Ekonomi

Maaş alan milyonlarca vatandaşa duyuruldu! 15 günlük fark ödemesi hesaplara geçiyor hemen kontrol edin Maaş alan milyonlarca vatandaşa duyuruldu! 15 günlük fark ödemesi hesaplara geçiyor hemen kontrol edin Enflasyon rakamlarının TÜİK tarafından açıklanması ile 6 aylık enflasyon rakamları da belli olurken emekliler ve memurlara yapılacak olan zamla ilgili gelişmeler yaşandı. Maaş zamları açıklanırken 15 günlük fark ödemeleri yeniden gündeme geldi.
Vakıfbank kartı olanlara jest yapılacak! O alışverişe tam 200 TL cebinizde kalacak Vakıfbank kartı olanlara jest yapılacak! O alışverişe tam 200 TL cebinizde kalacak Kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank, düzenlediği kampanyalar ile dikkatleri çeliyor. müşterilerine yeni bir duyuru yaptı. Müşterisine 200 TL hediye edecek olan Vakıfbank, katılım koşullarını da paylaştı.
O ücretlere de zam geldi 6 bin lirayı gördü! Yılda iki kere ödenecek cepler yanacak O ücretlere de zam geldi 6 bin lirayı gördü! Yılda iki kere ödenecek cepler yanacak Ülkemizde vergi ve harçlara yapılan zamlar nedeniyle hemen her kalemde de ücret artışları meydana geldi. Yılda iki kere ödenen harç ücretlerine zam geldiği ve 6 bin liraya kadar çıktığı görüldü.
Koronavirüs zamanında ceza alanların dikkatine! Paralar iade ediliyor! Koronavirüs zamanında ceza alanların dikkatine! Paralar iade ediliyor! Koronavirüs salgını döneminde birçok yasağa uymayan kişilere para cezası uygulanmıştı. Şimdi ise paraların iade edileceği açıklandı.
İşverene asgari ücret desteği arttı! Rakam ne kadar oldu? İşverene asgari ücret desteği arttı! Rakam ne kadar oldu? Asgari ücretin artmasının ardından gözler işverene sağlanacak olan ekonomik desteklere çevrildi. Peki ama işverene verilecek olan asgari ücret desteği ne kadar oldu?
Kira artışı sınırlandırıldı! Bir sene daha o oranın üzerinde artış yapılmayacak! Kira artışı sınırlandırıldı! Bir sene daha o oranın üzerinde artış yapılmayacak! Kiracı ve ev sahibi arasındaki sorunu en aza indirmek için geçtiğimiz yıl yüzde 25 sınırlaması getirilmişti. Şimdi ise bu süre uzatıldı.
Torba yasa yürürlüğe girdi! Emekli aylıklarında yüzde 25 artış sağlanacak! Torba yasa yürürlüğe girdi! Emekli aylıklarında yüzde 25 artış sağlanacak! Herkesin merak ile beklediği torba yasa yürürlüğe girdi. Böylece emekli aylıklarında yüzde 25 artış sağlanacak.
Ekonomide hareketli dakikalar! Borsa kapanışı rekor seviyede tamamladı! Ekonomide hareketli dakikalar! Borsa kapanışı rekor seviyede tamamladı! Ekonomide hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Bunun ile birlikte borsa rekor tazeledi.
Halkbank maaş müşterilerine özel kredi tanımlandı! Günlük 141 TL taksitle 70 bin liralık ihtiyaç kredisi verilecek Halkbank maaş müşterilerine özel kredi tanımlandı! Günlük 141 TL taksitle 70 bin liralık ihtiyaç kredisi verilecek Artan maliyetler nedeniyle nakde duyulan ihtiyaç da giderek artıyor. Nakit ihtiyacı olan bireyler bankaların kredi kampanyalarını araştırırken Halkbank, maaş müşterilerine özel düşük faizli ihtiyaç kredisini duyurdu.
Balkonuna cam yaptıran yaptırmayı düşünenlere kötü haber! Yargıtay para ve hapis cezası veriyor Balkonuna cam yaptıran yaptırmayı düşünenlere kötü haber! Yargıtay para ve hapis cezası veriyor Ülkemizde pek çok vatandaş evlerinin balkonunu kapatmak üzere çeşitli firmalarla anlaşıyor. Cam balkon son dönemde evlerin trendleri arasında yer alırken Yargıtay'ın bu konuda verdiği cezalar bir kez daha gündeme geldi.
Girişim bankacılığı ne demek ve ne anlama geliyor? Girişim bankacılığı ne demek ve ne anlama geliyor? Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, girişim bankacılığı hakkında açıklamalarda bulundu. Peki ama girişim bankacılığı ne demek? Girişim bankacılığı ne işe yarıyor?
Marketlerde fahiş fiyat denetimi! Ticaret Bakanlığı harekete geçti! Marketlerde fahiş fiyat denetimi! Ticaret Bakanlığı harekete geçti! Ticaret Bakanlığı ekipleri, fahiş fiyata karşı bugün harekete geçti. Ankara, İstanbul ve Adana'da marketlerde denetim gerçekleştirildi.