Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli ikramiyelerinin hesaba yatırılacağı tarihi açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli ikramiyelerinin hesaba yatırılacağı tarihi açıkladı! Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan son açıklama ile birlikte emekli ikramiyelerinin ne zaman hesaba yatırılacağı öğrenildi.
AJet ucuz bilet kampanyası ile biletler 299 TL'den başlıyor! AJet ucuz bilet kampanyası ile biletler 299 TL'den başlıyor! AJet tarafından yapılan son kampanyaya göre uygun fiyatlar ile seyahat etmek isteyen kişiler için yeni bir kampanyanın başlatıldığı ifade edilmişti. Yapılan bu açıklamaların ardından kampanyanın yarın sona ereceği belirtildi.
Resmi Gazete'de yayımlandı! Kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranı yükseldi Resmi Gazete'de yayımlandı! Kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranı yükseldi Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan tebliğe göre, kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranı yükseldi.
Galataray'dan Kolombiya'ya Sanchez talebi Galataray'dan Kolombiya'ya Sanchez talebi Galatasaray sakatlığı devam eden defans oyuncu Davinson Sanchez sağlık durumu ile ilgili bilgilendirme yaptı ve milli takıma çağırılmaması yönünde talepte bulundu.
Bakan Şimşek açıkladı! Türkiye tarihinin en yüksek avro ihracı tamamlandı Bakan Şimşek açıkladı! Türkiye tarihinin en yüksek avro ihracı tamamlandı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten güzel haber geldi. Bakan Şimşek, Türkiye tarihinin en yüksek tutarlı ihracının dün başarıyla tamamlandığını açıkladı.
Kura müdahale edilecek, ÖTV ve KDV’de artış olacak iddialarına yanıt! Kura müdahale edilecek, ÖTV ve KDV’de artış olacak iddialarına yanıt! Bugün Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından Kura müdahale edilecek, ÖTV ve KDV’de artış olacak iddialarına yalanlama geldi.
Kamu bankası Halkbank'tan Ramazan'a özel 300 TL kampanası duyuruldu! Kamu bankası Halkbank'tan Ramazan'a özel 300 TL kampanası duyuruldu! Ramazan boyunca devam edecek kampanya duyuruldu! Halkbank tarafından yapılan açıklamalara göre Ramazan boyunca müşterilerin yapacakları alışverişlere özel 300 TL verileceği öğrenildi.
Cevdet Yılmaz'dan hayat pahalılığı açıklaması! Mücadelemizi hayata geçiriyoruz Cevdet Yılmaz'dan hayat pahalılığı açıklaması! Mücadelemizi hayata geçiriyoruz Bugün Bingöl'de düzenlenen iftar programında ekonomi hakkında açıklamalarda bulunan Cevdet Yılmaz, hayat pahalılığı ile mücadelemizi hayata geçiriyoruz dedi.
Ziraat Bankası'ndan faizsiz taksit imkanı! Mart ayının sonuna kadar devam edecek Ziraat Bankası'ndan faizsiz taksit imkanı! Mart ayının sonuna kadar devam edecek Ziraat Bankası tarafından müşterilerine özel yayımlanan kampanyaya göre belirli harcamalara özel faizsiz taksit imkanının sunulacağı ifade edildi.
1. dönem buzağı desteği ne zaman yatacak? 1. dönem buzağı desteği ne zaman yatacak? Gündemin araştırılan konuları arasında yer alan buzağı desteğine ilişkin merak edilenler arttı. 1.dönem buzağı desteğinin ne zaman hesaplara geçeceğini merak edenler resmi bir açıklama gelip gelmediğini sorguluyor.
Emekli ikramiyesi ne kadar oldu, ödeme tarihleri belli mi? Emekli ikramiyesi ne kadar oldu, ödeme tarihleri belli mi? Emekli ikramiyelerine dair araştırmalar devam ediyor. İkramiye ödemeleri ile ilgili olarak merak edilenler artarken sorgulamalar da devam ediyor. Emekliler kaç TL tutarında ikramiye alacaklarını ve hesaplarına geçeceği tarihi sorgularken ayrıntılar da gündemdeki yerini aldı.
Altın fiyatlarında dalgalanma devam ediyor! İşte altın çeşitlerinde güncel rakamlar Altın fiyatlarında dalgalanma devam ediyor! İşte altın çeşitlerinde güncel rakamlar Altın fiyatları ile ilgili son dakika fiyat gelişmeleri yakından takip ediliyor. Ons değeri ve döviz kurundaki değişimlere bağlı olarak dalgalı seyreden altın fiyatları yeniden yükseliş kaydederken yatırımcılar için güncel altın fiyatlarını derledik. 14 Mart tarihi ile altının işlem gördüğü rakamlar belli olurken bu rakamlar da vatandaşların gündeminde yer aldı.