Ekonomi

Altın fiyatları haftaya nasıl başladı, gram çeyrek yarım tam cumhuriyet altın fiyatları kaç TL? Altın fiyatları haftaya nasıl başladı, gram çeyrek yarım tam cumhuriyet altın fiyatları kaç TL? Altın fiyatları yeni haftanın ilk günü ile beraber araştırma konusu oldu. Altın fiyatlarının yeni haftada nasıl seyredeceği merak edilirken bir yandan da altın çeşitlerindeki güncel rakamları derledik.
Haziran ayı engelli ve yaşlı aylıkları ödemesi yapıldı Bakan Göktaş engelli ve yaşlı aylıklarının ödemesinin yapıldığını açıkladı Ülkemizde sayıları binleri bulan haneler devlet kurumlarından gerekli şartlara sahip olduğu için destek ödemesi alıyor. Bu yardımlar ile insanların sosyal hayat varlığının sürdürülmesi amaçlanıyor.
Kamu işçilerine 2024 yılı ikramiye ödeme tarihleri belli oldu Kamu işçilerine 2024 yılı ikramiye ödeme tarihleri belli oldu Kamu işçilerinin merakla beklediği ikramiye ödeme tarihleri belli oldu. Cumhurbaşkanı Kararı ile kamu işçilerine 2024 yılında yapılacak ikramiye ödemeleri iki taksit halinde gerçekleştirilecek.
Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyolların ücretsiz olması kararı Resmi Gazete'de Kurban Bayramı boyunca köprü ve otoyollar ücretsiz olacak Yaklaşan Kurban Bayramı tatilinin kamu için 9 gün olarak açıklanmasının ardından planlamalar da şimdiden başladı. Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçirecek olan vatandaşlar, köprü ve otoyol ücretlerine ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına devam ederken Resmi Gazete kararı çıktı.
TCMB Başkanı Karahan dezenflasyon koşullarının oluştuğunu duyurdu TCMB Başkanı Karahan dezenflasyon koşullarının oluştuğunu duyurdu İklim Ekonomisi Sürdürebilirlik Zirvesi'nde konuşan TCMB Başkanı Fatih Karahan dezenflasyon konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Gerekli koşulların oluştuğunu ifade eden Başkan Karahan, konuyla ilgili detayları da açıkladı.
TÜVTÜRK'ten araç sahiplerine komisyon açıklaması TÜVTÜRK'ten araç sahiplerine komisyon açıklaması Araç muayene sistemi olan TÜVTÜRK, milyonlarca otomobil sahibinin merak ettiği 'komisyon' sorusunu yanıtladı. TÜVTÜRK, araç muayene ücret bedellerinin ödenmesinde banka kartı ve kredi kartıyla yapılan ödemelerde, muayene ücreti haricinde komisyon alındığı iddialarına yanıt verdi.
Bakan Şimşek zorunlu afet sigortası döneminin başlayacağını duyurdu Bakan Şimşek zorunlu afet sigortası döneminin başlayacağını duyurdu Ülkemizde meydana gelen doğal afetlerden binlerce vatandaş etkileniyor. Doğal afetlerin etkilediği bölge ve vatandaşların ardından Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten açıklama geldi. Bakan Şimşek, zorunlu afet sigortası döneminin başlayacağını duyurdu.
Merkez Bankasından yabancı hesaplara ödenecek faizlerle ilgili yeni karar! Merkez Bankasından yabancı hesaplara ödenecek faizlerle ilgili yeni karar! Merkez Bankası, yabancı hesaplara ödenecek faiz oranıyla ilgili indirme yoluna gitti. Buna göre söz konusu faiz 25 baz puan düşürüldü.
Bakan Göktaş Aile destek Programı ödemelerinin erkene çekildiğini duyurdu Bakan Göktaş Aile destek Programı ödemelerinin erkene çekildiğini duyurdu Ülkemizde bir çok ihtiyaç sahibi ve birey çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından maddi olarak destekleniyor. Bu ödemeler ile ilgili bilgiler Bakanlık tarafından yapılıyor.
Haftanın son gününde altın fiyatları ne kadar, gram çeyrek yarım tam altın fiyatları kaç TL? Haftanın son gününde altın fiyatları ne kadar, gram çeyrek yarım tam altın fiyatları kaç TL? Altın yatırımcısı son dönemde sıklıkla fiyat takibi yapıyor. Altında yaşanan düşüş eğilimi ile beraber alım fırsatı için sıkı sıkıya fiyat takibi yapılırken haftanın son işlem gününde altın fiyatları merak konusu oldu.
Motorin ve benzine kaç lira indirim yapıldı? Motorin ve benzine kaç lira indirim yapıldı? Akaryakıt fiyatlarında yaşana değişimler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Akaryakıt fiyatlarının indirim ve zam haberleri ile gündeme gelmesi sonrası güncel fiyatlar da merak konusu oldu.
Ankara Polatlı’da sezonun ilk buğdayı ticaret borsasında satıldı Ankara Polatlı’da sezonun ilk buğdayı ticaret borsasında satıldı Ankara Polatlı’da sezonun ilk buğdayının ticaret borsasına gelirken, Polatlı Ticaret Borsası’nda açık artırma ile satıldığı duyuruldu.