Ekonomi

SSK ve Bağ-Kur 3 bin TL emekli bayram ikramiyesi hangi günler verilecek? SSK ve Bağ-Kur 3 bin TL emekli bayram ikramiyesi hangi günler verilecek? Emekli bayram ikramiyelerine ilişkin araştırmalar devam ediyor. SSK ve Bağ-Kur, emekli sandığı ödemelerinin ne zaman hesaplara geçeceği merak konusu olurken emeklilerin araştırmaları sürüyor.
SMS ile başvuru yapana kamu bankasından akaryakıt indirimi! 250 TL para iadesi yapılacak SMS ile başvuru yapana kamu bankasından akaryakıt indirimi! 250 TL para iadesi yapılacak Halkbank tarafından yayımlanan kart kampanyası ile birlikte başvuru yapacak olan vatandaşlar için 250 TL indirim uygulanacağı belirtildi.
Motorine indirim geldi mi, ne zaman gelecek? Motorine indirim geldi mi, ne zaman gelecek? Akaryakıt fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından bugün motorine indirim geleceği duyuruldu. Peki bu indirim ne zaman gelecek?
Hesaplarınızı kontrol edin! Bakanlık destek ödemelerini hesaplara yatırmaya başladı Hesaplarınızı kontrol edin! Bakanlık destek ödemelerini hesaplara yatırmaya başladı Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından bugün yapılan açıklamalara göre çiftçiler için tarımsal destek ödemelerinin hesaplara aktarıldığı duyuruldu.
Hangi banka ne kadar promosyon ödüyor, kamu bankaları emekli promosyon ödemesi kaç liraya yükseldi? Hangi banka ne kadar promosyon ödüyor, kamu bankaları emekli promosyon ödemesi kaç liraya yükseldi? Bankaların promosyon miktarları gündemin önemli konuları arasında yer aldı. Kamu bankalarının ne kadar promosyon ödemesi yaptığı merak konusu olmaya devam ederken kamu bankaları ile ilgili gelişmeler de yakından takip edilmeye başlandı.
Nisan 2024 emekli ve memur maaşları bayramdan önce yatar mı? Nisan 2024 emekli ve memur maaşları bayramdan önce yatar mı? Emekli ve memur maaşlarına ilişkin bir takım sorular gündemdeki yerini aldı. Emekli ve memur maaşlarının nisan ayında Ramazan Bayramı dolayısıyla hesaplara erkenden geçip geçmeyeceği merak edildi.
Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu? SPK tarafından açıklanan halka arzlar yatırımcı ve yatırımcı adaylarının gündeminde yer almaya devam ediyor. Halka arzlarla ilgili olarak merak ettiklerine yanıt arayanlar Ic Enterra Yenilenebilir Enerji Şirketinin halka arzına ilişkin bilgi sahi bi olmak istiyor.
BDDK taşıt kredilerinde vade sınırını değiştirdi! BDDK taşıt kredilerinde vade sınırını değiştirdi! Ülkemizde son dönemde enflasyonla mücadele sebebiyle faiz artışlarına devam edilirken taşıt, konut ve ihtiyaç kredilerinin de faiz oranları değişti. Bu çerçevede son dakika kararı ile BDDK'nın taşıt kredilerinde vade sınırını değiştirdiği bilgisine ulaşıldı.
IC Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz edilecek! Sermaye Piyasası Kurulu onay verdi IC Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz edilecek! Sermaye Piyasası Kurulu onay verdi Türkiye'de halka arz işlemi gerçekleştiren şirketler arasına bir yenisi daha eklendi. IC Enterra Yenilenebilir Enerji'nin halka arz işlemleri için yasal süreç tamamlandı.
Emeklilere 30.000 TL jesti! Halkbank’tan emeklilere yeni müjde geldi Emeklilere 30.000 TL jesti! Halkbank’tan emeklilere yeni müjde geldi Emekliler için özel kredileri ile bilinen Halkbank Emeklilere özel ihtiyaç kredisi kampanyası başlatan Halkbank emekli müşterilere destek oluyor. 30.000 TL emekli ihtiyaç kredisinin maliyetleri ne kadar?
Cebinde Vakıfbank kartı olanlar buraya! Kamu bankası tam 800 TL para iadesi yapacak Cebinde Vakıfbank kartı olanlar buraya! Kamu bankası tam 800 TL para iadesi yapacak Kamu bankası Vakıfbank tarafından yapılan açıklamalara göre kişilerin yapacakları alışverişlerin ardından toplamda 800 TL para iadesinin gerçekleştirileceği ifade edildi.
Konut kredisi faiz oranları güncellendi! 1 milyon TL konut kredisi geri ödemesi tablosu belli oldu Konut kredisi faiz oranları güncellendi! 1 milyon TL konut kredisi geri ödemesi tablosu belli oldu TCMB tarafından yapılan yılın üçüncü PPK toplantısında faiz artışı kararı çıktı. PPK kararının çıkmasının ardından bankalarda kredi faizleri de güncellendi. Bu durumda 1 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödeme tablosu da merak konusu oldu.