Ekonomi

Elektriğe yüzde 38 zam geldi! EPDK duyurdu Elektriğe yüzde 38 zam geldi! EPDK duyurdu Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, elektriğe yüzde 38 zam geldiğini açıkladı. Yeni kararın yürürlüğe gireceği tarih ise merak edildi.
Merkez Bankası faiz kararı sonrası piyasalardaki son durum! Altın, dolar, euro, borsa kaç TL oldu? Merkez Bankası faiz kararı sonrası piyasalardaki son durum! Altın, dolar, euro, borsa kaç TL oldu? Ekonomi gündeminin önemli konusu olan TCMB Haziran ayı faiz kararı açıklandı. Piyasaların ve yatırımcıların merakla beklediği TCMB PPK tutanağında Haziran ayında da faiz sabit tutulurken altın ve döviz piyasasında güncel durum merak konusu oldu.
Merkez Bankası Haziran 2024 Faiz kararını açıkladı! Merkez Bankası Haziran 2024 Faiz kararını açıkladı! Türkiye ekonomisinin en önemli açıklamalarından birisi olan Faiz kararı geniş bir kesim tarafından takip ediliyor. Her ay Merkez Bankası başkanlığında toplanan Para Politikaları Kurulu alınan kararı kamuoyu ile paylaşıyor.
Kripto varlıklarla ilgili beklenen teklif TBMM’de kabul edildi Kripto varlıklarla ilgili beklenen teklif TBMM’de kabul edildi Kripto varlıklarla ilgili beklenen teklif TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. Buna göre kripto varlıkların kurulabilmesi ve faaliyete geçmesi için Sermaye Piyasası Kurulu’ndan izin alması gerekecek.
Merkez Bankası faiz kararı açıklandı mı? Toplantı ne zaman yapılacak Merkez Bankası faiz kararı açıklandı mı? Toplantı ne zaman yapılacak Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından aylık olarak açıklanan faiz kararı ile piyasaların nasıl bir şekilde ilerleyeceği belirleniyor. Son olarak yüzde 50'de sabit tutulan faize dair nasıl bir karar verileceği merak konusu oldu.
İki maaş bile yetmeyecek! Kira zam oranı sınırlaması sona eriyor, kiralar neye göre hesaplanacak İki maaş bile yetmeyecek! Kira zam oranı sınırlaması sona eriyor, kiralar neye göre hesaplanacak Türkiye'de vatandaşların barınma sorunu büyüyerek devam ediyor. Dünyanın en pahalı konut kiralarının yaşandığı ülkemizde önümüzde kiracıları memnun etmeyecek gelişmelerin yaşanması bekleniyor.
Asgari ücrette ara zam için yeniden yeşil ışık yakıldı! Konuşulan rakam ortaya çıktı Asgari ücrette ara zam için yeniden yeşil ışık yakıldı! Milyonlarca memur, emekli ve çalışanın Temmuz ayı için beklediği asgari ücrette ara zam konusu için geçtiğimiz aylarda kapılar kapanmıştı. Yeni bir gelişme ile ara zammın tekrar gündemde olduğu ve belirlenen rakam ortaya çıktı.
24 Haziran altın yeni haftaya nasıl başladı? Gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları 24 Haziran altın yeni haftaya nasıl başladı? Gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları 9 günlük Kurban Bayramı tatili sonrası piyasalar yeniden hareketlenmeye başladı. Yeni haftaya girerken altın fiyatları merak edildi.
24 Haziran Döviz yeni haftaya nasıl başladı? Dolar ve Euro'da son durum 24 Haziran Döviz yeni haftaya nasıl başladı? Dolar ve Euro'da son durum 9 Günlük tatilin ardından piyasalar bugünden itibaren yeniden hareketlenmeye başladı. Döviz alım satım işlemi yapmak isteyenler ya da borsada yatırımı bulunanlar güncel durumları araştırmaya başladı.
İkinci EYT için geri sayım başladı! Milyonlarca vatandaşın gözü TBMM'de İkinci EYT için geri sayım başladı! Milyonlarca vatandaşın gözü TBMM'de Türkiye 2023 yılında son yılların en büyük toplu emekli edilme olayına şahit olmuştu. Milyonlarca vatandaş yıllardır sürdürdükleri mücadele kapsamında talep ettiği emeklilik hakkını almıştı.
Kira artışlarında yüzde 25 sınırı devam edecek mi? Kira artışlarında yüzde 25 sınırı devam edecek mi? Ev sahipleri ve kiracılar arasında anlaşmazlığa neden olan kira fiyatları sonrası hükümet harekete geçmiş ve kira artış sınırı uygulanmasına karar verilmişti. Kira artış sınırı ile ilgili yapılan açıklamalar takip edilirken uygulamanın ne zaman sona ereceği merak edildi.
Gram altından bayram sonrası sert yükseliş! Güncel altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altından bayram sonrası sert yükseliş! Güncel altın fiyatları ne kadar oldu? Kurban Bayramı’nın bitmesinin ardından piyasalar yeniden hareketlenmeye başladı. Gram altının fiyatı ise 2,500 TL’ye dayandı.