Ekonomi

Piyasa kahini gündemin nabzını tuttu! Altın alımında kritik hafta başladı fırsat kollayanlar hemen değerlendirin Piyasa kahini gündemin nabzını tuttu! Altın alımında kritik hafta başladı Altın piyasası büyük bir merakla takip ediliyor. Altın fiyatlarının ne kadar olduğu ve hangi bant aralıklarında alım fırsatı sunduğu merak edilmeye devam ederken piyasa kahini altın alacaklara kritik tarihi verdi.
Cebinde banka kartı olan Ankaralılar! Akaryakıt alımlarında 150 liralık ekstre indirimi geldi Cebinde banka kartı olan Ankaralılar! Akaryakıt alımlarında 150 liralık ekstre indirimi geldi Ekonomik sıkıntıların devam ettiği dönemde vatandaşlar da bütçe dengelerini sağlamak adına kampanya araştırmalarına devam ediyor. Kampanya araştırmaları devam ederken akaryakıt alımlarında 150 liralık indirim de duyuruldu.
En düşük memur ve emekli maaşı ne kadar olacak? Gözler 3 Temmuz’da En düşük memur ve emekli maaşı ne kadar olacak? Gözler 3 Temmuz’da Milyonlar kişinin merakla beklediği memur ve emekli maaşları için gözler 3 Temmuz’da olurken birçok uzman da en düşük memur maaşına yönelik tahminlerde bulunuyor.
Temmuz 2024 Kıdem tazminatı tavanı ne zaman açıklanacak? Temmuz 2024 Kıdem tazminatı tavanı ne zaman açıklanacak? Kıdem tazminatı ile ilgili sorular gündemdeki yerini aldı. Kıdem tazminatının tavanının ne zaman açıklanacağı merak konusu olmaya devam ederken rakamın ne kadar olacağı da şimdiden gündemdeki yerini aldı.
Aile bazlı vatandaşlık maaşı başvurular başladı mı, şartlar neler? Aile bazlı vatandaşlık maaşı başvurular başladı mı, şartlar neler? Aile Destek Programı kapsamında vatandaşlık maaş ödemesi yapılacağına ilişkin haberlerin ardından detaylar merak konusu oldu. Vatandaşlık maaşının nasıl alınacağı ve hangi şartlarda, ne zaman verileceği merak konusu oldu.
Temmuz 2024 65 yaş aylığı ne kadar olacak, yaşlılık maaşı artacak mı? Temmuz 2024 65 yaş aylığı ne kadar olacak, yaşlılık maaşı artacak mı? Enflasyon rakamlarının açıklanması beklenirken bir yandan da 65 yaş aylıklarına ilişkin sorulara yanıt aranıyor. 65 yaş aylıklarının zamlanıp zamlanmayacağı merak konusu olmaya devam ederken detayları derledik.
Temmuz 2024 köprü ve otoyol ücretlerine zam mı geldi? Temmuz 2024 köprü ve otoyol ücretlerine zam mı geldi? Temmuz ayı pek çok zam haberi ile devam ederken son olarak köprü ve otoyol ücretlerine zam geleceği iddia edildi. Köprü ve otoyol ücretlerine zam geleceği iddiasının ardından zamlı liste de paylaşıldı.
İslam Memiş’ten kritik bitcoin uyarısı! Bu haftaki tepki yükselişi gerçekleşebilir İslam Memiş’ten kritik bitcoin uyarısı! Bu haftaki tepki yükselişi gerçekleşebilir Ekonomist ve piyasa analizi uzmanı İslam Memiş, TV100’deki köşesinde yeni haftanın durumunu ve piyasaları yorumladı.
Memur ve emekli maaş zammı ne zaman belli olacak? Memur ve emekli maaş zammı ne zaman belli olacak? Milyonlarca memur ve emeklinin gözü kulağı maaş zamlarına çevrildi. memur ve emeklinin alacağı maaş zammı merak konusu olmaya devam ederken zam oranının ne zaman açıklanacağı da sorgulanmaya başladı.
TÜRK İŞ Ankara'da bir ailenin geçinmesi için gereken miktarı açıkladı TÜRK İŞ Ankara'da bir ailenin geçinmesi için gereken miktarı açıkladı Türk-İş yaptığı araştırmalar sonucu ortaya çıkan açık sınırı rakamlarını kamuoyu ile paylaştı. Açıklanan rakamlar asgari ücretin üzerinde yer aldı.
Bakan Mehmet Şimşek'ten flaş açıklama! Türkiye'de asgari ücret düşük değildir Bakan Mehmet Şimşek'ten flaş açıklama! Türkiye'de asgari ücret düşük değildir Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek gündemdeki ekonomik konular hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek'in açıklamalarından en çok dikkat çekeni asgari ücret mikarı oldu.
Temassız ödeme miktarı limiti iki katına çıkarıldı Temassız ödeme miktarı limiti iki katına çıkarıldı Yılın ikinci yarısı bir çok yeni değişikliği beraberinde getirdi. Bu yeni uygulamalardan birisi de kart ile yapılan temassız ödemelerdeki üst sınırın daha da yukarı çekilmesi oldu.