Ekonomi

2024 yılı toplu iş sözleşmesi protokolü imzalandı en düşük işçi maaşı 30.000 TL oldu! 2024 yılı toplu iş sözleşmesi protokolü imzalandı en düşük işçi maaşı 30.000 TL oldu! Çalışanların merakla beklemiş oldukları 2024 toplu iş sözleşmesi ve zam oranları hakkında peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Yeni sözleşme ile zam oranı kesinleşti. İşte zamlı maaş rakamları...
4A 4B 4C SSK BAĞKUR Memur emeklisi! Tüm emeklilere 12 bin TL ek ödeme 4A 4B 4C SSK BAĞKUR Memur emeklisi! Tüm emeklilere 12 bin TL ek ödeme Emeklilere ek ödeme son dakika duyuruldu. Yapı Kredi Bankası yeni güncelleme kararı aldı ve emeklilere maaş promosyonu rakamını 12 bin liraya yükseltti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Hayat pahalılığı ve enflasyonun üstesinden geleceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Hayat pahalılığı ve enflasyonun üstesinden geleceğiz Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan son açıklama ile birlikte hayat pahalılığı ve enflasyon hakkında ifadelere yer verildi.
Market alışverişi yapmadan mutlaka başvurun! Ziraat Bankası tam 400 TL hediye edecek Market alışverişi yapmadan mutlaka başvurun! Ziraat Bankası tam 400 TL hediye edecek Ziraat Bankası tarafından Şubat ayı için yayımlanan son kampanya ile birlikte market alışverişlerine özel 400 lira hediye edileceği öğrenildi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz enflasyon ve büyüme konusunda mesaj verdi! Enflasyonu aşağı indirmeye başladık Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz enflasyon ve büyüme konusunda mesaj verdi! Enflasyonu aşağı indirmeye başladık Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adana İş Dünyası Buluşması programına katıldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz programda, enflasyon ve büyüme konusuna değinerek önemli açıklamalarda bulundu.
Şubat 2024 evde bakım yardımı ödemeleri yapıldı mı, zam geldi mi? Şubat 2024 evde bakım yardımı ödemeleri yapıldı mı, zam geldi mi? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan evde bakım yardımı ödemelerine ilişkin meraklı bekleyiş artmıştı. Evde bakım yardımının ne kadar yapılacağı merak konusu olurken ödeme tarihleri de hak sahiplerinin gündeminde yer alıyordu. Ödemelerin yapıldığı tarihe ilişkin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan açıklama geldi.
2024 fitre miktarı kaç TL, fıtır sadakası ne zaman, kimlere verilir? 2024 fitre miktarı kaç TL, fıtır sadakası ne zaman, kimlere verilir? Fıtır sadakası olarak da bilinen fitre ile ilgili araştırmalar başladı. Fitre ile ilgili olarak bilgi sahibi olmak isteyenler 2024 yılında bu ödemenin kaç TL tutarında ve kimlere, ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı.
Mevduat faizleri yükseldi mi, geriledi mi? Mevduat faizleri yükseldi mi, geriledi mi? Elinde Türk Lirası bulunan vatandaşlar paralarının değer kaybetmesini önlemek için bankalardan mevduat hesabı açtırıyor. Bankaların verdiği mevduat faizleri vatandaşların gündeminde yer alırken faiz oranlarının düşüp düşmediği merak ediliyor.
Emekliye müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi! Emeklilerin bayram ikramiyesini 3 bin liraya yükselteceğiz Emekliye müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi! Emeklilerin bayram ikramiyesini 3 bin liraya yükselteceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ordu'nun Altınordu ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya yükseldiğini duyurdu.
Dul ve yetim maaşlarına yüzde 49,25 oranında zam yapılacak! Dul ve yetim maaşlarına yüzde 49,25 oranında zam yapılacak! Dul ve yetimler için devlet tarafından ödenen bazı yardımlar bulunuyor. Dul ve yetim aylığı adı altında ödeme alanlar bu ödemelerin ne zaman yapılacağına yanıt ararken bir yandan da 2024 yılı ödemelerine ilişkin bilgi sahibi olmak istiyor.
Başkanlık düğmeye bastı yatırımlık arsalar satışa çıktı! Yüzde 20 indirimle konut imarlı arsanızı alın Başkanlık düğmeye bastı yatırımlık arsalar satışa çıktı! Yüzde 20 indirimle konut imarlı arsanızı alın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yatırımlık arsa satışını başlattı. her geçen gün farklı bir ide satış duyurusuna yer verilirken yüzde 20 indirimle konut imarlı arsa satın alımı için fırsat duyuruldu.
Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran 6. Kümelenme Konferansı'na katıldı Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran 6. Kümelenme Konferansı'na katıldı Ankara'da Ticaret Bakanlığı himayesinde 6. Kümelenme Konferansı adlı bir program gerçekleştirildi. Hükümet kanadından da konu ile ilgili üst düzey temsilcilerin katıldığı programa Ankara ekonomisinden de önemli isimler katıldı.