Ekonomi

30 Ağustos kuyumcular açık mı, çalışıyor mu? 30 Ağustos kuyumcular açık mı, çalışıyor mu? Altın fiyatları baş döndürücü bir hızda yükselmeye devam ederken altın almak ve satmak isteyen kişiler kuyumcuları araştırmaya başladı. 30 Ağustos Cuma günü kuyumcular açık mı çalışıyor mu kapalı mı?
Merkez Bankası'ndan TL mevduatı destekleyici ek adımlar Merkez Bankası'ndan TL mevduatı destekleyici ek adımlar Dolar karşısında değer kaybetmeye devam eden dolar kuru için Merkez Bankası yeni destekleyici ilave kararlar alındığını açıkladı.
TMO kuru kayısı alım fiyatları açıklandı TMO kuru kayısı alım fiyatları açıklandı Toprak Mahsulleri Ofisi TMO uzun süredir beklenen kuru kayısı alım tarihi ve kuru kayısı alım fiyatları için açıklamasını gerçekleştirdi. TMO kuru kayısı fiyatı 2024 ne kadar, ne zaman başlayacak?
Türk-İş açıkladı! Açlık sınırı 19.271 TL'ye yükseldi Türk-İş açıkladı! Açlık sınırı 19.271 TL'ye yükseldi Türk-İş aylık olarak açlık ve enflasyon sınırını açıklıyor. Ağustos ayı için de merakla beklenen rakamlar belli oldu. Ağustos ayında açlık sınırı 19 bin 271 TL’ye çıkarken, yoksulluk sınırı de 60 bin TL’yi geçti.
Tarım ve Orman Bakanlığı Çiftçilere mazot ve gübre desteğinin kaldırılacağı iddialarını yalanladı Çiftçilere mazot ve gübre desteğinin kaldırılacağı iddiaları yalanlandı Türkiye'nin sahip olduğu toprakların verimliliğinden ötürü tarım ekonomi için önemli bir yer kaplıyor. İhracatta da önemli bir yeri olan tarım sektöründe çalışan çiftçiler için hayal kırıklığı yaratacak bir gelişme yaşandı.
30 Ağustos ek ders ücreti ödenir mi, ek ders ücreti ne kadar? 30 Ağustos ek ders ücreti ödenir mi, ek ders ücreti ne kadar? Resmi tatiller arasında yer alan 30 Ağustos Zafer Bayramı için geri sayım başlarken öğretmenler de bu tarihte ek ders ödemesi alıp almayacaklarını sorguluyor. Ek ders ücretinin bu yıl ne kadar olduğu merak edilirken devam eden araştırmalar kapsamında MEB'in açıklamalar da takip ediliyor.
Yumurta fiyatlarına zam yapıldı Yumurta fiyatlarına zam yapıldı Vatandaşlar son dönemlerde gelen zamlara tepki göstermeye devam ediyor. Her sofranın vazgeçilmez besinleri arasında olan yumurtanın adet fiyatına zam yapıldı.
Konut kredisi faiz oranlarında beklenen düşüş başladı Konut kredisi faiz oranlarında beklenen düşüş başladı Merkez Bankası tarafından uygulanan parasal sıkılaşma politikası nedeniyle bankaların faiz oranlarında son derece sert bir yükseliş yaşanmıştı. Konut kredisi faiz oranlarında beklenen düşüş yaşanmaya başlandı.
Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkındaki Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkındaki Yönetmelik Yayımlandı Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkındaki Yönetmelik, 27 Ağustos 2024 tarihli Resmi Gazete ile yayımlandı.
Altın fiyatları yükseldi! 26 Ağustos çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatları yükseldi! 26 Ağustos çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatları yatırımcıların yakın takibinde. Haftanın ilk işlem gününde altın fiyatları yükseldi. Özellikle FED faiz kararı için indirim sinyali gelmesi üzerine altın fiyatları hızlı bir yükseliş kaydetti. 26 Ağustos Pazartesi altın fiyatlarında son durum haberimizde
Özata Denizcilik halka arz tarihleri ve fiyatı nedir, katılım endeksine uygun mu? Özata Denizcilik halka arz tarihleri ve fiyatı nedir, katılım endeksine uygun mu? SPK tarafından halka arz edecek şirketler açıklanmaya devam ediyor. SPK'nın açıkladığı halka arzlar vatandaşların gündeminde yer alırken yatırımcılar da arz tarihleri ile beraber merak ettikleri diğer detayları sorguluyor.
Maliye Bakanlığı beyanname vermeyen 700 bin mükellef için harekete geçiyor Maliye Bakanlığı beyanname vermeyen 700 bin mükellef için harekete geçiyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kira geliri beyanına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, yaptıkları hatırlatma sonrasında 1,2 milyar TL vergi bildirimi yapıldığını açıkladı.