Ekonomi

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Koçak, su baskınlarıyla mücadele eden ekiplerin çalışmalarına katıldı Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Koçak, su baskınlarıyla mücadele eden ekiplerin çalışmalarına katıldı Ankara’da kuvvetli sağanaklar sebebiyle kentin pek çok ilçesinde sel ve su baskınları meydana geldi. Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak da Hamzalı mahallesindeki ekiplerin çalışmalarına katıldı.
DSÖ açıkladı: Koronavirüs insanların ömrünü 2 yıl kısalttı DSÖ açıkladı: Koronavirüs insanların ömrünü 2 yıl kısalttı 2 yıl boyunca şiddetli bir şekilde etkisini gösteren ve on milyonlarca insanın hayatını kaybetmesine neden olan koronavirüs salgını ardında büyük bir hasar bıraktı. İnsanlarda üzerlerinden atmakta zorluk yaşadığı etkiler oluşturan koronavirüs hastalığının olumsuz etkileri ile ilgili yeni bir bilgi daha ortaya çıktı.
Benzine 1,40 TL indirim geliyor Benzine 1,40 TL indirim geliyor Sektör kaynaklarının bilgilerine göre Pazar günü benzine 1,40 TL indirim gelmesi bekleniyor.
Merkez Bankası Mayıs 2024 faiz kararı sonrası para piyasalarında son durum! Altın, dolar ve euro kaç TL oldu? Merkez Bankası Mayıs 2024 faiz kararı sonrası para piyasalarında son durum! Altın, dolar ve euro kaç TL oldu? TCMB, yılın beşinci faiz kararı için toplantısını gerçekleştirdi. Mayıs ayı PPK toplantısı sonrası faiz kararı belli oldu. Son dakika olarak duyurulan faiz kararı ile piyasalar yeniden hareketlenirken yatırımcı ve yatırımcı adayları TCMB'nin faiz kararının ardından atın, dolar ve euro fiyatlarını sorgulamaya başladı.
Merkez Bankası Mayıs 2024 faiz kararı açıklandı! TCMB politika faiz oranı son dakika belli oldu Merkez Bankası Mayıs 2024 faiz kararı açıklandı! TCMB politika faiz oranı son dakika belli oldu TCMB, yılın beşinci faiz kararı için toplantısını gerçekleştirdi. Mayıs ayı PPK toplantısı sonrası faiz kararı belli oldu. Son dakika olarak duyurulan faiz kararı ile para piyasaları yeniden şekillenirken vatandaşlar TCMB'nin mayıs ayı faiz kararını merak etmeye başladı.
TÜİK Mayıs 2024 verilerini açıkladı! Tüketici güven endeksi arttı TÜİK Mayıs 2024 verilerini açıkladı! Tüketici güven endeksi arttı Türkiye İstatistik Kurumu tarafından ekonomik veriler açıklanmaya devam ediyor. TÜİK son olarak mayıs ayına ilişkin tüketici güven endeksi verilerini açıkladı.
Merkez Bankası Mayıs 2024 Faiz kararı ne zaman, saat kaçta, nereden açıklanacak? PPK toplantısı ne zaman olacak Merkez Bankası Mayıs 2024 Faiz kararı ne zaman, saat kaçta, nereden açıklanacak? PPK toplantısı ne zaman olacak Ekonomi konusunda açıklamaları en çok merak edilen kurum ve kuruluşlar arasında Merkez Bankası bir adım öne çıkıyor. Açıklanan faiz kararı piyasada geniş bir kesimi etkiliyor.
Bakan Şimşek açıkladı! Kira artışlarına yüzde 25 sınırı devam edecek mi? Bakan Şimşek açıkladı! Kira artışlarına yüzde 25 sınırı devam edecek mi? Kira fiyatlarının yükselmesi sebebiyle ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan sorunların çözümü için kira artışlarına yüzde 25 zam sınırı getirildi. Yüzde 25 zam sınırının temmuz ayına kadar devam etmesine karar verilirken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten son dakika açıklaması geldi.
2024 Mehmetçik Vakfı kurbanlık bağış fiyatları ne kadar? 2024 Mehmetçik Vakfı kurbanlık bağış fiyatları ne kadar? Kurban Bayramı'nın yaklaşıyor olması ile beraber kurbanlık fiyatları da merak konusu oldu. Kurbanda bağış yapmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken Mehmetçik Vakfı'nın kurbanlık bağış fiyatları da belli oldu.
Bakan Göktaş Mayıs ayı SED ödemelerinin yapıldığını duyurdu Bakan Göktaş Mayıs ayı SED ödemelerinin yapıldığını duyurdu Ülkemizde ekonomik olarak desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlar için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının geliştirdiği programlar dahilinde ödemeler yapılıyor. SED ödemeleri ile ilgili detaylar merak konusu olurken mayıs ayı ödemelerinin de hesaplara geçtiği ifade edildi.
Bakan Şimşek duyurdu! Hazine ve Maliye Bakanlığı taşra teşkilatına tasarruf ve verimlilik ayarı Bakan Şimşek duyurdu! Hazine ve Maliye Bakanlığı taşra teşkilatına tasarruf ve verimlilik ayarı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, tasarruf tedbirlerine ilişkin Cumhurbaşkanı Genelgesi'yle Bakanlığına bağlı malmüdürlüklerinin yeniden yapılandırılması talimatını verdiğini belirtti. Bu konuda Bakan Şimşek'ten önemli açıklamalar geldi.
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek yıl sonu enflasyon beklentisi hakkında konuştu "Hedefimize ulaşmakta kararlıyız" Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek yıl sonu enflasyon beklentisi hakkında konuştu "Hedefimize ulaşmakta kararlıyız" Türkiye'nin ekonomideki birinci güncem maddesi olan enflasyon ile ilgili neredeyse her gün yeni bir açıklama geliyor. Özellikle hükümet kanadından yapılan söylemlerde ileriye dönük iyi bir tablo olacağı ifade ediliyor.