Ekonomi

2 milyon lira hibeyle yılda 100 ton Erzurum tulum peyniri üretiliyor 2 milyon lira hibeyle yılda 100 ton Erzurum tulum peyniri üretiliyor Erzincan’daki bir tulum peyniri üreticisi, IPARD programı sayesinde 2 milyon lira hibeyle yılda 100 ton peynir üretebiliyor.
THY' yurt içi ucuz bilet kampanyası başlattı THY' yurt içi ucuz bilet kampanyası başlattı THY tarafından düzenlenen kampanyalar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Seyahatlerini kampanyalı fiyatlar üzerinden yapmak isteyenlerin uygun bilet araştırmaları devam ederken THY'den açıklama geldi.
TCMB PPK Haziran ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? TCMB PPK Haziran ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası faiz kararları yakından takip ediliyor. Merkez Bankasının haziran ayı faiz kararı merakla beklenirken bir yandan da toplantının yapılacağı tarih araştırma konusu olmaya devam ediyor.
Hava yoluyla 236,6 milyon yolcu taşınması hedefleniyor Hava yoluyla 236,6 milyon yolcu taşınması hedefleniyor Türkiye'de hava yolunu kullanan yolcu sayısının bu yıl 236 milyon 563 bin 823'ü bulması bekleniyor. Gelecek yıl yolcu sayısının 249 milyon 267 bin 610'a ulaşacağı tahmin ediliyor.
Spot piyasada elektrik fiyatları ne kadar? Spot piyasada elektrik fiyatları ne kadar? Spot piyasada elektrik fiyatları merak konusu olmaya devam ediyor. Spot piyasada elektrik fiyatları 16 Haziran tarihi ile belli olurken detayları derledik.
Herkes akın akın gidiyordu! Bungalov tatilinde dudak uçuklatan fiyatlar Herkes akın akın gidiyordu! Bungalov tatilinde dudak uçuklatan fiyatlar Bungalov tatili son yılların en popüler tatil rotaları arasında yer alıyor. Bungalov tatili yapmak isteyenler tatil fırsatlarını değerlendirmeye devam ederken fiyatlar da hayli arttı. Bungalov tatilinde fiyatlar dudak uçuklatırken açıklama geldi.
Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Çiftçilere tarımsal destekleme ödemesi yapıldı Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Çiftçilere tarımsal destekleme ödemesi yapıldı Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçiler için verilen destekler devam ediyor. Çiftçilere verilen destekler sürerken Kurban Bayramı öncesi çiftçilerin hesaplarına ödeme yapıldığı ifade edildi.
SPK Efor Çay'ın halka arz başvurusunu onayladı SPK Efor Çay'ın halka arz başvurusunu onayladı SPK tarafından halk arzı onaylanan şirketler açıklanmaya devam ediyor. SPK'nın halka arzına onay verdiği Efor Çay ise borsaya girmek için hazırlanırken yatırımcı ve yatırımcı adayları da bazı sorularına yanıt aramaya başladı.
Emlak uzmanı açıkladı! Yabancıya satışta önemli düzenleme Emlak uzmanı açıkladı! Yabancıya satışta önemli düzenleme Konut fiyatlarının artışını sürdürmesi üzerine emlak sektörü için bir dizi düzenleme getirildi. Yapılan düzenlemelerde yabancıya konut satışları da yer aldı.
Ticaret Bakanlığı enflasyon düzeltmesini detaylandırdı Ticaret Bakanlığı enflasyon düzeltmesini detaylandırdı Ticaret Bakanlığı kafa karışıklığı yaratan enflasyon düzeltmesine detaylı bir açıklama getirdi.
Merkez Bankası’nın anketinde enflasyon artış beklentisi yüzde 45’in altında kaldı Merkez Bankası’nın anketinde enflasyon artış beklentisi yüzde 45’in altında kaldı TCMB’nin Haziran ayı Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı. Buna göre enflasyon artış beklentisi yüzde 45, dolar/TL tahmini de yüzde 38’in altında kaldı.
14 Haziran Cuma  Euro, dolar, sterlin, gram, çeyrek, yarım altın kaç lira? 14 Haziran Cuma Euro, dolar, sterlin, gram, çeyrek, yarım altın kaç lira? Döviz ve altın kurları piyasaların takibinde yer alıyor. Altın ve döviz kurundaki güncel fiyatlar merak konusu olmaya devam ederken haftanın son işlem gününde yeni rakamlar da belli oldu.