Ekonomi

Temmuz 2023 kimlik yenileme ve değiştirme harç ücreti ne kadar oldu? Temmuz 2023 kimlik yenileme ve değiştirme harç ücreti ne kadar oldu? Resmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte harç ve vergi oranları yükseltildi. Artan harç ve vergi ücretleri nedeniyle kimlik yenileme değiştirme ve değiştirme ücretleri de değişti
7500 ile 8500 TL emekli maaşı alanlar ne kadar, yüzde kaç zam alacak? 7500 ile 8500 TL emekli maaşı alanlar ne kadar, yüzde kaç zam alacak? 12 milyondan fazla emekliyi yakından ilgilendiren emekli zam oranları son günlerin gündeminde yer alıyor. TÜİK'in açıkladığı enflasyon rakamlarının ardından emekliler ne kadar maaş alacaklarını merak etmeye başladı.
Kirada yüzde 25 zam sınırı uzatıldı! Karar bir sene daha geçerli olacak Kirada yüzde 25 zam sınırı uzatıldı! Karar bir sene daha geçerli olacak Bilindiği üzere 1 Temmuz 2022 tarihinde sona eren kirada % 25 sınırlaması getiren düzenleme uzatıldı.
Sosyal yardım ödemeleri artırıldı! Bakanlıktan resmi açıklama gecikmedi Sosyal yardım ödemeleri artırıldı! Bakanlıktan resmi açıklama gecikmedi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş sosyal yardım programlarının aylık ödemelerinin arttırıldığını ifade etti. Peki ama bu ödemeler yüzde kaç oranında artırıldı?
Kuruş kuruş hesaplandı rakam ortaya çıktı! SGK 4A, 4B, 4C emekli maaşı Kuruş kuruş hesaplandı rakam ortaya çıktı! SGK 4A, 4B, 4C emekli maaşı TÜİK'in haziran ayı enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından 6 aylık enflasyon farkı belli oldu. Emekli Sandığı, SSK, BAĞ-KUR 4A, 4B, 4C emekli maaşları da kuruşu kuruşuna hesaplandı.
Emeklilere yüzde kaç oranında zam yapılacak? Resmen netlik kazandı Emeklilere yüzde kaç oranında zam yapılacak? Resmen netlik kazandı Asgari ücretin açıklanmasının hemen ardından gözler emeklilere yapılacak olan zam oranına çevrilmişti. Şimdi ise zam oranı netlik kazandı.
Türkiye'de satışa sunulan yeni Dacia Spring ne kadar, özellikleri nedir? Türkiye'de satışa sunulan yeni Dacia Spring ne kadar, özellikleri nedir? Türkiye pazarına yeni araçlar girmeye devam ediyor. Dacia'nın yeni Spring modeli Türkiye araç pazarına giriş yaparken aracın fiyatı ve özellikleri merak konusu oldu.
Ziraat Bankası'ndan tüketici kredisi fırsatı! 50 bin TL'ye kadar nakit avantajından 2391 TL taksitle yararlanın Ziraat Bankası'ndan tüketici kredisi fırsatı! 50 bin TL'ye kadar nakit avantajından 2391 TL taksitle yararlanın Temmuz ayında bankaların kredi faiz oranları güncellendi. Nakit ihtiyacı olan bireyler için kamu bankası olan Ziraat Bankası'ndan tüketici kredisi paketi duyuruldu.
İslam Memiş vatandaşı çok net uyardı! Düşüş beklentisi olana kötü haber süre doldu! İslam Memiş vatandaşı çok net uyardı! Düşüş beklentisi olana kötü haber süre doldu! Yatırımcılar için yaptığı değerlendirmelerle adından söz ettiren İslam Memiş'ten kritik bir uyarı geldi. Yatırımcı ve yatırımcı adaylarına önemli bir değerlendirme yapan Memiş, bir yatırım aracına dikkati çekerek zamanın dolduğundan bahsetti.
Temmuz ayında evde bakım maaşı hesaplara ne kadar yatacak? Temmuz ayında evde bakım maaşı hesaplara ne kadar yatacak? Asgari ücrete zam yapılmasının ardından gözler ise evde bakım maaşına çevrildi. Peki ama evde bakım maaşı ne kadar yatacak?
Telefon kayıt harcı zammı sonrası vatandaşlar Sarp Sınır Kapısı'ndan Gürcistan'a akın etti! Telefon kayıt harcı zammı sonrası vatandaşlar Sarp Sınır Kapısı'ndan Gürcistan'a akın etti! Resmi Gazete'de yayımlanan karar sonrası 6 bin 91 lira olan telefon kullanım izin harcı, 20 bin lira olmuştu. Bu karar sonrası 14 bin TL fazla ödemek istemeyen vatandaşlar Sarp Sınır Kapısı'na akın etti.
Yeni pasaport harç ücretleri ne kadar oldu, 1 2 3 10 yıllık pasaport ücreti kaç TL? Yeni pasaport harç ücretleri ne kadar oldu, 1 2 3 10 yıllık pasaport ücreti kaç TL? 492 Sayılı Harçlar Kanunu'na bağlı tarifelerde yer alan maktu harç tutarının yüzde 50 oranında artırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Bununla birlikte yeni pasaport ücretleri merak edildi.