Ekonomi

Temmuz Aralık 2023 dönemi kıdem tazminatı tavan ücreti kaç lira oldu? Temmuz Aralık 2023 dönemi kıdem tazminatı tavan ücreti kaç lira oldu? 6 aylık enflasyon farkının açıklanması ile birlikte pek çok kalemde değişikliğe gidildi. Değişkenlik gösteren kalemler arasında yer alan kıdem tazminatı ile ilgili olarak da merak edilenler arttı.
2023 Seyyanen zam oranı kaç TL oldu? 2023 Seyyanen zam oranı kaç TL oldu? Enflasyon rakamlarının açıklanması ve 6 aylık enflasyon verilerinin belli olmasının ardından memurların zam oranına ilişkin beklenen açıklama geldi. Memura yapılacak seyyanen zam oranı AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler tarafından açıklandı.
Refah payı açıklandı mı, emekliye refah payı var mı? Refah payı açıklandı mı, emekliye refah payı var mı? TÜİK tarafından enflasyon rakamları açıklandı. Memur ve emeklinin 6 aylık enflasyon farkı belli olurken gözler refah payına çevrildi. Bununla birlikte memura yüzde kaç refah payı verileceği merak konusu oldu.
MTV ücretlerine büyük zam! Yıl sonuna kadar 2 katına çıktı! MTV ücretlerine büyük zam! Yıl sonuna kadar 2 katına çıktı! Motorlu Taşıtlar Vergisi'ne (MTV) 2023 yılı sonuna geçerli olacak şekilde mevcut ücretin 2 katı zam geldi.
Tütün ve alkol grubunda ÖTV zam oranları yenilendi! Tütün ve alkol grubunda ÖTV zam oranları yenilendi! Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanması ile birlikte 6 aylık enflasyon farkı da belli oldu. Açıklanan rakam emekli ve memur maaş zammını da belirleyecekken yeni zamlarda duyurulmaya devam ediyor. Tütün ve alkol ürünlerinde ÖTV oranları güncellendi.
Temmuz ayı kira artış oranı nasıl hesaplanır? Kira artış oranı ne kadar oldu? Temmuz ayı kira artış oranı nasıl hesaplanır? Kira artış oranı ne kadar oldu? TÜİK tarafından açıklanan verilerle rakamlar belli oldu. TÜFE'nin de açıklanmasıyla Temmuz ayı kira artış oranın nasıl hesaplanacağı merak edildi.
Banka yetkilisi açıkladı! Özel ve kamu bankalarında yeni emekli promosyon rakamı Banka yetkilisi açıkladı! Özel ve kamu bankalarında yeni emekli promosyon rakamı Özel ve kamu bankalarının promosyon yarışı devam ediyor. Bankaların temmuz ayına özel rakamlar yetkili ağızlar tarafından açıklanmaya başladı. Banka yetkilileri TÜİK'in açıkladığı enflasyon rakamları sonrası promosyon tutarları değişiyor.
TÜİK'in enflasyon rakamlarını açıklamasıyla döviz kuru yükselişe geçti! TÜİK'in enflasyon rakamlarını açıklamasıyla döviz kuru yükselişe geçti! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) enflasyon rakamlarını açıklamasıyla döviz kuru yükselişe geçti.
Zamlı sosyal destek ödemeleri hesaplandı! 65 yaş, evde bakım, engelli aylıkları ödeme tablosu Zamlı sosyal destek ödemeleri hesaplandı! 65 yaş, evde bakım, engelli aylıkları ödeme tablosu TÜİK, 6 aylık enflasyon farkını açıkladı. Açıklanan enflasyon farklı ile farklı senaryolarla sosyal destek ödemeleri de hesaplandı.
Akaryakıta yeni bir zam daha! Bu gece yarısından itibaren! Akaryakıta yeni bir zam daha! Bu gece yarısından itibaren! Döviz kurundaki ve Brent petroldeki artışla birlikte akaryakıt fiyatları güncelleniyor. Son olarak araç sahipleri için bir zam duyurusu daha geldi.
TÜİK 6 aylık enflasyon farkını açıkladı! Memur grubu ve emekli zammı kuruşu kuruşuna hesaplandı TÜİK 6 aylık enflasyon farkını açıkladı! Memur grubu ve emekli zammı kuruşu kuruşuna hesaplandı TÜİK, 6 aylık enflasyon farkını son dakika açıkladı. SGK, memur ve emekliye yapılacak olan zammı hesapladı. Açıklanan 6 aylık enflasyon farkı ile memur grubu ve emekli zammı da kuruşu kuruşuna hesaplandı. İşte zam tablosu
TÜİK Haziran ayı enflasyon rakamlarını açıkladı! 6 aylık enflasyon farkı ne kadar oldu? TÜİK Haziran ayı enflasyon rakamlarını açıkladı! 6 aylık enflasyon farkı ne kadar oldu? Enflasyon rakamları son dakika olarak açıklandı. TÜİK tarafından açıklanan verilerle rakamlar belli oldu. Memur ve emeklinin maaş zammını belirleyecek olan enflasyon farkını haberimize ekledik.