Ekonomi

TÜİK Şubat 2024 Tüketici Güven Endeksini açıkladı! TÜİK Şubat 2024 Tüketici Güven Endeksini açıkladı! TÜİK tarafından sayısal veriler açıklanmaya devam ediyor. TÜİK tarafından açıklanan sayısal veriler vatandaşların gündeminde yer alırken şubat ayına ilişkin Tüketici Güven Endeksi de açıklandı.
Ev sahiplerine kaynana vergisi mi geliyor, kaynana vergisi nedir? Ev sahiplerine kaynana vergisi mi geliyor, kaynana vergisi nedir? Ülkemizde mal sahibi olan vatandaşların belirli dönemlerde ödemesi gereken bazı vergiler bulunuyor. Bazı basın yayın organlarında kaynana vergisine ilişkin açıklamalar gündem olurken vatandaşlar bunun ne anlama geldiğini merak etti.
Başvuru için 9 gün kaldı! İş Bankası'ndan market harcamalarına özel 500 TL hediye Başvuru için 9 gün kaldı! İş Bankası'ndan market harcamalarına özel 500 TL hediye İş Bankası tarafından Şubat ayının sonuna kadar devam edecek olan kampanya ile birlikte kişilerin market harcamalarına özel toplamda 500 TL hediye edileceği öğrenildi.
Yarın sona erecek! AnadoluJet yurt içi bilet kampanyasını duyurdu Yarın sona erecek! AnadoluJet yurt içi bilet kampanyasını duyurdu AnadoluJet tarafından resmi internet hesabı üzerinden yapılan son paylaşım ile birlikte yurt içi uçuşlarda olmak üzere kampanya düzenlendiği ifade edildi.
Yılda 4 kez MTV mi alınacak, MTV ödemeleri yılda kaç kez yapılacak? Yılda 4 kez MTV mi alınacak, MTV ödemeleri yılda kaç kez yapılacak? Araç sahibi olanların vergi ödeme zorunluluğu bulunuyor. Araç sahibi olanlar MTV ödemelerine ilişkin detayları öğrenmeye çalışırken yılda 4 kez MTV ödemesi yapılacağına ilişkin iddialar da gündemi meşgul etmeye başladı.
Gram altında yılın flaş uyarısı geldi! 2 bin TL'nin hayal olduğunu söyledi beklentisini açıkladı Gram altında yılın flaş uyarısı geldi! 2 bin TL'nin hayal olduğunu söyledi beklentisini açıkladı Altın fiyatlarının yükseliyor olması nedeniyle vatandaşlar altın fiyatlarının ulaşacağı rakamları merak etmeye başladı. Altın fiyatları ile ilgili detaylar araştırma konusu olmaya devam ederken finans analisti gram altında 2 bin liranın hayal olduğunu belirterek önemli açıklamalarda bulundu.
Emeklinin bayram ikramiyesi 3 bin liraya yükseldi! Vatandaş en az 30 olsun istedi Emeklinin bayram ikramiyesi 3 bin liraya yükseldi! Vatandaş en az 30 olsun istedi Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği bayram ikramiyelerine yüzde 50 zam yapıldı ve 3 bin liraya yükseldi. Haber Ankara olarak bizde emekli vatandaşlara zamlı emekli ikramiyesi hakkındaki düşüncelerini sorduk, 3 bin liranın az olduğunu ifade eden vatandaş en az 30 bin lira olmalı dedi.
Şubat ayı Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman, hangi gün, faiz oranı ne zaman açıklanacak? Şubat ayı Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman, hangi gün, faiz oranı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası tarafından açıklanan faiz kararları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Merkez Bankası'nın şubat ayında açıklayacağı faiz kararı için para piyasaları nefeslerini tutmuşken ayrıntılar da belli oldu.
Şubat 2024 SED yardımı hesaplara yatırıldı mı? Şubat 2024 SED yardımı hesaplara yatırıldı mı? Hükümetin aldığı kararlar kapsamında ihtiyaç sahipleri için yapılan destek ödemeleri bulunuyor. Söz konusu desteklerden biri de SED yardımı olan ihtiyaç sahiplerinin hesaplarına geçerken vatandaşlar da SED ödemelerinin hesaplara ne zaman geçeceğini sorguluyor.
Mimarlık ve mühendislik hizmet bedellerinin hesabında kullanılacak 2024 yılı maliyetleri hakkında tebliğ yayımlandı! Mimarlık ve mühendislik hizmet bedellerinin hesabında kullanılacak 2024 yılı maliyetleri hakkında tebliğ yayımlandı! 20 Şubat tarihinde yayımlanan Resmi Gazete kararı ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Mimarlık ve mühendislik hizmet bedellerinin hesabında kullanılacak olan maliyetlerin belirlendiği öğrenildi.
Alves Kablo halka arz tarihleri belli oldu mu, kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var? Alves Kablo halka arz tarihleri belli oldu mu, kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var? SPK tarafından açıklanan halka arzlar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Halka arz edecek şirketler vatandaşların gündeminde yer alırken halka arz takvimi de vatandaşların gündeminde yer alıyor.
Oba Makarna halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, hangi bankalarda var? Oba Makarna halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, hangi bankalarda var? Halka arz edecek şirketler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Halka arz edecek olan şirketlere ilişkin bilgiler vatandaşlar tarafından takip edilirken halka arz edecek olan Oba Makarna'nın ne zaman halka arza çıkacağı merak konusu oldu.