Ekonomi

Başvuru için son 10 gün! Ziraat Bankası market alışverişlerinde 750 TL para iadesi yapılacak Başvuru için son 10 gün! Ziraat Bankası market alışverişlerinde 750 TL para iadesi yapılacak Ziraat Bankası tarafından yayımlanan son kampanyalara göre Ramazan ayına özel 750 TL hediye edileceği ifade edilmişti. Bunun ardından kampanyanın sona ermesine 10 gün kaldığı ifade edildi.
Evde bakım maaşı Nisan ayı ne zaman yatacak, bayramdan önce yatar mı? Evde bakım maaşı Nisan ayı ne zaman yatacak, bayramdan önce yatar mı? Nisan ayının ilk günlerinde evde bakım maaşı ödemelerinin yatacağı takvim merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenli olarak ödenen evde bakım maaşı ödemelerinin bayramdan önce yatıp yatmayacağı da merak ediliyor.
Emekli maaşları bayramdan önce yatacak mı, emekli maaşları ayın kaçında yatar? Emekli maaşları bayramdan önce yatacak mı, emekli maaşları ayın kaçında yatar? Memur ve emekli maaşı ödeme tarihleri nisan ayının gelmesiyle birlikte gündemde yer aldı. Ramazan Bayramı 10 Nisan tarihine denk gelirken kamu çalışanları ve emekliler, maaşların bayramdan önce yatıp yatmayacağını araştırıyor.
İslam Memiş'den kritik altın ve dolar açıklaması! Tam tersi rüzgar göreceğiz İslam Memiş'den kritik altın ve dolar açıklaması! Tam tersi rüzgar göreceğiz Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan son açıklamalara göre altın ve dolar piyasasında önümüzdeki hafta bu haftaya göre tersine bir rüzgar eseceği ifade edildi.
Nisan ayı aile destek ödemesi ne zaman yapılacak? Nisan ayı aile destek ödemesi ne zaman yapılacak? Bu sene ödeme ve maaşların bayram iznine denk gelmedi nedeni ile vatandaşlar tarafından ödemelerin ne zaman yapılacağı hakkında merak edilenler artmaya başladı.
Ekonomi Koordinasyon Kurulu'ndan enflasyon açıklaması! Gerileme bekleniyor Ekonomi Koordinasyon Kurulu'ndan enflasyon açıklaması! Gerileme bekleniyor Mart ayı enflasyonun açıklanmasının ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında toplanan Ekonomi Koordinasyon Kurulu tarafından enflasyona ilişkin açıklamalara yer verildi.
Bir paketi artık o fiyattan satılacak! Sigaraya 9 TL zam geldi Bir paketi artık o fiyattan satılacak! Sigaraya 9 TL zam geldi Uzun bir süredir sigara fiyatlarına gelmesi beklenen zam hakkında bugün yeni gelişme yaşandı. Yapılan açıklamalara göre 1 paket sigaranın artık 9 TL daha zamlı satılacağı belirtildi.
Yeni halka arz var mı, bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri? Yeni halka arz var mı, bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri? Halka arz takvimi, yatırımcı kesim tarafından yakından takip ediliyor. Bu hafta hangi şirketlerin halka arz olacağı merak konusu olurken detaylar da sorgulanmaya başladı.
Mart ayı enflasyon oranları sonrasında döviz ve altın ne oldu? Mart ayı enflasyon oranları sonrasında döviz ve altın ne oldu? Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) resmi internet sitesi üzerinden 2024 Mart ayı enflasyon bilgilerini paylaştı. Bu sonucun ardından gözler döviz ve altında bir değişiklik olup olmadığına çevrildi.
3 aylık enflasyon farkı ne kadar oldu? 3 aylık enflasyon farkı ne kadar oldu? Memur ve emekli maaş zammını belirleyecek olan enflasyon farkı ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. Memur ve emekliler ocak ve temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez zam alırken gözler enflasyon rakamlarına çevrildi. 3 aylık memur enflasyon farkının ne kadar olduğu da sorgulanan konular arasında yer aldı.
Nisan ayı kira artış oranı açıklandı! 2024 Nisan kira artış oranı ne kadar oldu? Nisan ayı kira artış oranı açıklandı! 2024 Nisan kira artış oranı ne kadar oldu? Nisan ayının ilk günlerinin gelmesi ile beraber gözler ekonomi piyasasını şekillendiren önemli gelişmelerden enflasyon oranına çevrilmişti. Oranın açıklanması ile beraber kira artış oranı da belli oldu.
3 aylık enflasyon farkına göre hesaplandı! Emekli, memur, memur emeklisi ve asgari ücretliye yeni zam tablosu 3 aylık enflasyon farkına göre hesaplandı! Emekli, memur, memur emeklisi ve asgari ücretliye yeni zam tablosu Asgari ücret, emekli ve memur maaşlarına yapılacak olan zamda belirleyici rol oynayan 6 aylık enflasyon farkı için bekleyiş sürüyor. Şimdiye kadar 2 aylık enflasyon farkı ortaya çıkarken hesaplanan aylık farka göre maaşlara yapılacak olan zamla ilgili senaryolar da şekilleniyor. Açıklanan mart ayı enflasyonu ile beraber 3 aylık maaş farkı da ortaya çıkarken memur, emekli ve memur emeklisi ile asgari ücrete yeni zam tablosu da ortaya çıktı.