi gerekiyor..
Ev sahiplerine uyarı! Kiracıya 120 Bin TL borçlu çıkıyorlar! Ev sahiplerine uyarı! Kiracıya 120 Bin TL borçlu çıkıyorlar! Ev sahipleri ile kiracılar arasında son yıllarda adeta köşe kapmaca oynanıyor. Bu anlaşmazlıkların ve oynanan oyunların faturası ev sahipleri için çok ağır olabiliyor.
Listede adı soyadı yazılı olan Halkbank müşterileri dikkat! Beklenen açıklama geldi Listede adı soyadı yazılı olan Halkbank müşterileri dikkat! Beklenen açıklama geldi Kamu bankalarından olan Halkbank, resmi web sitesi üzerinden banka müşterileri için önemli bir açıklama yaptı. Aktarılan son habere göre listede adı yazılı olan banka müşterilerinin şubeye gitmesi gerektiği ifade edildi.
Çalışmadan emeklilik sistemi! SGK açıkladı, emekli maaşı bağlanıyor! Çalışmadan emeklilik sistemi! SGK açıkladı, emekli maaşı bağlanıyor! SGK sisteminde çeşitli emeklilik türleri bulunuyor. Çalışmadan kolay bir şekilde emekli olmanın formülü ortaya çıktı.
Akbank'tan emeklilere 1.000 TL nakit hediye veriliyor! Akbank'tan emeklilere 1.000 TL nakit hediye veriliyor! Akbank emekliler için 1.000 TL tutarında nakit hediyesi veriyor. Emekli müşteriler Akbank’a başvuru yaparak nakit hediyelerini alabiliyorlar.
12 Şubat Pazartesi 23.59'a kadar vaktiniz var! Fiyatı 70 TL birden artacak 12 Şubat Pazartesi 23.59'a kadar vaktiniz var! Fiyatı 70 TL birden artacak Akaryakıt fiyatları yakından takip ederken Şubat ayının ilk zammı motorine açıklandı. O tarihte motorine litre başı zam gelecek!
Staj ve çıraklık için EYT toplantısı yapıldı iddialarına SGK'dan yanıt geldi Staj ve çıraklık için EYT toplantısı yapıldı iddialarına SGK'dan yanıt geldi Çıkan EYT yasasından staj ve çıraklık dönemleri sayılmadığı için yararlanamadığını iddia edenler için bir toplantı gerçekleştirildiği iddialarına hızlı bir yanıt verildi. Yanıt bizzat Sosyal Sigorta Kurumu (SGK) tarafından verildi.