Ekonomi

Ajet yüzde 20 indirimli uçak bileti satışına başladı! İşte indirimli uçuşların geçerli olduğu tarihler Ajet yüzde 20 indirimli uçak bileti satışına başladı! Havayolu ulaşımı ile seyahatlerini gerçekleştirmek isteyenler indirimli uçak bileti araştırmalarına devam ederken AJet'ten kampanya açıklaması geldi. AJet tarafından yapılan açıklama ile bazı uçuşlarda belirli tarihler arasında indirimli uçak bileti satışı yapılacağı ifade edildi.
Türk lirasıyla yapılan dış ticaret hacminde rekor seviyeye ulaşıldı Türk lirasıyla yapılan dış ticaret hacminde rekor seviyeye ulaşıldı Türk lirasıyla gerçekleşen ihracatta dış ticaret hacminde rekor seviyeye ulaşıldı. Mayıs ayındaki sonuçla Cumhuriyet tarihinin en yüksek aylık ihracat değeri kaydedildi.
Cumhurbaşkanı açıkladı! Emekliye Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak, kaç TL oldu? Cumhurbaşkanı açıkladı! Emekliye Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak, kaç TL oldu? 4 Haziran 2024 tarihli kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısının ardından yapmış olduğu ulusa sesleniş konuşması ile emekliye ikramiye zammı ve Kurban Bayramı ikramiyesinin yatacağı tarih hakkında açıklama yaptı.
Dünya Bankası’ndan Türkiye’ye yeni finansman müjdesi Dünya Bankası’ndan Türkiye’ye yeni finansman müjdesi Türkiye Sınai Kalkınma Bankası’nın gerçekleştirdiği etkinlikte Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez açıklamalarda bulundu.
Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan yıl sonu enflasyon tahminlerini TBMM'de söyledi TCMB Başkanı Karahan yıl sonu enflasyon tahminini açıkladı Şubat ayında Hafize Gaye Erkan'ın yerine Başkan olarak atanan Karahan enflasyon konusunu bu sefer milletvekillerinin huzurunda konuştu. Başkan Karahan enfasyonu düşürme konusunda kararlılık vurgusu yaptı.
Aile Destek ödemesi temmuz ayında artacak mı? Aile Destek ödemesi temmuz ayında artacak mı? Temmuz ayında emekli ve memur maaşına gelecek olan zamdan kaynaklı olarak Aile Destek ödemesinden faydalanan hak sahipleri de araştırmalarına başladı. Temmuz ayında bu ödemelerin zam alıp almayacağı merak edildi.
Kilis’te zeytin ve zeytin yağı üretiminde yüksek rekolte hedefi Kilis’te zeytin ve zeytin yağı üretiminde yüksek rekolte hedefi Kilis’te zeytin ve zeytinyağı üretiminde bu sezon yüksek rekolte hedeflendi. Kilis’in zeytin ürünleri yurt dışından da yoğun talep görüyor.
Bakan Işıkhan açıkladı! Çalışan Annelere 1 yıl boyunca aylık 325 Euro destek ödemesi yapılacak Bakan Işıkhan "Çalışan annelere aylık 325 Euro ödeme yapılacak" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan aralarında Ankara'nın da olduğu 3 şehir için sürecin başladığını duyurdu.
Bakan Şimşek’ten enflasyona yönelik dikkat çeken açıklamalar! Enflasyon yüzde 50’nin altına inecek Bakan Şimşek’ten enflasyona yönelik dikkat çeken açıklamalar! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TÜİK’in açıkladığı Mayıs ayı enflasyon rakamları sonrası sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek açıklamalarında enflasyonun yüzde 50’nin altına ineceğini de belirtti.
Enflasyon rakamları açıklandı! Altın, euro ve dolar ne kadar oldu? Enflasyon rakamları açıklandı! Altın, euro ve dolar ne kadar oldu? Mayıs ayı enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından en çok merak edilen konulardan birisi de enflasyon sonrası altın, euro ve dolar fiyatları oldu. Fiyatlarla ilgili olarak araştırmalar devam ederken haftanın ilk işlen gününde rakamları derledik.
5 aylık enflasyon farkına göre hesaplandı! Emekli, memur, memur emeklisine yeni zam tablosu 5 aylık enflasyon farkına göre hesaplandı! Emekli, memur, memur emeklisine yeni zam tablosu Memur ve emekli maaş zammında belirleyici rol oynayan enflasyon rakamlarında 6 aylık fark için bekleyiş devam ediyor. Açıklanan mayıs ayı enflasyonu ile beraber 5 aylık maaş farkı da ortaya çıkarken memur, emekli ve memur emeklisine yeni zam tablosu da ortaya çıktı.
Haziran ayında gıda ürünlerine uygulanacak zam oranı belli oldu! Haziran ayında gıda ürünlerine uygulanacak zam oranı belli oldu! Mayıs ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından haziran ayında gıda ürünlerine uygulanacak olan zam oranı da belli oldu. TÜİK tarafından 3 Haziran Pazartesi günü açıklanan enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından gıda ürünlerine uygulanacak olan zam miktarı merak edildi.