Ekonomi

Başvuru için son saatler! Ziraat Bankası market, manav ve kasap alışverişlerinizde 750 TL indirim yapacak Başvuru için son saatler! Ziraat Bankası market, manav ve kasap alışverişlerinizde 750 TL indirim yapacak Ziraat Bankası tarafından yayımlanan son kampanya ile birlikte Ramazan süresi boyunca yapılacak olan belirli alışverişlerinize özel toplamda 750 TL indirim uygulanacağı ifade edildi.
SGK'dan kadınlara müjde! SGK'lı kadınlara o illerde 325 avro destek sağlanacak hemen inceleyin SGK'dan kadınlara müjde! SGK'lı kadınlara o illerde 325 avro destek sağlanacak hemen inceleyin Türkiye'de çeşitli destek ödemeleri vatandaşlarla buluşturulmaya devam ediyor. Söz konusu destek programları geliştirilmeye devam ederken bakanlıktan kadınları ilgilendiren bir destek programına daha imza atıldı. Bu çerçevede kadınların avro desteği alacağı bildirilirken detaylar da belli oldu.
Emekliye ilaç gibi ödenek çıktı! Hesabınıza 10.000 - 18.000 TL arasında para yatacak Emekliye ilaç gibi ödenek çıktı! Hesabınıza 10.000 - 18.000 TL arasında para yatacak Emekliler maaş ödemelerinin iyileştirilmesi için taleplerini sürdürüyor. Emekli maaşı ödemeleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken bir yandan da ek ödenekler için araştırmalar sürüyor. Son olarak yapılan bir açıklama ile beraber emekliye 10 bin ila 18 bin TL arasında ödeme yapılacağı ifade edilirken detaylar da emeklilerin gündeminde yer aldı.
Bakan Göktaş'tan Evde Bakıma Destek Pilot Uygulaması açıklaması! Adana, Ankara ve İzmir’de hizmet verdik Bakan Göktaş'tan Evde Bakıma Destek Pilot Uygulaması açıklaması! Adana, Ankara ve İzmir’de hizmet verdik Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, pilot illerde başlatılan Evde Bakıma Destek Uygulaması hakkında son dakika açıklamalarda bulundu. Bakan Göktaş, engelli ve yaşlı bireylere yönelik bakım hizmetlerinin aile odaklı sosyal hizmet politikası doğrultusunda projeler geliştirmeye devam ettiklerini duyurdu. Söz konusu proje ile yapılan yardımlara ilişkin de önemli veriler paylaştı.
Halkbank Nisan ayına özel fatura talimatları için 500 TL para iadesi yapacak! Halkbank Nisan ayına özel fatura talimatları için 500 TL para iadesi yapacak! Kamu bankası Halkbank tarafından yapılan açıklamalara göre telefonundan otomatik ödeme talimatı veren kişiler için toplamda 500 TL para iadesinin verileceği duyuruldu.
Kamu bankasından 750 TL market alışveriş indirimi için son 2 gün! Kamu bankasından 750 TL market alışveriş indirimi için son 2 gün! Ziraat Bankası tarafından Ramazan ayı için duyurulan 750 TL indirim kampanyasına başvuruların 2 gün sonra sona ereceği ifade edildi.
İslam Memiş'ten bayramın son gününde kritik tüyo! Altından bile daha fazla kazandıracak İslam Memiş'ten bayramın son gününde kritik tüyo! Altından bile daha fazla kazandıracak Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan açıklamalarda yapılabilecek olan doğru yatırım ve zamanlama ile birlikte altından bile daha fazla kazandıracak olan yatırım aracının bulunduğu ifade edildi.
Kademeli emeklilik çıkacak mı? Milyonları heyecanlandıran haber geldi! Kademeli emeklilik çıkacak mı? Milyonları heyecanlandıran haber geldi! Emeklilik hayali kuran yüzbinlerce vatandaş kendileri için uygun koşulların oluşmasını bekliyor. Tepkilerini çeşitli mecralardan dile getiren vatandaşlar kendilerini yakından ilgilendiren açıklamaları yakından takip ediyor. Son olarak kademeli emeklilik ile ilgili açıklama heyecanlandırdı.
2000 – 2008 yılları arasında SGK girişi olanlar! Bunu hemen inceleyin 10 yıl erken emeklilik piyangosu vurdu 2000 – 2008 yılları arasında SGK girişi olanlar! Bunu hemen inceleyin 10 yıl erken emeklilik piyangosu vurdu Ülkemizde milyonlarca çalışan emekli olabilmek adına çalışmalarına devam ederken bir yandan da erken emeklilik şartları araştırılıyor. Erken emeklilik konuları yakından takip edilirken 2000 - 2008 yılları arasında işe girişli olanlar için 10 yıl erken emeklilik tablosu da açıklandı.
Devletten destek geldi! Bu kişilere 20 bin TL ödenek çıktı hemen başvurun Devletten destek geldi! Bu kişilere 20 bin TL ödenek çıktı hemen başvurun Bakanlık tarafından yapılan destek ödemeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan destekler devam ederken bakanlığın 20 bin TL destek vereceği bir kalem daha belli oldu.
Bayramda kuyumcular açık mı, ne zaman açılacak? Bayramda kuyumcular açık mı, ne zaman açılacak? Bayramda kuyumcuların açık olup olmayacağı merak edilen konuları arasında yer aldı. Ramazan Bayramı dini bayramlar kapsamında resmi tatil olarak kabul edilirken kuyumcuların çalışma durumu da merak edildi.
SGK uzmanı hesapladı! Ramazan Bayramı'nda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? SGK uzmanı hesapladı! Ramazan Bayramı'nda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? Ramazan Bayramı'nın geliyor olması ile birlikte çalışan kesimin araştırmaları hız kazandı. Bayram tatili de olsa bazı sektörler çalışmalarına ara vermeden devam etmek durumunda kalıyor. SGK Uzmanı ise bayramda çalışmak durumunda kalan çalışanların ne kadar mesai ücreti alacağını hesaplayarak araştırmalarını sürdürenlerin sorularını yanıtladı.