Ekonomi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz enflasyonun tek rakama düşeceği yılı açıkladı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz enflasyonun tek haneye düşeceği yılı açıkladı Türkiye'nin yaşadığı en büyük sıkıntılar arasında gösterilen yüksek enflasyon konusu hakkında hükümet yetkililerinden umut verici ifadeler geliyor. Son olarak Cevdet Yılmaz ilerleyen yıllara dair enflasyon tahminlerini aktardı.
Asgari ücrete zam var mı, Temmuz ayında zam gelecek mi? Asgari ücrete zam var mı, Temmuz ayında zam gelecek mi? Milyonlarca asgari ücretli tarafından temmuz ayında asgari ücrete zam gelip gelmeyeceği hakkında merak edilenler araştırılıyordu, konuya ilişkin bakanlıktan açıklama geldi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: Asgari ücreti hükümet belirlemez Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: Asgari ücreti hükümet belirlemez Asgari ücret konusunda bakanlık düzeyinde açıklamalar yapılmaya devam ediliyor. Yapılan açıklamalarda ise kesin bir dille zam ihtimalinin olmadığına vurgu yapılıyor.
Paranız pul olmasın diye banka banka hesaplandı! İşte 100 bin TL'nin faiz getirisi Paranız pul olmasın diye banka banka hesaplandı! İşte 100 bin TL'nin faiz getirisi Elinde TL cinsinden parası bulunan pek çok vatandaş parasının değer kaybetmesini engellemek istiyor. Parasının değer kaybetmeden yerinde artmasını isteyenler çeşitli yatırım araçlarını tercih ederken bankalardaki faiz artışları da mevduat faizlerinin yükselmesine neden oldu. Bankaların faizlerinde yaşanan yükselişle beraber 100 bin liralık mevduat faizinin getirisi de kuruş kuruş hesaplandı.
Bakan Şimşek talimat verdi: Kamu araçları satışa çıkıyor! Bakan Şimşek talimat verdi: Kamu araçları satışa çıkıyor! Son dönemde Türkiye'nin ekonomik olarak yeniden güçlenebilmesi adına çeşitli çalışmalar hayata geçiriliyor. Bu tedbirler ve harcamaların başında kamuda yapılan harcamaların azaltılması geliyor.
Bakan Şimşek'ten kritik açıklama! Son yıllarda yaşanan sıkıntılar geride kaldı Bakan Şimşek'ten kritik açıklama! Son yıllarda yaşanan sıkıntılar geride kaldı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ankara'da yaptığı açıklamalarda Türkiye'nin ekonomisine ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.
31 Mart seçim sandık görevli ücreti ne zaman, hangi bankaya yatacak? 31 Mart seçim sandık görevli ücreti ne zaman, hangi bankaya yatacak? 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde görev alan sandık görevlilerine belirli tutarlarda ödemeler yapılıyor. Yerel seçimler geride kalırken 31 Mart Pazar günü sandık başlarında görev yapan görevliler seçim parasının hesaplara ne zaman yatırılacağına ilişkin bilgi sahibi olmak istiyor.
Merkez Bankası faiz kararı sonrası piyasalardaki son durum! Altın, dolar ve euro kaç TL oldu? Merkez Bankası faiz kararı sonrası piyasalardaki son durum! Altın, dolar ve euro kaç TL oldu? Para piyasalarının beklediği faiz kararı açıklandı. Piyasaların ve yatırımcıların merak ettiği TCMB PPK tutanağında nisan ayında faiz sabit tutulurken altın ve döviz piyasasında güncel durum merak konusu oldu.
Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararını açıkladı! Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararını açıkladı! Piyasaların merakla beklediği gelişme sonunda belli oldu. Yapılan değerlendirme sonucunda Merkez Bankası bu ay için faizi yüzde 50 olarak belirledi.
Nisan ayı Merkez Bankası faiz kararı açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Nisan ayı Merkez Bankası faiz kararı açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından açıklanacak olan nisan ayı faiz kararının tarihi belli oldu. Merkez Bankası Para Politika Kurulu toplanıyor!
Merkez Bankası Şubat 2024 Konut Fiyat Endeksi verilerini açıkladı Merkez Bankası Şubat 2024 Konut Fiyat Endeksi verilerini açıkladı TCMB tarafından çeşitli ekonomik veriler açıklanmaya devam ediyor. TCMB tarafından yapılan son dakika açıklaması ile beraber Şubat 2024 Konut Fiyat Endeksi verilerinin açıkladığı öğrenildi. Açıklanan veriler kamuoyunun gündeminde yer alırken bu verileri Haberankara.com okurları için derledik.
Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz borsada ne zaman işlem görecek? Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz borsada ne zaman işlem görecek? Halka arz takviminde yer alan Rönesans Gayrimenkul Yatırım şirketinin talep toplama süreci sonlandı. Halka arz işlemleri biten Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın borsada işlem göreceği tarih merak edilmeye başladı.