Ekonomi

Emekliye yeni ödeme müjdesi verildi rakamlar güncellendi! İmzayı atan emekliye 12 bin TL ek ödeme geliyor Emekliye yeni ödeme müjdesi verildi rakamlar güncellendi! İmzayı atan emekliye 12 bin TL ek ödeme geliyor Enflasyonun artması ile beraber maliyet artışları da gündeme gelmeye devam ediyor. Maliyet artışlarının devam ettiği dönemde zam haberleri art arda eklenirken emekliye yapılan maaş zamlarının ardından ek ödeme için açıklamalar gelmeye başladı. Emekliye ek ödeme müjdesi verilirken 12 bin TL tutarındaki ödeme için de ilk açıklama geldi.
Piyasanın altındaki beklentisi değişti! Tarihi zirve kaydedildi gram altında 3 bin TL beklentisi başladı Piyasanın altındaki beklentisi değişti! Tarihi zirve kaydedildi gram altında 3 bin TL beklentisi başladı Yeni yılda altın fiyatları hızlı yükseliş kaydetti. Altında yeni rekorlar kırılırken uzmanların değerlendirmeleri de piyasa takipçilerinin gündeminde yer aldı. Altında tarihi zirve sonrası uzmanların tahminleri değişirken gram altının ulaşacağı rakama dair yapılan tahminler ise ezberleri bozdu.
Kontaklar can çekişiyordu artık tamamen kapanacak! İstasyonda zam kuyruğu var 2,55 TL birden zamlanacak Kontaklar can çekişiyordu artık tamamen kapanacak! İstasyonda zam kuyruğu var 2,55 TL birden zamlanacak Akaryakıt fiyatlarına zam haberleri ardı ardına gelmeye devam ediyor. Akaryakıt fiyatlarının artması ile beraber yeni yılda da peş peşe zam açıklaması gelirken şubat ayında da zam furyası devam etti. Döviz ve petrol fiyatlarında yaşanan yükseliş zam haberlerini beraberinde getirirken bu kez pazartesi gecesi bir akaryakıt grubuna daha zam geleceği sektör temsilcileri tarafından duyuruldu.
150 bin TL faizsiz evlilik kredisi başvuruları başladı mı, şartları nedir? 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi başvuruları başladı mı, şartları nedir? Evlenmeyi düşünen milyonlarca genç çift tarafından merakla beklenen açıklama geldi. Yapılan açıklamalara göre Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından konulan şartlar çerçevesinde başvuruların başlayacağı ifade edildi.
Halkbank’tan yeni emekli jesti! Düşük faizli 50.000 TL ihtiyaç kredisi! Halkbank’tan yeni emekli jesti! Düşük faizli 50.000 TL ihtiyaç kredisi! İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen emeklilere Halkbank tarafından önemli bir imkan sağlanıyor. Halkbank’ın emekli müşterilerine 50.000 TL ihtiyaç kredisi jesti yapıldı.
Hepsini devlet satıyor! Skoda Octavia 217.500 TL, Ford Focus 225.000 TL! Hepsini devlet satıyor! Skoda Octavia 217.500 TL, Ford Focus 225.000 TL! Otomobil satın almak isteyenler için çok özel bir fırsat geldi. Ticaret Bakanlığı çok uygun fiyatlarla ikinci el otomobil satışı yapılacağını açıkladı.
Hane başı 1.950 TL destek! Bakanlık her ay hesabınıza yatırıyor! Hane başı 1.950 TL destek! Bakanlık her ay hesabınıza yatırıyor! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ailelere yönelik desteklere devam ediliyor. Başvurusu onaylanan aileler aylık 1.950 TL tutarında destek alıyorlar.
Bankada parası olanlar dikkat etsin! 1,5 ay sonra bir ilk yaşandı Bankada parası olanlar dikkat etsin! 1,5 ay sonra bir ilk yaşandı Bankada parası olanları yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. 2023 yılının ikinci yarısından itibaren Merkez Bankası politika faizlerinde artışa gitmeye başladı. Durum bu şekilde olunca mevduat faizleri hızla yükselirken 1,5 ay sonra resmen bir ilk yaşandı!
En çok satan Renault! Yeni fiyat listesiyle Renault Megane Sedan satışa çıktı! En çok satan Renault! Yeni fiyat listesiyle Renault Megane Sedan satışa çıktı! Türkiye’de oldukça tutan modellerden olan Renault Megane Sedan için yeni fiyat listesi belli oldu. Renault Megane Sedan bu ay hangi fiyatlarla satılıyor?
A101 indirimin dibine vurdu! Tuvalet kağıdı olan olmayan alsın 149.90 TL'den 64.50 TL'ye düştü A101 indirimin dibine vurdu! Tuvalet kağıdı olan olmayan alsın 149.90 TL'den 64.50 TL'ye düştü Fiyatları ile adından söz ettirmeye devam eden A101 yeni haftanın indirimli ürünlerini açıklarken bir dev indirim de tuvalet kağıdı ve kağıt havlu almak isteyen kişilere yapıldı.
Resmi Gazete'de faizsiz kredi kampanyası yayımlandı! Aile ve Gençlik Fonu hayata geçiriliyor Resmi Gazete'de faizsiz kredi kampanyası yayımlandı! Aile ve Gençlik Fonu hayata geçiriliyor Resmi Gazete'de çeşitli kararlar yayımlanmaya devam ediyor. Resmi Gazete aracılığı ile kamuoyunun bilgisine sunulan son dakika haberi ile Aile ve Gençlik Fonu yapısı için harekete geçildiği öğrenildi.
Halkbank'tan kara kışı yaza çevirecek 50.000 TL limitli kış kredisi kampanyası! Halkbank'tan kara kışı yaza çevirecek 50.000 TL limitli kış kredisi kampanyası! Nakit zorluklar yaşayan kişilere Hlakbank'tan kredi müjdesi geldi. Halk Bankası 50 bin TL kredi vereceğini açıkladı. İşte Halkbank kış kredisi kampanyası ve güncel faiz oranı!