Ekonomi

Mart 2024 Evde bakım maaşı ne zaman hesaplara yatacak? Mart 2024 Evde bakım maaşı ne zaman hesaplara yatacak? Mart ayının gelmesi ile beraber evde bakım maaşlarına ilişkin sorgulamalar da arttı. Evde bakım maaşı ödemelerine ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarına devam ederken mart ayı ödemeleri de gündeme gelen konular arasında yer aldı.
Bakanlık duyurdu!  Devlet Türk Sanatları Yarışması başlıyor Bakanlık duyurdu! Devlet Türk Sanatları Yarışması başlıyor Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 2 yılda bir gerçekleştirilen Devlet Türk Sanatları Yarışması'nın 22'ncisi için başvurular 4 Mart tarihinde başlayacak.
Emeklilere müjde resmen verildi! Karar TBMM'de kabul edildi ikramiyeler zamlı ödenecek Emeklilere müjde resmen verildi! Karar TBMM'de kabul edildi ikramiyeler zamlı ödenecek Emeklilerin gündeminde şu sıralar ikramiye ödemeleri bulunuyor. İkramiye ödemelerine ilişkin olarak yapılan açıklamalar yakından takip edilirken milyonları ilgilendiren haber az önce verildi.
Emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına ilişkin madde TBMM’de kabul edildi! Emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına ilişkin madde TBMM’de kabul edildi! Ülkemizde emeklilerle ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Son olarak emekli ikramiyelerine ilişkin detaylar araştırma konusu olurken ikramiyelere zam gelip gelmeyeceği de merak edilenler arasında yer almıştı. Söz konusu karara ilişkin sunulan teklifin kabul edildiği öğrenildi.
Şubat 2024 Enflasyon oranı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Şubat 2024 Enflasyon oranı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Enflasyon verileri vatandaşların gündeminde yer alıyor. Enflasyonla mücadele devam ederken aylık olarak açıklanan veriler de vatandaşların gündeminde yer alıyor. Enflasyon verilerinin ne zaman ve hangi tarihte açıklanacağı merak konusu olmaya devam ederken TÜİK'in verileri açıklayacağı tarih de belli oldu.
Mart ayında emekli promosyonları verilmeye devam ediyor mu? Mart ayında emekli promosyonları verilmeye devam ediyor mu? Emekli promosyonları ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Emekli promosyonlarının mart ayında da ödenip ödenmeyeceği merak konusu olmaya devam ederken bu ödemelerin miktarları da merak konusu oldu.
Ramazan öncesi vatandaşa kırmızı et darbesi! Federasyon Başkanı anormal artış var dedi fırsatçılara seslendi Ramazan öncesi vatandaşa kırmızı et darbesi! Federasyon Başkanı anormal artış var dedi fırsatçılara seslendi Ramazan ayının hemen öncesinde market raflarındaki fiyat etiketlerinin güncellendiği öğrenilirken bir zam haberi de kırmızı et için geldi. Kırmızı et fiyatları zamlanmaya devam ederken Türkiye Kasaplar Federasyonu, anormal artışın önüne geçilmesi gerektiğini kaydederek fırsatçılara seslendi.
Halkbank, Esnaf ve Sanatkarlara kredi kullanmasına dair kararı yayımladı! Halkbank, Esnaf ve Sanatkarlara kredi kullanmasına dair kararı yayımladı! Türkiye Halk Bankası tarafından Esnaf ve Sanatkarlara kredi kullanmasına dair karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandığı ifade edildi.
BOTAŞ açıkladı! Mart ayında doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ açıkladı! Mart ayında doğal gaza zam gelecek mi? Bugün BOTAŞ tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Mart ayında doğal gaza zam gelip gelmeyeceği konusunda bilgilendirmelere yer verildi.
Bakan Şimşek, G20 Bakanlar ve Merkez Bankası Başkanları toplantısına katılım sağladı! Bakan Şimşek, G20 Bakanlar ve Merkez Bankası Başkanları toplantısına katılım sağladı! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından yapılan son açıklamalara göre Şimşek'in G20 Bakanlar ve Merkez Bankası Başkanları toplantısına katılım sağladığı, Türkiye hakkında da değerlendirmelere yer verildiği öğrenildi.
2024 Ramazan gıda kolisi yardımı nereden, nasıl alınır, nereye başvuru yapılır? 2024 Ramazan gıda kolisi yardımı nereden, nasıl alınır, nereye başvuru yapılır? Ramazan ayının yaklaşması ile beraber gıda yardımlarına ilişkin merak edilenler de arttı. Gıda kolisi yardımı almak isteyen vatandaşların araştırmaları devam ederken yardım başvurularının nereye ve nasıl yapılacağı araştırılan önemli konular arasında yer aldı.
BDDK'dan konut kredisi kararı! Kredi sınırı muafiyeti getirildi BDDK'dan konut kredisi kararı! Kredi sınırı muafiyeti getirildi BDDK'dan konut kredisi kararı çıktı. BDDK tarafından açıklanan son dakika kararı ile ilgili olarak kredi sınırı muafiyeti getirildiği öğrenilirken detaylar da merak edildi.