Ekonomi

Prim ve yaş indirimi geliyor 1,5 milyona emeklilik hakkı geliyor! Erken emeklilik bekleyenlerin rotası şekillendi Prim ve yaş indirimi geliyor 1,5 milyona emeklilik hakkı geliyor! Erken emeklilik bekleyenlerin rotası şekillendi Çalışma hayatına devam eden milyonlarca vatandaş, erken emeklilik formüllerini araştırıyor. Erken emeklilik konusunda bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken 1,5 milyona yakın vatandaş için erken emekliliğin önünün açılacağı rota da belli oldu.
Emekliye enflasyon zammı geliyor! Cebinize girecek rakam en az 1505 TL artacak Emekliye enflasyon zammı geliyor! Cebinize girecek rakam en az 1505 TL artacak Emekli maaş zamlarına ilişkin gelişmeler gündemin en önemli ve takip edilen konuları arasında yer alıyor. Enflasyon rakamlarının emekliye zam hesaplamasında büyük bir rol oynaması ile beraber TÜİK tarafından açıklanan veriler de yakından takip ediliyor. 3 aylık enflasyon farkının açıklanması ile beraber emeklinin alacağı zam oranı şimdiden hesaplandı.
Nisan ayı SED ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak, bayramdan önce yatar mı? Nisan ayı SED ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak, bayramdan önce yatar mı? Ramazan Bayramı dolayısıyla nisan ayı SED ödemelerine ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ediyor. SED ödemeleri ile ilgili olarak bilgi sahibi olmak isteyenler bakanlık açıklamalarına odaklanmışken nisan ayı ödemelerine ilişkin son dakika duyurusu geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ödeme takvimine ilişkin açıklamada bulundu.
Zam sonrası sigara fiyatları ne kadar oldu? En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları Zam sonrası sigara fiyatları ne kadar oldu? En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları Art arda gelen sigara zamlarının ardından güncel fiyat listeleri de sorgulanan konular arasında yer aldı. Sigara fiyatları merak edilen konular arasında yer alırken milyonlarca tütün bağımlısı da sigara fiyatlarını araştırmaya başladı. Zammın ardından Haberankara.com okurları için en ucuz ve en pahalı sigara fiyatlarını derledik.
Nisan ayı Evde bakım maaşı ne zaman yatacak, 8 Nisan evde bakım maaşı yatan iller listesi Nisan ayı Evde bakım maaşı ne zaman yatacak, 8 Nisan evde bakım maaşı yatan iller listesi Evde bakım ödemeleri nisan ayı ile beraber gündeme geldi. Evde bakım maaşının güncel tutarı ve yatırılan iller listesi merak edilirken sorgulama işlemleri de an itibariyle başladı. Konuyla ilgili olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının resmi açıklaması da son dakika olarak geldi.
Nisan ayı evde bakım maaşı ne zaman hesaplara yatırılacak? Nisan ayı evde bakım maaşı ne zaman hesaplara yatırılacak? Her ay olduğu gibi bu ayda da hesaplara yatırılması beklenen evde bakım maaşları hakkında merak edilenler devam ederken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıklama yaptı.
Kızılay 2000 TL yardım başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir? Kızılay 2000 TL yardım başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir? Türk Kızılay tarafından bayram öncesi yapılan açıklamalara göre ihtiyaç sahipleri için toplamda 2000 TL yardım yapılacağı ifade edildi.
Akbank faizsiz 20 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı! Başvuru için son 2 gün Akbank faizsiz 20 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı! Başvuru için son 2 gün Nisan ayına özel Akbank tarafından yapılan açıklamalara göre yüzde 0 faiz ile 20 bin TL ihtiyaç kredisinin verileceği ifade edildi.
Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? Emekli banka promosyonları için yapılan SGK anlaşmasından sonra bankalar arasında rekabet başladı. Emekli aylığına göre değişen promosyonlar 15 bin liraya kadar ulaşırken emekliler de hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini merakla araştırmaya başladı.
Merkez Bankası'ndan Hazine ve Maliye Bakanlığına mektup! Asgari ücrette tek zam vurgusu yapıldı Merkez Bankası'ndan Hazine ve Maliye Bakanlığına mektup! Asgari ücrette tek zam vurgusu yapıldı Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından sıkı para politikası yürütülüyor. Merkez Bankası enflasyonu kontrol altına almak üzere faiz artırımına devam ederken Hazine ve Maliye Bakanlığına da bir mektup gönderdi.
Tütün ürünlerine peş peşe gelen zamların ardından hesaplandı! Vergi uzmanı bir paket sigaranın vergisini duyurdu Tütün ürünlerine peş peşe gelen zamların ardından hesaplandı! Vergi uzmanı bir paket sigaranın vergisini duyurdu Türkiye'de seçimlerin ardından pek çok zam ardı ardına duyuruldu. Tütün ürünlerine üst üste gelen zamlar vatandaşların bütçe dengesini alt üst ederken vergi uzmanı da bir paket sigara için cepten çıkan vergi miktarını hesapladı.
Kredi kartı işlemlerinde faiz oranı 4,25'e yükseltildi! Kredi kartı işlemlerinde faiz oranı 4,25'e yükseltildi! Merkez Bankası tarafından yapılan açıklamalara göre kredi kartı işlemlerinde faiz oranlarının artırıldığı ifade edildi.