Ekonomi

En düşük emekli maaşına ilave zam yolda mı? Meclis Genel Kurul'daki görüşmeler ertelendi! En düşük emekli maaşına ilave zam yolda mı? Meclis Genel Kurul'daki görüşmeler ertelendi! Asgari ücrete zam yapılmasının ardından emekli maaşlarına da yüzde 25 zam yapıldı. Fakat bu oran emekli vatandaşların tepkisini çekti. Peki ama emekli maaşına ilave zammı yapılacak?
Köprü ve otoyol ücretlerine KDV zammı resmen geldi! Köprü ve otoyollarda güncel ücretler Köprü ve otoyol ücretlerine KDV zammı resmen geldi! Köprü ve otoyollarda güncel ücretler 10 Temmuz 2023 tarihi ile vergi ve harç ücretlerine zam kararı yürürlüğe girdi. KDV'nin artması ile birlikte tüm kalemlerde fiyat artışları yaşanırken köprü ve otoyol ücretlerine de zam yapıldı. Güncel fiyatlar da listelendi.
Gram altın güne yine rekor seviyede başladı! Ekonomide son durum Gram altın güne yine rekor seviyede başladı! Ekonomide son durum Ekonomide hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediliyor. Bunun ile birlikte gram altın en yüksek seviyeye ulaştı ve 1.629 TL'den raflarda yerini aldı.
Ziraat Bankası resmen duyurdu! 4 gün içinde başvuru yapanın hesabına 100 TL aktarılacak Ziraat Bankası resmen duyurdu! 4 gün içinde başvuru yapanın hesabına 100 TL aktarılacak Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, düzenlediği kampanyalar ile dikkatleri çekerken müşterilerine yeni bir duyuru yaptı. Müşterisine 100 TL hediye edecek olan Ziraat Bankası, koşulları da tek tek sıraladı.
14 Temmuz BİM Aktüel ürünler kataloğunda neler var? 14 Temmuz BİM Aktüel ürünler kataloğunda neler var? Alışverişsever vatandaşlar ihtiyaçlarını daha uygun fiyata temin edebilmek adına nerede indirimli ürünler merakla takip ediyor. Peki 14 Temmuz BİM Aktüel ürünler kataloğunda neler var?
Yetkili isim bizzat duyurdu! Personele tam yüzde 41 zam yapıldı Yetkili isim bizzat duyurdu! Personele tam yüzde 41 zam yapıldı Ülkemizde temmuz ayının gelmesi ile birlikte ara zam konuları kamu kurumlarının yanı sıra özel şirketlerde de konuşulmaya başlandı. Yapılan bir son dakika açıklaması ile THY personeline yüzde 41 oranında zam yapıldığı öğrenildi.
12 Temmuz Çarşamba gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın ne kadar? Altın kurunda hareketli günlerin devam etmesi üzerine haftanın yeni işlem gününde altın çeşitlerinde güncel fiyatlar merak edildi. 12 Temmuz tarihi ile güncel Gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın gibi çeşitleri fiyatları ile derledik.
Motorin zammı pompaya yansıdı! 12 Temmuz Ankara akaryakıt fiyatları! Motorin zammı pompaya yansıdı! 12 Temmuz Ankara akaryakıt fiyatları! Döviz kurundaki ve Brent petroldeki artışla birlikte son olarak akaryakıt gruplarından motorine zam geldi. Bu gelişmeyle birlikte bizler de Ankara'daki güncel akaryakıt fiyatlarını derledik.
Kredi çekeceklerin dikkatine! Yeni düzenleme geliyor! Kredi çekeceklerin dikkatine! Yeni düzenleme geliyor! Basel Bankacılık Denetim Komitesi, bankalarca risk grubunun belirleneceğine dair açıklamalarda bulundu. Bu hususta kredi sınırlarının düzenlenmesi öngörülüyor.
ING Bank ihtiyaç kredisi musluğunu açtı! ING'li olanlara 1,99 faizle günlük 32 TL taksitle kredi tanımlandı ING Bank ihtiyaç kredisi musluğunu açtı! ING'li olanlara 1,99 faizle günlük 32 TL taksitle kredi tanımlandı Kamu ve özel bankaların kredi kampanyaları yakından takip ediliyor. Faiz artışı kararı ile ihtiyaç kredilerinde oranlar güncellenirken ING Bank'tan dev bir kredi kampanyası geldi. Günlük 32 TL taksitle kredi vereceğini açıklayan ING, detayları da duyurdu.
Ziraat Gayrimenkul Ankara'da tarla satışı duyurdu! 15822 metrekare tarla 320 bin liradan alıcı bulacak Ziraat Gayrimenkul Ankara'da tarla satışı duyurdu! 15822 metrekare tarla 320 bin liradan alıcı bulacak Ülkemizde konut, kira, tarla, arsa gibi taşınmazların fiyatları sürekli olarak artıyor. Artan fiyatlar nedeniyle bir alternatif arayanlar da bankaların ilanlarını incelerken Ziraat Gayrimenkul'den Ankara için yeni ilan geldi.
Temmuz 2023 FED toplantısı ne zaman, faiz kararı ne zaman açıklanacak? Temmuz 2023 FED toplantısı ne zaman, faiz kararı ne zaman açıklanacak? Küresel piyasalar FED'in aldığı faiz kararı ile şekillenmeye devam ediyor. Yatırımcılar temmuz ayında yapılacak toplantının tarihlerini sorguluyor. Alınacak faiz kararı merak konusu olurken FED'in Temmuz 2023 toplantı tarihi belli oldu.