Ekonomi

Resmi Gazete'de yayımlandı! Katma Değer Vergisi oranlarında da  artış! Resmi Gazete'de yayımlandı! Katma Değer Vergisi oranlarında da artış! Türkiye'de 7 Temmuz'da da zam haberleri de halen gelmeye devam ediyor. Son günlerde bir çok alanda yapılan fiyat artışları can sıkmaya devam ederken bir zam da Katma Değer Vergisi(KDV) oranlarına geldi.
Şans oyunlarından alınan vergi oranı yükseltildi! Şans oyunlarından alınan vergi oranı yükseltildi! 7 Temmuz sabahına zamla uyanan Türkiye'de zam kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Vergi oranlarında güncellemeye gidilirken şans oyunlarından alınan vergini de yükseltildiği bildirildi.
Resmi Gazete'den duyurulan zam yağmuru! Pasaport ve vize harçlarına yüzde 50 zam geldi Resmi Gazete'den duyurulan zam yağmuru! Pasaport ve vize harçlarına yüzde 50 zam geldi 7 Temmuz sabahına zamla uyanan Türkiye'de pasaport ve vize harçlarına gelen rekor zam canları sıktı. Maktu harç tutarının yüzde 50 oranında artırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
Resmi Gazete'de yayımlandı! Yurt dışından telefon getirme İMEİ kayıt ücreti 20 bin TL oldu Resmi Gazete'de yayımlandı! Yurt dışından telefon getirme İMEİ kayıt ücreti 20 bin TL oldu Bu sabah itibariyle Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren düzenlemeler kapsamında yurt dışından cep telefonu getirerek kayıt ettirme ücretlerinde artışa gidildi. IMEI kayıt ücreti olarak bilinen vergi 20 bin TL oldu.
Yapı Kredi'den ihtiyaç kredisi fırsatı! 24 ay vadeli 3 ay ertelemeli kredi tanımlandı Yapı Kredi'den ihtiyaç kredisi fırsatı! 24 ay vadeli 3 ay ertelemeli kredi tanımlandı Temmuz ayında faiz artırımı kararı verilmesi ile bankaların kredi faiz oranları güncellendi. Nakit ihtiyacı olan bireyler için Yapı Kredi'den 3 ay ertelemeli kredi fırsatı geldi.
Evlilik kredisi nedir? Bu krediden kimler ne şekilde yararlanabilecek? Evlilik kredisi nedir? Bu krediden kimler ne şekilde yararlanabilecek? Yeni evleneceklere faizsiz evlilik kredisinin verileceğine yönelik bilgi paylaşımı gündeme geldi. Peki ama evlilik kredisinin detayları neler?
Temmuz ayında tüp fiyatları ne kadar oldu, zam geldi mi? Temmuz ayında tüp fiyatları ne kadar oldu, zam geldi mi? Tüp gaz çeşitleri için belirlenen güncel fiyatlar Aygaz, İpragaz ve Bizim Gaz gibi satıcı firmalar tarafından listelere eklenerek güncellendi. Tüp satış fiyatlarında zamlar üst üste gelirken 6 Temmuz tarihi ile güncel fiyatları derledik.
Dul ve yetim aylıklarına zam talep edildi! Dul ve yetim aylıklarına zam talep edildi! Tüm Emekliler Derneği Genel Başkanı Satılmış Çalışkan, tüm emekliler olarak beklentilerinin yüzde 54 zam olduğunu söyleyerek dul ve yetim aylıklarının iyileştirilmesini istedi.
Ek motorlu taşıtlar vergisinde yeni dönem! 2 taksit ile ödenecek! Ek motorlu taşıtlar vergisinde yeni dönem! 2 taksit ile ödenecek! Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunulan torba yasa teklifinde memur maaşlarına yapılacak artışa ek olarak ek Motorlu Taşıtlar Vergisi de görüşüldü.
Akaryakıttan alınan Özel Tüketim Vergisi'ne geriye dönük zam uygulanacak Akaryakıttan alınan Özel Tüketim Vergisi'ne geriye dönük zam uygulanacak Torba teklifi yasası Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunuldu. Peki ama torba teklifinde hangi kararlar yer alıyor?
Temmuz 2023 Ehliyet fiyatlarına zam geldi mi, kaç TL oldu? Temmuz 2023 Ehliyet fiyatlarına zam geldi mi, kaç TL oldu? Asgari ücret, memur ve emekli maaşlarına ara zam kararının alınmasıyla birlikte zam haberleri ardı ardına gelmeye başladı. Temmuz ayında ehliyet ücretlerine zam geleceği sosyal medyada iddia edilirken konuyla ilgili gelişmeler merak edildi.
Brent petrolün varil fiyatı düşüyor! 76,47 dolar oldu Brent petrolün varil fiyatı düşüyor! 76,47 dolar oldu Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda artmaya devam ederken bu oran 76,47 dolara kadar çıktı.