Ekonomi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan cari açık değerlendirmesi! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan cari açık değerlendirmesi! Gelecek dönemin dış ticaret verileri hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Orta Vadeli Program tahminlerinden daha olumlu bir seyir göstereceğini ifade ederek değerlendirmelerde bulundu.
Ödemeler dengesi verilerini Bakan Şimşek değerlendirdi! Ödemeler dengesi verilerini Bakan Şimşek değerlendirdi! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ödemeler dengesi verilerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek'in açıklamaları gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alırken OVP'ye ilişkin de bir takım değerlendirmeler gündeme geldi.
Birinci dereceye 3600 ek gösterge çıktı mı, ne zaman çıkacak? Birinci dereceye 3600 ek gösterge çıktı mı, ne zaman çıkacak? Devlet memurlarının gözü kulağı 3600 ek gösterge için yapılacak açıklamada. 3600 ek göstergeye dair araştırma yapan vatandaşlar yasanın çıkıp çıkmadığına dair bilgi sahibi olmak istiyor.
2024 Fitre ne kadar, ne zamana kadar, kaç TL verilecek? 2024 Fitre ne kadar, ne zamana kadar, kaç TL verilecek? Ramazan ayının idrak edildiği günlerde gündeme bir kez daha fitre konusu geldi. Fitre ödemelerine ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarına hız kesmeden devam ederken bu yıl ödemelerin kaç TL tutarında yapılacağı merak edilenler arasında yer alıyor.
Kurucusu açıkladı! Telegram halka arz mı oluyor ? Kurucusu açıkladı! Telegram halka arz mı oluyor ? Pek çok vatandaş tarafından Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yeni halka arz olacak olan şirketler beklenirken, Telegram tarafından şaşırtan halka arz açıklaması geldi.
Balıkçılıkla uğraşanlar dikkat! Balon balığı avlayanlara tane başı 25 TL destek ödemesi yapılacak Balıkçılıkla uğraşanlar dikkat! Balon balığı avlayanlara tane başı 25 TL destek ödemesi yapılacak Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan karara göre balon balığı avlayan balıkçılar için verilen destek ödemelerinin artırıldığı belirtildi.
AFAD personeline ücretsiz toplu taşıma kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! AFAD personeline ücretsiz toplu taşıma kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! 12 Mart tarihli Resmi Gazete kararı ile birlikte AFAD personelleri için ücretsiz toplu taşıma kararının yürürlüğe girdiği ifade edildi.
Resmi Gazete'de yayımlandı! Emekli bayram ikramiyesi 3 bin TL oldu Resmi Gazete'de yayımlandı! Emekli bayram ikramiyesi 3 bin TL oldu Daha önce yapılan açıklamalarda da 3 bin TL olacağı öğrenilen emekli bayram ikramiyesine gelen bu zam bugün Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi
2024 Ramazan pidesi ne kadar, kaç TL? 2024 Ramazan pidesi ne kadar, kaç TL? Ramazan ayının gelmesi ve ilk oruca niyet edilmesi ile beraber vatandaşlar da pide fiyatlarını merak ederek sorgulamaya başladı. Ramazan pidesinin fiyatları illere ve gramajlarına göre değişiklik gösterirken bugün pide alacak olanlar fiyat araştırmasını sürdürüyor.
TÜİK 2024 Ocak ayı işsizlik rakamlarını açıkladı! TÜİK 2024 Ocak ayı işsizlik rakamlarını açıkladı! Yılın ilk ayının işsizlik rakamları belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu tarafından yapılan açıklama ile 2024 Ocak ayı işsizlik rakamları kamuoyu ile paylaşıldı.
Emekliye ek zam var mı, asgari ücret artacak mı? Emekliye ek zam var mı, asgari ücret artacak mı? Enflasyonist ortam nedeniyle maaşlarda beklenen iyileştirme beklentisi bazı soruları da beraberinde getiriyor. Emekliye ek zam olup olmayacağı ve asgari ücrete temmuz ayında zam gelip gelmeyeceği merak edilenler arasındaki yerini alırken değerlendirmeler de yapılmaya devam ediyor.
Gram altın rekor tazeledi! 11 Mart gram, çeyrek, cumhuriyet altın fiyatları Gram altın rekor tazeledi! 11 Mart gram, çeyrek, cumhuriyet altın fiyatları Altın fiyatları gündemin en önemli konu başlıkları arasında yer alıyor. Altın fiyatları rekor üzerine rekor tazelerken haftanın ilk işlem gününe nasıl başladığı da merak edildi.