Ekonomi

TÜİK Mayıs 2023 işsizlik rakamlarını açıkladı TÜİK Mayıs 2023 işsizlik rakamlarını açıkladı TÜİK, çeşitli verileri açıklamaya devam ederken bir son dakika açıklamasına yer verdi. Mayıs 2023 işsizlik rakamları açıklandı.
10 Temmuz Pazartesi gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın, dolar ve euro fiyatları ne kadar? 10 Temmuz Pazartesi gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın, dolar ve euro fiyatları ne kadar? Altın ve döviz kurunda hareketli günlerin hızı kesilmiyor. Hafta sonunun ardından açılış yapan altın ve döviz kurunda hareketlilik sürerken yeni haftanın ilk işlem günü ile birlikte altın çeşitleri, dolar ve euro da güncel fiyatlar merak edildi.
Dacia Duster 2023 fiyat listesi ve özellikleri! Dacia Duster 2023 fiyat listesi ve özellikleri! Dacia Duster, yeni modelleri ile dikkatleri üzerine çekerken fiyatları ile göz doldurdu. Şimdi ise 2023 fiyat listesi belli oldu.
Elektrikli Kia Niro fiyat listesi belli oldu! Otomobil fiyatı adeta göz doldurdu Elektrikli Kia Niro fiyat listesi belli oldu! Otomobil fiyatı adeta göz doldurdu Elektrikli Kia Niro, en çok tercih edilen otomobiller arasında yer alıyor. Bunun ile birlikte otomobilin fiyat listesi de belli oldu.
Vakıfbank'tan kelepir fiyatına ofis satışı başladı! O ilde tanesi 185 bin liradan yatırım fırsatı Vakıfbank'tan kelepir fiyatına ofis satışı başladı! O ilde tanesi 185 bin liradan yatırım fırsatı Artan döviz kuru vatandaşların taşınmaz alımını zorlaştırmaya devam ediyor. Artan fiyatlar nedeniyle vatandaşlar yatırım yapmak amacıyla alternatif satışlara yönelen vatandaşlar için Vakıfbank Gayrimenkul tarafından ofis ilanı yayımlandı.
EYT'de flaş gelişme! Emekli olabilmek için 10 yıllık sigorta girişi yeterli! EYT'de flaş gelişme! Emekli olabilmek için 10 yıllık sigorta girişi yeterli! Emeklilikte Yaşa Takılanlar'da(EYT)'de heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Böylelikle10 yılla, yani 3600 günle emekli olmanın da mümkün olabildiği gözlemlendi.
Alkol ve sigaraya da dev zam! O alkol ve tütün grubu artık cep yakacak! Alkol ve sigaraya da dev zam! O alkol ve tütün grubu artık cep yakacak! Son günlerde gelen zamlar vatandaşların cebini yakmaya devam ederken alkollü içeceklere ve sigara gruplarına gelen ÖTV zamları da resmen açıklandı.
İkinci el araç piyasalarından son durum! Resmen tavan yaptı! İkinci el araç piyasalarından son durum! Resmen tavan yaptı! Dolar kurunda yaşanan hareketlilik araç fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Peki ama fiyatlar hangi seyirde devam edecek? Uzmanlar açıkladı.
Dolar yeni haftaya nasıl başlayacak? Uzman ekonomistlerden dolar kuru açıklaması! Dolar yeni haftaya nasıl başlayacak? Uzman ekonomistlerden dolar kuru açıklaması! Dolar kurunda hareketli dakikalar yaşanmaya devam edilirken yeni haftada dolar kurunun hangi seviyede ilerleyeceği de şimdiden merak söz konusu oldu.
Meyve sebze fiyatları artıyor! Pazarda son durum Meyve sebze fiyatları artıyor! Pazarda son durum Market fiyatlarının artmasının ardından gözler şimdiden pazardaki fiyatlara çevrildi. Peki ama pazarda fiyatlar ne durumda?
Citroen'den sıfır kilometre araç kampanyası! Temmuz ayına özel 1,99 faizli kredi seçeneği sunuldu Citroen'den sıfır kilometre araç kampanyası! Temmuz ayına özel 1,99 faizli kredi seçeneği sunuldu Araç fiyatlarına art arda zamlar gelmeye devam ediyor. Citroen firması resmi internet sitesi üzerinden kampanyalı bir satış teklifi yayımlarken müşterilerine 1,99 faizli kredi seçeneği sunacağını bildirdi.
Migros'ta çok al hesaplı al indirimi başladı! Ayçiçek yağı 30 TL'den satışa çıktı 11 gün süre var Migros'ta çok al hesaplı al indirimi başladı! Ayçiçek yağı 30 TL'den satışa çıktı 11 gün süre var Migros Marketler, indirimli fiyatlarla bin bir çeşit ürünü müşterilerine sunmaya devam ediyor. İndirimleri ile adından söz ettiren Migros Marketler, müşterilerine çok al hesaplı al adıyla indirimli satış yapacağını duyurarak müşterisine süre verdi.