Ekonomi

TÜRK-İŞ, HAK-İŞ ve DİSK vergi ile enflasyon gündemiyle bir araya geldi TÜRK-İŞ, HAK-İŞ ve DİSK vergi ile enflasyon gündemiyle bir araya geldi TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ve DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, vergi, enflasyon ve asgari ücretin de aralarında olduğu konuları görüşmek üzere bir araya geldi.
Kıdem Tazminatı tavanı ne kadar oldu? 2024 Temmuz Aralık dönemi miktarı Kıdem Tazminatı tavanı ne kadar oldu? 2024 Temmuz Aralık dönemi miktarı 6 aylık enflasyon verilerinin açıklanması bir çok ekonomik başlıkta rakamsal güncellemeler meydana getirdi. Ne kadar olacağı merak edilen konulardan birisi de kıdem tazminatında tavan ücretinin ne kadar olduğu oldu.
Temmuz 2024 Avukat, mühendis maaşları ne kadar oldu? Temmuz 2024 Avukat, mühendis maaşları ne kadar oldu? TÜİK tarafında haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanması sonrası avukat ve mühendis maaşları merak edildi. Emekli ve memur maaş zammı için resmi açıklama beklenirken memur ve emeklinin maaş zammı 6 aylık enflasyon farkına göre hesaplandı.
GİB'den ÖTV tutarlarının Yİ-ÜFE oranında artırıldığına ilişkin açıklama GİB'den ÖTV tutarlarının Yİ-ÜFE oranında artırıldığına ilişkin açıklama TÜİK, haziran ayı enflasyon verilerini açıkladı. TÜİK tarafından açıklanan enflasyon verisi sonrası 6 aylık enflasyon farkı da ortaya çıktı. 6 aylık enflasyon farkının belli olması ile beraber GİB'den ÖTV tutarlarının Yİ-ÜFE oranında artırıldığına ilişkin açıklama geldi.
Enflasyon farkına göre 65 yaş, evde bakım, engelli, şehit dul yetim aylıkları, kıdem tazminatı tavanı ne kadar oldu? 65 yaş, evde bakım, engelli, şehit dul yetim aylıkları, kıdem tazminatı ne kadar oldu? Emekli ve memur maaşları 6 aylık enflasyon farkına göre zamlanacaktı. TÜİK tarafından açıklanan enflasyon farkı memur maaşlarına zam gelmesinde belirleyici rol oynarken engelli maaşı, evde bakım aylığına zam geleceği biliniyor. Dolayısıyla bu ödemelerin ne kadar zam alacağı da merak ediliyor.
6 aylık enflasyon farkına göre Temmuz 2024 TOKİ zam oranı ne kadar olacak? 6 aylık enflasyon farkına göre Temmuz 2024 TOKİ zam oranı ne kadar olacak? TOKİ, vatandaşların uygun koşullarda konut sahibi olmalarını sağlama devam ederken temmuz ayı zam oranı ile ilgili de büyük bir merak yaşanıyor. TOKİ taksitlerinin ne zaman ve ne kadar zamlanacağı şimdiden araştırma konusu olurken detayları derledik.
Bakan Mehmet Şimşek enflasyon rakamları sonrası açıklama yaptı Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek "Dezenflasyon süreci başladı" Türkiye'de günün en önemli gündem maddesi olan 6 aylık enflasyon oranlarının belli olmasının ardından açıklamalar peş peşe gelmeye başladı. Konunun en yetkili isimlerinden Bakan Mehmet Şimşek enflasyonun azalma eğiliminde olduğunu ifade etti.
Temmuz 2024 itfaiye eri, acil tıp teknisyeni maaşı ne kadar oldu? Temmuz 2024 itfaiye eri, acil tıp teknisyeni maaşı ne kadar oldu? 3 Temmuz tarihinde enflasyon farkının açıklanması ile beraber maaş zamları da gündemdeki yerini aldı. Açıklanan enflasyon rakamlarının ardından 2024 yılı itfaiye eri, acil tıp teknisyeni maaşları merak konusu oldu.
Haziran 2024 enflasyon rakamları açıklandı! Altın, euro ve dolar ne kadar oldu? Haziran 2024 enflasyon rakamları açıklandı! Altın, euro ve dolar ne kadar oldu? Haziran ayı enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından en çok merak edilen konulardan birisi de enflasyon sonrası altın, euro ve dolar fiyatları oldu. Fiyatlarla ilgili olarak araştırmalar devam ederken haftanın üçüncü işlem gününde rakamları derledik.
Temmuz ayında gıda ürünlerine uygulanacak zam oranı belli oldu! Temmuz ayında gıda ürünlerine uygulanacak zam oranı belli oldu! Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından temmuz ayında gıda ürünlerine uygulanacak olan zam oranı da belli oldu. TÜİK tarafından 3 Temmuz Çarşamba günü açıklanan enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından gıda ürünlerine uygulanacak olan zam miktarı merak edildi.
Temmuz 2024 6 aylık enflasyon farkı ile uzman çavuş, jandarma, subay, astsubay maaşları Temmuz 2024 6 aylık enflasyon farkı ile uzman çavuş, jandarma, subay, astsubay maaşları Uzun zamandır merak edilen askeri personel maaşlarına gelecek zam merak konusu oldu. TÜİK tarafından açıklanan 2024 yılının ilk 6 aylık enflasyon verisi ile beraber 6 aylık enflasyon farkı da belli oldu. Açıklanan fark ile beraber asgari personeller maaş zammı hesaplaması yapmaya başladı.
Temmuz 2024 Kaymakam Vali maaşı ne kadar oldu, enflasyon farkı ile kaymakam maaşları ne kadar arttı? Temmuz 2024 Kaymakam Vali maaşı ne kadar oldu, enflasyon farkı ile kaymakam maaşları 3 Temmuz tarihinde enflasyon farkının açıklanması ile beraber maaş zamları da gündemdeki yerini aldı. Açıklanan enflasyon rakamlarının ardından memur, memur emeklisi ve emekli maaş zammı belirlenecek. Açıklanan rakamlarla beraber 2024 yılı kaymakam ve vali maaşları merak konusu oldu.