Ekonomi

İş Bankası'ndan yeni kampanya! 400.000 TL 2. el taşıt kredisi! İş Bankası'ndan yeni kampanya! 400.000 TL 2. el taşıt kredisi! İş Bankası 2. el taşıt kredisi kampanyası başlattı. 2. el araçlar için İş Bankası 400.000 TL taşıt kredisini kaç TL taksitle vermeye başladı?
İŞKUR üzerinden Türkiye geneli 3.023 satış danışmanı alımı başladı! 18-55 yaş arası başvursun İŞKUR üzerinden Türkiye geneli 3.023 satış danışmanı alımı başladı! 18-55 yaş arası başvursun İş arayanların neredeyse her gün ziyaret ettiği kurumların başında gelen İŞKUR’dan güzel haber geldi! Aktarılan son habere göre İŞKUR üzerinden Türkiye geneli 3.023 satış danışmanı alımı yapılacağı açıklandı. 18-55 yaş arası adayların başvurabileceği personel alımında detaylar haberimizde
Gram altın 3000 TL mi olacak? Uzman isim tarih vererek o rakamı işaret etti Gram altın 3000 TL mi olacak? Uzman isim tarih vererek o rakamı işaret etti Altın için yatırım yapmak isteyen kişiler tarafından merak edilenlerin artmasının ardından uzman isimden kritik tarih geldi. O tarihte altının 3000 TL seviyelerine yükselebileceği hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
150 bin TL faizsiz evlilik kredisi başvurusu için şartlar nedir? 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi başvurusu için şartlar nedir? Uzun süredir pek çok genç tarafından beklenen evlilik kredisi hakkında merak edilenlerin artmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başvuru şartlarının belirlendiği öğrenildi.
Acil nakit ihtiyacı olanlara ING'den faizsiz 20 bin TL nakit avans fırsatı duyuruldu! Acil nakit ihtiyacı olanlara ING'den faizsiz 20 bin TL nakit avans fırsatı duyuruldu! Bu ay için ING tarafından yayımlanan son kampanya ile birlikte başvuru yapan müşterilere özel toplamda 20 bin TL nakit avans verileceği öğrenildi.
SGK uzmanları 9 Eylül 1999 sonrası çalışmaya başlayanlar için açıkladı! Emeklilik için o şartlar gerekiyor SGK uzmanları 9 Eylül 1999 sonrası çalışmaya başlayanlar için açıkladı! Emeklilik için o şartlar gerekiyor Son dönemin en popüler soruları arasında kademeli emeklilik konusu yer alıyor. Kademeli emeklilik ile ilgili olarak merak edilen her geçen gün artarken SGK uzmanlarından konuya ilişkin açıklamalar da gelmeye başladı.
Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın 3600 ek gösterge için Bakan Işıkhan ile bir araya geldi Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın 3600 ek gösterge için Bakan Işıkhan ile bir araya geldi Memurların son dönemde en birinci talepleri arasında yer alan 3600 ek gösterge ile ilgili sendika temsilcilerinin hükümet nezdinde girişimleri devam ediyor. Bu kapsamda Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ı makamında ziyaret etti.
Kademeli emeklilik tablosunda hesaplar yeni baştan yapıldı! O kişilere her an sürpriz yapılabilir Kademeli emeklilik tablosunda hesaplar yeni baştan yapıldı! O kişilere her an sürpriz yapılabilir Kademeli emeklilik konusundaki gelişmeler yakından takip ediliyor. Kademeli emeklilik için açıklama beklenirken torba yasanın konu hakkındaki maddeleri de merak ediliyor. Bu çerçevede torba yasada hesaplamalar yeniden yapılırken detayları derledik.
Ev almak isteyen ancak bütçesi olmayan dar gelirliye müjdeyi bakan verdi! Konut arzını artıracak proje geliyor Ev almak isteyen ancak bütçesi olmayan dar gelirliye müjdeyi bakan verdi! Konut arzını artıracak proje geliyor Türkiye'de konut satış fiyatlarının artması ile beraber talebin düştüğü bildirildi. Konuta erişmekte zorluk yaşayan vatandaşlar artık konuta olan taleplerini azaltırken sektörde de daralma endişesi yaşanıyor. Sektördeki daralma endişesi ve vatandaşların artık konut alamaması ile beraber hükümetin harekete geçeceği öğrenildi.
Ankara İstanbul İzmir hepsinde 45 TL'yi geçti yeni zamlar kapıya dayandı Ankara İstanbul İzmir hepsinde 45 TL'yi geçti yeni zamlar kapıya dayandı Zam haberlerinin ardı arkasının kesilmediği günlerde özellikle akaryakıt zamları endişe verici boyutlara ulaştı. Akaryakıt zamları gündemin en önemli konu başlıkları arasında yer alırken son olarak motorin tarafındaki zamla beraber tarihi zirve kaydedildi.
Vergi resmen sıfıra indi! Resmi Gazete'de kararı duyuruldu o üründe artık vergi ödenmeyecek Vergi resmen sıfıra indi! Resmi Gazete'de kararı duyuruldu o üründe artık vergi ödenmeyecek Ülkemizde hemen her kalemden alınan çeşitli vergiler bulunuyor. Vergi ödemeleri vatandaşların belini bükerken bununla ilgili olarak da çeşitli kararlar alınmaya devam ediyor.
Emeklinin hesabı sil baştan değişti! O tarihte hesabınıza ek ödeme yapılacak hem de zamlı Emeklinin hesabı sil baştan değişti! O tarihte hesabınıza ek ödeme yapılacak hem de zamlı Emekliler yıl içinde alacakları ödemelere ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına devam ederken nisan ayında ek ödeme yapılacağı bildirildi. Emekliler yapılacak ek ödemelere ilişkin bilgi sahibi olmak isterken sürpriz bir açıklamaya yer verildi.