Ekonomi

Yarısı bizden kampanyası kararı Resmi Gazete'de! İstanbul'da özel kentsel dönüşüm kararı çıktı Yarısı bizden kampanyası kararı Resmi Gazete'de! İstanbul'da özel kentsel dönüşüm kararı çıktı Ülkemizde meydana gelen 6 Şubat tarihli depremlerin ardından kentsel dönüşümün önemine değinen uzmanlar, yetkililerin harekete geçmesi için taleplerini sürdürüyordu. bu çerçevede Resmi Gazete'de İstanbul için kentsel dönüşüm kararı çıkarıldığı bildirildi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 500 bin TL konut desteği nasıl alınır, şartları neler? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 500 bin TL konut desteği nasıl alınır, şartları neler? Ülkemizde çeşitli bakanlıklar tarafından vatandaşa sağlanan nakit destekleri bulunuyor. Söz konusu destekler vatandaşların gündeminde yer alırken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen 500 bin TL konut desteğine ilişkin ayrıntılar merak ediliyor.
Cebinde banka kartı olan herkesi ilgilendiriyor! ATM'lerde yeni dönem miktara dikkat Cebinde banka kartı olan herkesi ilgilendiriyor! ATM'lerde yeni dönem miktara dikkat Cebinde banka ya da kredi kartı olan vatandaşları ilgilendiren yeni kararlar açıklanmaya devam ediyor. Bu kez ATM'lerden para çekenler için önemli bir karara imza atılırken son dakika açıklaması geldi.
Ev mi alacaksınız aman dikkat! Bu hususlara dikkat etmeyenin başı çok ağrır! Ev mi alacaksınız aman dikkat! Bu hususlara dikkat etmeyenin başı çok ağrır Konut sahibi olmak ve kira derdinden kurtulmak isteyenler ilan araştırmalarına devam ediyor. Ev sahibi olma hayali kuranların bu hayallerine ulaştıkları zaman dikkat etmeleri gereken bazı hususlar bulunuyor.
Resmi Gazete'de yayımlandı! Kentsel dönüşüm kapsamında 700 bin TL hibe ve 700 bin TL verilecek Resmi Gazete'de yayımlandı! Kentsel dönüşüm kapsamında 700 bin TL hibe ve 700 bin TL verilecek Bugün Resmi Gazete'de yayımlanan karar çerçevesinde İstanbul ili için kentsel dönüşüm kapsamında kişilere toplamda 700 bin TL ve 700 bin TL hibe verileceği ifade edildi.
2024 bekçi alımı ne zaman, başvuru tarihleri belli mi? 2024 bekçi alımı ne zaman, başvuru tarihleri belli mi? 2024 bekçi alımına ilişkin detaylar merak konusu olmaya devam ediyor. Bekçi alımlarının hangi tarihlerde yapılacağı merak konusu olurken herhangi bir açıklama gelip gelmediği sorgulanıyor.
Merkez Bankası faiz kararı sonrası piyasalardaki son durum nedir, altın, dolar ve euro kaç TL oldu? Merkez Bankası faiz kararı sonrası piyasalardaki son durum nedir, altın, dolar ve euro kaç TL oldu? Para piyasalarının beklediği faiz kararı açıklandı. Piyasaların ve yatırımcıların beklediği TCMB PPK tutanağında faiz sabit tutulurken altın ve döviz piyasasında güncel durum merak konusu oldu.
Merkez Bankası şubat ayı faiz kararı açıklandı! TCMB politika faiz oranı son dakika belli oldu Merkez Bankası şubat ayı faiz kararı açıklandı! TCMB politika faiz oranı son dakika belli oldu TCMB, yılın ikinci faiz kararı için toplantısını gerçekleştirdi. Ocak ayı PPK toplantısı sonrası faiz kararı belli oldu. Son dakika olarak duyurulan faiz kararı ile piyasalar yeniden hareketlenirken vatandaşlar TCMB'nin faiz kararını merak etmeye başladı. Faiz kararı takip edilirken şubat ayı PPK tutanağı az önce yayımlandı.
İlk evim konut kredisi şartları neler, ilk kez ev alacaklara kredi kampanyası ne zaman yapılacak? İlk evim konut kredisi şartları neler, ilk kez ev alacaklara kredi kampanyası ne zaman yapılacak? Ev sahibi olmanın giderek zorlaştığı dönemde vatandaşlar kredi kampanyası bekliyor. İlk kez ev sahibi olacaklar için düşük faizli kredi kampanyası gündeme gelirken konuya ilişkin gelişmeler de yakından takip edilmeye başlandı.
Merkez Bankası Şubat ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak, faiz yükselecek mi? Merkez Bankası Şubat ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak, faiz yükselecek mi? Piyasaların gözü kulağı faiz kararına çevrildi. TCMB tarafından açıklanacak olan faiz kararı merakla takip edilirken kararın saat kaçta ve hangi yönde açıklanacağı sorgulanmaya başladı.
Bu kez çifte indirim haberi duyuruldu! Liste fiyatları tamamen değişti benzin ve motorinde yeni dönem Bu kez çifte indirim haberi duyuruldu! Liste fiyatları tamamen değişti benzin ve motorinde yeni dönem Akaryakıt fiyatları ile ilgili olarak zam ve indirim haberleri ardı ardına geliyor. Akaryakıt fiyatları sürücülerin gündeminde yer alırken son gelen zamlarla beraber motorin 45 lirayı geçmişti. Konuyla ilgili olarak EPDK'dan açıklama gelirken bugün akaryakıtta çifte indirim yapıldığı öğrenildi.
Gözler Merkez Bankası'na çevrildi! Faiz kararı bugün açıklanacak Gözler Merkez Bankası'na çevrildi! Faiz kararı bugün açıklanacak Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, bugün Merkez Bankası yeni başkanı Fatih Karahan başkanlığında toplanacak ve 2024 yılının ikinci faiz kararını açıklayacak.