Ekonomi

Memur ve emekli maaşları ne zaman yatacak, bayram öncesi hesaplara yatırılacak mı? Memur ve emekli maaşları ne zaman yatacak, bayram öncesi hesaplara yatırılacak mı? Milyonlarca emekli ve memur vatandaşlar tarafından bayram öncesinde maaş ve ikramiyelerin ne zaman hesaplara yatırılacağı araştırılıyordu. Konuya ilişkin ise açıklama gelip gelmediği merak konusu oldu.
Bakan Bolat'tan istihdam ve ihracat vurgusu! Bakan Bolat'tan istihdam ve ihracat vurgusu! Dün tamamlanan yerel seçimlerin ardından Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda seçimin ardından üzerinde durulması gereken konulardan bahsetti.
Meral Akşener istifa etti mi, istifa ederse yerine kim gelir yeni İYİ Parti Genel Başkanı kim olur? Meral Akşener istifa etti mi, istifa ederse yerine kim gelir yeni İYİ Parti Genel Başkanı kim olur? 2024 yerel seçimlerinde resmi olmayan ilk sonuçlara göre İYİ Parti büyük bir oy kaybı yaşarken Meral Akşener'in istifa ettiği iddia edildi. Akşener'in yerine kim gelir ilk isimler geldi...
Mart ayı emekli banka promosyonu hesaplara yattı mı, ne zaman yatacak? Mart ayı emekli banka promosyonu hesaplara yattı mı, ne zaman yatacak? Emekli vatandaşlar için bankalar tarafından verilecek olan promosyonlara ilişkin merak edilenler devam ediyor. Kamu bankasından yatacak olan promosyonların ne zaman hesaplara yatırılacağı merak konusu oldu.
Başvuru için son günler! Finansbank ödeme talimatı verenlere 750 TL hediye edecek Başvuru için son günler! Finansbank ödeme talimatı verenlere 750 TL hediye edecek QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamalara göre telefonundan faturalar için otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine 750 TL hediye edeceği duyuruldu.
ATO Başkanı Baran'dan enflasyonla mücadele açıklaması! ATO Başkanı Baran'dan enflasyonla mücadele açıklaması! Ankara Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilen Mart ayı toplantısında Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, enflasyon hakkında önemli açıklamalara yer verdi.
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bakanlığa ait trenlerde emeklilere yüzde 10 indirim uygulanacak Bakan Uraloğlu duyurdu! Bakanlığa ait trenlerde emeklilere yüzde 10 indirim uygulanacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tarafından yapılan açıklamalara göre 2024 Emekliler yılı kapsamında bakanlığa ait tüm trenlerde emekli vatandaşlara yüzde 10 indirim uygulanacağı belirtildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fiyat istikrarı, emekli maaşları, asgari ücret, prim gün sayısı hakkında açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fiyat istikrarı, emekli maaşları, asgari ücret, prim gün sayısı hakkında açıklamalar Yerel seçimler için AK Parti adaylarına destek istemek üzere sahada olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Bursa'dan halka seslendi. Ekonomik veriler ve maaş zamları hakkında açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri ise vatandaşlın gündeminde yer alırken ayrıntılar da merak edildi.
Elinde doları olanlara Selçuk Geçer'den kritik uyarı! Şu an ucuz seviyelerde Elinde doları olanlara Selçuk Geçer'den kritik uyarı! Şu an ucuz seviyelerde Dolar piyasasında yaşanan yükselme ve düşüşler hakkında merak edilenlere Ekonomist Selçuk Geçer'den kritik değerlendirmeler geldi.
Memur maaşları ne zaman yatacak, bayramdan önce yatırılacak mı? Memur maaşları ne zaman yatacak, bayramdan önce yatırılacak mı? Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala memur vatandaşlar tarafından maaşlarının bayramdan önce yatırıp yatırılmayacağı merak konusu oldu.
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! Son gün 28 Mart Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! Son gün 28 Mart Bugün Pegasus tarafından yapılan açıklamalara göre ucuz bilet kampanyası başladı. Buna göre yurt dışı uçuşlar için 1 eurodan başlayan fiyatlar ile biletlerin satılacağı belirtildi.
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan iki kamu bankası için altın kararı! Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan iki kamu bankası için altın kararı! Bugün Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından duyurulan karar ile birlikte Ziraat Bankası ve Vakıf Katılım Bankası'na altın konusunda yetki verildi.