Ekonomi

Esnafa erken emeklilikte son durum ne, Bağkur 7200 yasalaştı mı? Esnafa erken emeklilikte son durum ne, Bağkur 7200 yasalaştı mı? Emeklilik için gün sayan esnaf vatandaşlar için duyurulan prim günü sayısının 9 binden 7 bin 200'e düşürülmesi hakkında merak edilenler devam ediyor.
Bakan Bolat'tan stokçuluk açıklaması! Alt ceza sınırı artıyor Bakan Bolat'tan stokçuluk açıklaması! Alt ceza sınırı artıyor Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bugün yaptığı son açıklama ile birlikte daha önce de gündeme gelen stokçuluk konusuna ilişkin gelişmeleri aktardı.
Asgari ücrete ara zam var mı, Temmuz zammı yapılacak mı? Asgari ücrete ara zam var mı, Temmuz zammı yapılacak mı? Uzun süredir milyonlarca asgari ücretli tarafından Temmuz ayında zam gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. Konu ile ilgili bakanlık tarafından bugün açıklama geldi.
Bakan Tunç Görevde Yükselme Sınavı mülakat soruları iddialarına yanıt verdi! Bakan Tunç Görevde Yükselme Sınavı mülakat soruları iddialarına yanıt verdi! Bugün Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı kapsamında gerçekleştirilen mülakatlar hakkında gündeme gelen iddialara yanıt verdi.
Rönesans gayrimenkul halka arz ne zamana kadar sürecek? Kaç lot veriyor Rönesans gayrimenkul halka arz ne zamana kadar sürecek? Kaç lot veriyor Borsa'da günün en önemli gelişmelerinden birisi Rönesans Gayrimenkul 'un halka arz edilmesi oldu. Bu gelişme sonrasında vatandaşlar söz konusu halka arz işlemlerinin detaylarını araştırma başladı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan asgari ücret ve emekli maaşlarına ara zam yapılmayacağını açıkladı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan asgari ücret ve emekli maaşlarına ara zam yapılmayacağını açıkladı Milyonlarca vatandaşın ve emeklinin gözü yıl içinde maaşlarına yeni bir düzenleme yapılıp yapılmayacağına çevrilmişti. Vatandaşları üzen haber Bakan Işıkhan tarafından verildi.
Alışverişe çıkmadan önce başvuru yapanlara banka anında 400 TL para iadesi yapacak! Alışverişe çıkmadan önce başvuru yapanlara banka anında 400 TL para iadesi yapacak! Ziraat Bankası tarafından duyurulan son kampanya ile birlikte alışveriş yapacak olan müşteriler için başvurulara özel tam 400 TL para iadesinin yapılacağını açıkladı.
Bakanlıktan açıklama geldi! KDV'ye zam gelecek mi? Bakanlıktan açıklama geldi! KDV'ye zam gelecek mi? KDV'de artışa gidileceği konusunda iddiaların gündeme gelmesinin ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklama geldi.
Nisan 2024 Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Nisan 2024 Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Para piyasaları merkez Bankası tarafından açıklanacak olan nisan ayı faiz kararına odaklandı. Merkez Bankası'nın faiz kararı için yapacağı toplantının tarihi merak edilirken bir yandan da toplantı takvimi araştırılmaya başlandı.
Çiğ süte zam geldi! USK üreticinin eline 14,65 lira geçecek şekilde belirledi Çiğ süte zam geldi! USK üreticinin eline 14,65 lira geçecek şekilde belirledi Ulusal Süt Konseyi tarafından bugün alınan karar sonucunda çiğ süte zam geldiği ifade edildi. Zammın ise 1 Mayıs itibariyle geçerli olacağı duyuruldu.
Milyonlarca emekli için Yargıtay'dan Emsal karar! Eğer maaşınızı taahhüt ettiyseniz hemen inceleyin Milyonlarca emekli için Yargıtay'dan Emsal karar! Eğer maaşınızı taahhüt ettiyseniz hemen inceleyin Emekliler 2024 yılının 'Emekliler Yılı' olarak ilan edilmesinin ardından hemen her açıklamayı yakından takip etmeye başladı. Emekli maaşları ile ilgili düzenleme talepleri gündemde yer alırken Yargıtay'dan tüm emeklileri ilgilendiren emsal bir karara daha imza atıldı. Herhangi bir bankaya maaşı üzerinden taahhüt vererek kredi çeken emeklileri ilgilendiren karar duyuruldu.
ATO Şirketler için vergisel enflasyon paneli düzenleyeceğini duyurdu ATO Şirketler için vergisel enflasyon paneli düzenleyeceğini duyurdu Enflasyonun son yıllarda yüksek seviyelerde yer aldığı Türkiye'de iş dünyasında da değişimler meydana geliyor. Bu kapsamda Ankara Ticaret Odası şirketlerin mağduriyetini önleme amacıyla bir program gerçekleştirecek.