Ekonomi

11 Temmuz Ankara Ticaret Borsası'nda kırmızı et fiyatları belli oldu! 11 Temmuz Ankara Ticaret Borsası'nda kırmızı et fiyatları belli oldu! Ankaralıların takibinde yer alan Ankara Ticaret Borsası'nda işlem gören ürünler ve fiyatları araştırtılmaya devam ediyor. Ankara Ticaret Borsası'nda kırmızı et çeşitlerinde fiyatlar 11 Temmuz tarihi ile açıklandı.
Araç sahipleri isyan bayrağını çekti! Motorine bir zam daha geliyor! Araç sahipleri isyan bayrağını çekti! Motorine bir zam daha geliyor! Brent petrol fiyatlarında hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediliyor. Bunun ile birlikte bir zam haberi de motorineden geldi. Motorine 1 lira 7 kuruşluk zam geliyor.
İlaç kullananlara kötü haber geldi! İlaç fiyatlarına KDV ayarı çekildi zamlar peş peşe geldi İlaç kullananlara kötü haber geldi! İlaç fiyatlarına KDV ayarı çekildi zamlar peş peşe geldi Resmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte harç ve vergilere zam getirildi. İlaçta KDV oranı yüzde 8'den 10'a çıkarılırken 14 bin 900 çeşit ilacın fiyatı da arttı.
Borsada yatırımı olanların merak ettiği soru yanıt buldu! Borsada yükseliş bekleyenler için sinyal verildi Borsada yatırımı olanların merak ettiği soru yanıt buldu! Borsada yükseliş bekleyenler için sinyal verildi Ülkemizde çeşitli yatırım araçları bulunuyor. Ellerindeki nakit paranın değer kaybının önüne geçmek isteyenler borsaya yatırmayı tercih ederken bir süredir yükseliş grafiği ile seviniyor. Bu durumun ne kadar süreceği merak edilirken yanıt geldi.
Temmuz 2023 zamlı aile destek ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak? Temmuz 2023 zamlı aile destek ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak? Ülkemizde hükümet ve bakanlıklar iş birliğinde geliştirilen programlar kapsamında ihtiyaç sahiplerine çeşitli yardımlar veriliyor. Aile destek ödemesinin temmuza ayında hesaplara ne zaman yatacağı da merak konusu oldu.
Ankara'da 11 Temmuz'da elektrik kesintisi var mı? Başkent EDAŞ açıkladı! Ankara'da 11 Temmuz'da elektrik kesintisi var mı? Başkent EDAŞ açıkladı! Başkent EDAŞ, Ankara'da yaşanacak elektrik kesintileri konusunda kentte yaşayan vatandaşları uyardı.
Keçiören Belediyesi semt pazarları fiyatları belli oldu! 11 Temmuz Gazino pazarı fiyat listesi Keçiören Belediyesi semt pazarları fiyatları belli oldu! 11 Temmuz Gazino pazarı fiyat listesi Taze sebze ve meyve için özellikle semt pazarlarının fiyatları merak ediliyor. Ankara'nın Keçiören Belediyesi de ilçede kurulan semt pazarlarına ait fiyatları paylaştı. 11 Temmuz tarihi ile kurulan Gazino pazarında güncel fiyatları derledik.
Ankara'da bugün akaryakıt fiyatları ne kadar? 11 Temmuz güncel akaryakıt fiyatları! Ankara'da bugün akaryakıt fiyatları ne kadar? 11 Temmuz güncel akaryakıt fiyatları! Döviz kurundaki ve Brent petroldeki artışla birlikte akaryakıt fiyatları merak ediliyor. Son olarak araç sahipleri için bizler de Ankara'daki güncel akaryakıt fiyatlarını derledik.
Trafiğe çıkanlar dikkat! Yeni trafik cezası geldi işte kuralı ve cezası Trafiğe çıkanlar dikkat! Yeni trafik cezası geldi işte kuralı ve cezası Trafiğin akışının doğru ve güvenli olabilmesi için çeşitli kurallar bulunuyor. Ülkemizde de trafikte uyulması gereken zorunlu kurallar bulunurken uyulmaması durumunda da cezai işlemler uygulanıyor.
ÖTV'siz Renault Captur modelinde temmuz fiyatları açıklandı! 442 bin liradan başlayan fırsat duyuruldu ÖTV'siz Renault Captur modelinde temmuz fiyatları açıklandı! 442 bin liradan başlayan fırsat duyuruldu Araç fiyatları artmaya devam ediyor. Harç ve vergilere gelen zamların ardından ÖTV'siz araçlar yeniden gündem oldu. ÖTV'siz araç satışı yapan Renault firmasının Captur modelinde Temmuz 2023 fiyatları belli oldu.
Taze ihtiyaç kredisi kampanyası Denizbank'tan geldi! Günlük 62 lira taksitle hesaplara kredi tanımlandı Taze ihtiyaç kredisi kampanyası Denizbank'tan geldi! Günlük 62 lira taksitle hesaplara kredi tanımlandı Bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları rağbet görmeye devam ediyor. Güncellenen faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi çekecek olanlar için Denizbank'tan duyuru geldi.
Fiat rekor kırıyor! Otomobil 101 bin adedin üzerinde satıldı! Fiat rekor kırıyor! Otomobil 101 bin adedin üzerinde satıldı! Fiat en çok tercih edilen arabaların başında yer alıyor. Bunun ile birlikte Fiat 101 bin adedin üzerinde satılarak adeta rekor kırdı.