Ekonomi

Mart ayında gıda ürünlerine uygulanacak zam oranı Şubat 2024 enflasyon rakamlarıyla belli oldu! Mart ayında gıda ürünlerine uygulanacak zam oranı Şubat 2024 enflasyon rakamlarıyla belli oldu! Şubat ayına ait enflasyon rakamları son dakika açıklandı. TÜİK tarafından 4 Mart Pazartesi 2024 tarihinde açıklanan enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından gıda ürünlerine uygulanacak olan zam miktarı merak edildi. Gıda ürünlerine gelecek zam merak edilirken hesaplamalar da yapıldı.
Mart 2024 kira artışı zam oranı açıklandı! 2024 konut ve işyeri kira artış oranı hesaplama tablosu Mart 2024 kira artışı zam oranı açıklandı! 2024 konut ve işyeri kira artış oranı hesaplama tablosu TÜİK tarafından açıklanan enflasyon verileri sonrası kira artış oranlarının ne kadar olacağı merak konusu oldu. Şubat ayı verilerinin ardından kiralarda ne kadar zam yapılacağı merak konusu olurken işyeri ve konut kiralarında artış zam oranı da kamuoyunun bilgisine sunulmuş oldu. Bununla beraber Mart 2024 kira artışı zam oranı hesaplama tablosu belli oldu.
TÜİK Şubat 2024 enflasyon rakamlarını son dakika açıkladı! 4 Mart enflasyon verileri belli oldu TÜİK Şubat 2024 enflasyon rakamlarını son dakika açıkladı! 4 Mart enflasyon verileri belli oldu 2024 tarihine ait yılın ikinci enflasyon rakamları son dakika açıklandı. TÜİK tarafından 4 Mart Pazartesi günü açıklanan verilerle beklenen rakamlar belli oldu. Açıklanan rakamla beraber Türkiye'nin şubat ayındaki enflasyon bilançosu merak konusu olurken ülkemizde 2024 yılına ait ikinci rakam açıklanmış oldu.
Ramazan öncesi market ihtiyacı olan yarın bime koşacak! 5-8 Mart BİM aktüel kataloğu yayımlandı Ramazan öncesi market ihtiyacı olan yarın bime koşacak! 5-8 Mart BİM aktüel kataloğu yayımlandı BİM tarafından her hafta olduğu gibi bu hafta da yayımlanan aktüel ürün kataloğu ile birlikte bu hafta indirime giren ürünlerin belirlendiği, buradan kişilerin kolay bir şekilde ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ifade edildi.
Akbank'tan müşterilerine özel büyük kampanya! Koşulsuz 2000 TL hediye edilecek Akbank'tan müşterilerine özel büyük kampanya! Koşulsuz 2000 TL hediye edilecek Mart ayına özel olarak Akbank tarafından yayımlanan son kampanya ile birlikte müşterilerine özel olarak toplamda 2000 TL'nin hediye edileceği ifade edildi.
2024 Emekli maaşına ek zam gelecek mi, son durum nedir? 2024 Emekli maaşına ek zam gelecek mi, son durum nedir? Bu sene emekli vatandaşlar için gelecek zamların ve en düşük maaşın gündem olmasının ardından vatandaşlar tarafından en düşük emekli maaşında son durum merak konusu oldu.
Uzman isim bir ay öncesini aratır diyerek yatırımcılara gram altın uyarısında bulundu! Uzman isim bir ay öncesini aratır diyerek yatırımcılara gram altın uyarısında bulundu! Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan son açıklamalar çerçevesinde gram altının bir önceki aya bakarak her zaman artacağı, yatırımcıların da bu noktada dikkatli olması gerektiğinden bahsedildi.
Garanti Bankası'ndan büyük mart ayı kampanyası! Başvuru yapanlara 3000 TL hediye edilecek Garanti Bankası'ndan büyük mart ayı kampanyası! Başvuru yapanlara 3000 TL hediye edilecek Bu ay içerisinde Garanti Bankası tarafından yayımlanan kampanya ile birlikte Mart ayında başvuru yapan müşterilere özel toplamda 3000 TL hediye edileceği öğrenildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı! Herkesin yanında olmayı sürdüreceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı! Herkesin yanında olmayı sürdüreceğiz Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin mitinginde açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalarda enflasyona karşı herkesin yanında olacaklarından bahsetti.
Ankara Keçisinden tiftik üretimi dönemi başladı! Ankara Keçisinden tiftik üretimi dönemi başladı! Ankara'nın sembollerinden olan Ankara Keçisi ülkenin bir çok yerinde ilgi görmeye devam ediyor. Hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren yerlerde Ankara Keçisinden tiftik üretimi çalışmaları sürüyor.
Asgari ücrete ara zam mı geliyor? Müjdeli haber sonunda geldi Asgari ücrete ara zam mı geliyor? Müjdeli haber sonunda geldi Geçtiğimiz yıl hükümet yetkililerinin ve sektör temsilcilerinin bir araya gelmesi sonrasında 2024 yılı için asgari ücret 17.002 TL olarak açıklanmıştı. Yıl boyunca ikinci bir zam olmayacağı ifade edilmesine rağmen son gelen açıklamalar heyecanlandırdı.
Uzman isim, altın ve dolar piyasasında odak noktam Mayıs diyerek yatırımcılara mesajı verdi! Uzman isim, altın ve dolar piyasasında odak noktam Mayıs diyerek yatırımcılara mesajı verdi! Özellikle de son dönem için altın ve dolar piyasası konusunda bilgilendirmelerde bulunan İslam Memiş, Mayıs ayını işaret ederek bu sürecin nasıl ilerleyeceği hakkında bilgilendirmelerde bulundu.