Ekonomi

Bakan Bolat'tan Ramazan ayına ilişkin haksız fiyat uyarısı! Vatandaşı kazıklamak isteyenlerle alışveriş yapmayacağız Bakan Bolat'tan Ramazan ayına ilişkin haksız fiyat uyarısı! Vatandaşı kazıklamak isteyenlerle alışveriş yapmayacağız Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ramazan ayında gıda denetimlerinin sıklaştığını belirterek fiyat artışlarına müsaadee etmeyeceklerini belirtti.
Acil nakit ihtiyacı olanlar buraya! Ziraat Bankası 50 bin TL ihtiyaç kredisi maliyet tablosu yayımlandı Acil nakit ihtiyacı olanlar buraya! Ziraat Bankası 50 bin TL ihtiyaç kredisi maliyet tablosu yayımlandı Ekonomik olarak sıkıntılı bir sürecin içerisinden geçen vatandaşlar tarafından merak edilenlerin artmasının ardından Ziraat Bankası 50 bin TL ihtiyaç kredisini duyurdu.
Piyasa uzmanından kritik altın yatırımı açıklaması! Alım fırsatı olabilir Piyasa uzmanından kritik altın yatırımı açıklaması! Alım fırsatı olabilir Piyasalarda yaşanan hareketli dönemin devam etmesinin ardından Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş'ten kritik yatırım açıklaması geldi.
Bakan Şimşek'ten Fitch yorumu geldi! Not artışının süreceğine işaret ediyor Bakan Şimşek'ten Fitch yorumu geldi! Not artışının süreceğine işaret ediyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Fitch'in Türkiye'nin kredi notunu arttırmasına ilişkin değerlendirmesi ardından açıklamalarda bulundu, not artışının süreceğine işaret etti.
Fitch Türkiye'nin kredi notunu yükselttiğini açıkladı Fitch Türkiye'nin kredi notunu yükselttiğini açıkladı Uzun bir dönemdir hakkında negatif kararlar verilen Türkiye'nin kredi notu ile ilgili sevindirici haber geldi. Amerikan kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye'nin kredi notunun B+ olarak güncellendiğini açıkladı.
Tarım Bakanlığı duyurdu! Çiftçilerin destek ödemesi bugün hesaplara yatıyor Tarım Bakanlığı duyurdu! Çiftçilerin destek ödemesi bugün hesaplara yatıyor Bugün Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan son açıklamalara göre çiftçiler için hesaplara yatırılacak olan destek ödemelerinin bugün hesaplara yatırılacağı belirtildi.
Gram altın yükseldi uzmanlar neden verdi! Yatırımı olanların merak ettiği o soru yanıt buldu Gram altın yükseldi uzmanlar neden verdi! Yatırımı olanların merak ettiği o soru yanıt buldu Altın ve döviz piyasasında yaşanan yükselişin ardından yatırımcı ve yatırımcı adayları merak ettikleri sorulara yanıt aramaya başladı. Gram altındaki yükselişin neden kaynaklandığı ve ne kadar süreceği araştırma konusu olurken uzmanlardan konuya yanıt geldi.
TÜİK Şubat ayında en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı! Borsa zirvede TÜİK Şubat ayında en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı! Borsa zirvede TÜİK tarafından açıklanan veriler vatandaşın gündeminde yer almaya devam ediyor. TÜİK'in açıkladığı verilerle Şubat ayında en çok kazandıran yatırım aracı belli olurken veriler de vatandaşlar tarafından merak edildi.
Emekliye seçim öncesinde seyyanen zam yapılacak mı? Emekliye seçim öncesinde seyyanen zam yapılacak mı? 31 Mart yerel seçimleri öncesi emeklinin beklentisi arttı. Maaşlarında bir iyileştirme olup olmayacağını merak eden emekliler araştırmalarına devam ederken seyyanen zam konusunda yapılan açıklamaları yakından takip ediyor.
2024 Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram ikramiyesi ne kadar oldu? 2024 Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram ikramiyesi ne kadar oldu? Emeklinin gözü kulağı kendilerine yapılacak olan ikramiye ödemelerine çevrildi. İkramiye ödemelerine ilişkin yapılan açıklamalar yakından takip edilirken ödemelere ilişkin tarih araştırmaları da yapılmaya başlandı.
Kentsel dönüşüm kredisinde taksit tutarı ne kadar olacak? Kentsel dönüşüm kredisinde taksit tutarı ne kadar olacak? Depremlerde yapı stokunun güçlü olması büyük bir önem taşırken bunun için yapılan çalışmaların hızlandırılmasını isteyen uzmanların ardından bakanlıktan düşük faizli kredi açıklaması geldi. Yüzde 0,69 faiz oranıyla kentsel dönüşüm kredisi verileceği açıklanırken kredinin aylık ödeme miktarı da merak konusu oldu.
Altın yatırımcıları için uzman isimden gram altın için kritik uyarı! Her ayı aratacak altın fiyatları var Altın yatırımcıları için uzman isimden gram altın için kritik uyarı! Her ayı aratacak altın fiyatları var Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde altın yatırımı yapacakların dikkat etmesi gereken konulara ilişkin bilgilendirmelerde yapıldı.