Ekonomi

İkinci evi olanlara kötü kiracılara sevindiren haber geldi! Kademeli vergide son düzlük yükselişe neşter vurulacak İkinci evi olanlara kötü kiracılara sevindiren haber geldi! Kademeli vergide son düzlük yükselişe neşter vurulacak Ülkemizde artan kiralık konut fiyatları kiracıların bütçe dengesini zorlamaya devam ediyor. Kiracılar bütçe dengelerini korumakta zorlanırken artan kiralık daire fiyatlarının önüne geçilmesi içinde kira artış sınırı uygulanmaya başladı. Konut satış fiyatları da yükselmeye devam ederken bunun önüne geçmek üzere Merkez Bankası'nın yeni önerileri gündem oldu.
Şubat 2024 ABD Merkez Bankası FED faiz toplantısı hangi tarihte, faiz kararı ne zaman açıklanacak? Şubat 2024 ABD Merkez Bankası FED faiz toplantısı hangi tarihte, faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı için gözler gelecek açıklamaya çevrildi. FED'in faiz kararı beklenirken toplantının ne zaman yapılacağı da sorgulanan konular arasında yer alıyor. FED'in faiz kararını açıklayacağı tarih merak konusu olmaya devam ederken detaylar da FED toplantı takvimi ile belli oldu.
Milyonlarca emeklinin güncel maaşı belli oldu! E-Devlet sorgulama ekranı açıldı zamlı maaşlar ortaya çıktı Milyonlarca emeklinin güncel maaşı belli oldu! E-Devlet sorgulama ekranı açıldı zamlı maaşlar ortaya çıktı SSK, Bağkur ve emekli sandığı emeklilerinin zam farkı ödemeleri hesaplara geçti. 2024 yılında alacakları zamlı maaşları merak eden emekliler toplamda ne kadar maaş alacaklarını sorgularken e-Devlet üzerinden bunun kontrol edilebileceği bildirildi. E-Devlet ekranı üzerinden güncel maaşlarını sorgulamak isteyen emekliler için detayları derledik.
E-Devlet başvuru ekranı an itibariyle açıldı! Tek kuruş faiz ödenmeyecek 2 yıl ertelenecek E-Devlet başvuru ekranı an itibariyle açıldı! Tek kuruş faiz ödenmeyecek 2 yıl ertelenecek Kredi faizlerinin yükselmesi ile beraber ihtiyaçları için bankaların kredi kampanyalarını inceleyen vatandaşlara hükümetten açıklama geldi. İhtiyaçlarını gidermek üzere kredi çekecek olan vatandaşlara faizsiz kredinin kapıları aralanırken başvuru ekranı açıldı ve detaylar da belli oldu.
Akaryakıt istasyonlarında bu rakamı görünce şaşırmayın zam resmen geldi! Motorinin ardından bu kez benzine kallavi zam Akaryakıt istasyonlarında bu rakamı görünce şaşırmayın zam resmen geldi! Motorinin ardından bu kez benzine kallavi zam Brent petrol fiyatlarının artışa geçmesi ve doların güçlenmesi akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansımaya devam ediyor. Motorine gelen zammın ardından gözler benzin tarafına çevrilirken sürücülerin canını sıkan zam da pompaya yansıtıldı.
55 TL günlük taksitle 28.000 TL ihtiyaç kredisi İş Bankası'nda! 55 TL günlük taksitle 28.000 TL ihtiyaç kredisi İş Bankası'nda! İhtiyaç kredisi çekmek için maliyet araştırması yapanlara İş Bankası’ndan fırsat kredisi geldi. İş Bankası günlük 55 TL taksitle 28.000 TL ihtiyaç kredisi vermeye başladı.
Milyonlarca emekli için beklenen rakam açıklanıyor! Bayram ikramiyesi için ödeme tarihleri belli oldu Milyonlarca emekli için beklenen rakam açıklanıyor! Bayram ikramiyesi için ödeme tarihleri belli oldu Her sene olduğu gibi bu sene de emekli vatandaşlar için bayram ikramiyesinin verilip verilmeyeceği konusunda merak edilenlerin artmasının ardından bakanlıktan konu hakkında açıklamalar geldi.
SSK 4A, 4B, 4C’liler için karar çıktı! Yıllık izin maaş sınırlaması çalışma saatleri hepsi sil baştan hesaplanıyor SSK 4A, 4B, 4C’liler için karar çıktı! Yıllık izin maaş sınırlaması çalışma saatleri hepsi sil baştan hesaplanıyor Emeklilik hayatı ile ilgili olarak yapılan çalışmalar vatandaşların gündeminde yer alırken SSK 4A, 4B ve 4C'liler için çalışma hayatına ilişkin yapılan düzenlemeler merak edildi. Emekli olabilmek için belirli şartları yerine getirmesi gereken vatandaşların çalışma hayatlarına ilişkin düzenlemeler gündemde yer alırken sil baştan yapılan hesaplamalar da Haberankara.com adresinde yer aldı.
Torba Yasa'da 3600 ek gösterge var mı, ne zaman çıkacak? Torba Yasa'da 3600 ek gösterge var mı, ne zaman çıkacak? Torba Yasa'daki maddeler merak konusu olmaya devam ediyor. Torba yasa hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken bir yandan da 3600 ek gösterge için meraklı bekleyiş devam ediyor.
Banka 81 ildeki esnaflara ve akaryakıt istasyonlarına kampanyayı duyurdu! Yüzde 50 indirim uygulanacak Banka 81 ildeki esnaflara ve akaryakıt istasyonlarına kampanyayı duyurdu! Yüzde 50 indirim uygulanacak Bankaların kampanyaları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Banka kampanyaları yakından takip edilirken Halkbank, esnaf ve akaryakıt istasyonlarına kampanya uygulayacağını bildirdi.
Limak Doğu Anadolu Çimento halka arzı ne zaman, kaç lot verir? Limak Doğu Anadolu Çimento halka arzı ne zaman, kaç lot verir? Halka arzlar vatandaşların yakın takibinde yer alıyor. Yeni halka arzlar hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarına devam ederken Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arz olacağı öğrenildi. Halka arzlarla ilgili detaylar da merak konusu oldu.
Emeklilere promosyon jesti geldi! Bu ay maaşınıza ek 10 bin TL ödeme alabilirsiniz Emeklilere promosyon jesti geldi! Bu ay maaşınıza ek 10 bin TL ödeme alabilirsiniz Emekli maaş zammı ile ilgili sürecin sona ermesi ile beraber emekliler bu kez ek ödeme alabilecekleri bankaların promosyon tutarlarını araştırmaya başladı. Emeklilere ek ödeme müjdesi veren bankaların promosyon tutarları güncellenirken maaşa ek 10 bin lira ödeme için açıklama da geldi.