Ekonomi

Halkbank 70 bin liralık ihtiyaç kredisi tanımladı! 2,55 faizli kredi günlük 142 TL taksitle ödenecek Halkbank 70 bin liralık ihtiyaç kredisi tanımladı! 2,55 faizli kredi günlük 142 TL taksitle ödenecek Çeşitli ihtiyaçları nedeniyle nakit arayışında olan bireyler bankaların kredi kampanyalarını araştırıyor. Halkbank, kamu çalışanlarına özel düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Kredinin detayları da kamu çalışanlarına özel olarak açıklandı.
Borsa rekora koşuyor! Tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı! Borsa rekora koşuyor! Tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı! Borsada hareketli dakikalar yaşanıyor. Dolar ve altın kurundan sonra borsa da okunu yukarı yöne çevirdi.
Memurlar ne zaman seyyanen zam alacak, maaş farkları ne zaman yatacak? Memurlar ne zaman seyyanen zam alacak, maaş farkları ne zaman yatacak? Memur zammı ile ilgili düzenleme Resmi Gazete’de yayımlandı. En düşük memur maaşı 22 bin 17 liraya çıkarıldı. Memurlar geçtiğimiz günlerde maaşlarını alırken memur maaş farkları ve seyyanen zammın hesaplara yatırılacağı tarih araştırılıyor.
Kara yolu taşıma sektörüne indirim müjdesi! Bakan Uraloğlu açıkladı Kara yolu taşıma sektörüne indirim müjdesi! Bakan Uraloğlu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kara yolu taşıma sektöründeki indirim limitinin artırılacağının müjdesini verdi. Böylece yüzde 5 oranında indirim uygulanacak.
Araç alacaklara dev kampanya! El Değmeden Taşıt Kredisi o araçlarda geçerli olacak Araç alacaklara dev kampanya! El Değmeden Taşıt Kredisi o araçlarda geçerli olacak Araç fiyatlarının arttığı dönemde sıfır araç almak artık yatırım haline geldi. Sıfır araç almak üzere araştırmalarına devam eden vatandaşlara Koçfinans tarafından bir açıklama geldi. Koçfinans El Değmeden Taşıt Kredisi kampanyası başlattığını duyurdu.
Temmuz ayı aile destek ödemesi hane başına ne kadar ve ne zaman hesaplara yatıyor? Temmuz ayı aile destek ödemesi hane başına ne kadar ve ne zaman hesaplara yatıyor? Aile destek yardımı ödemelerinin ne zaman hesaplara yatacağı merak edilirken bu konu hakkında bakanlıktan açıklama gecikmedi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Aile Destek Programı kapsamında ödemelerin ne zaman hesaplara geçeceğini açıkladı.
Para Politikası Kurulu faiz kararını açıklayacak! Gözler perşembe gününe çevrildi! Para Politikası Kurulu faiz kararını açıklayacak! Gözler perşembe gününe çevrildi! Para Politikası Kurulu faiz kararını 20 Temmuz Perşembe günü açıklayacak. Bunun ile birlikte bir önceki toplantıda politika faizi yüzde 15 seviyesine kadar yükselmişti. Şimdi ise gözler 20 Temmuz tarihine çevrildi.
Akaryakıta dev ÖTV zammı! 17 Temmuz Ankara güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Akaryakıta dev ÖTV zammı! 17 Temmuz Ankara güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Akaryakıttaki ÖTV zammı sonrası ve Brent petroldeki artışla birlikte akaryakıt fiyatları merak ediliyor. Son olarak araç sahipleri için bizler de Ankara'daki güncel akaryakıt fiyatlarını derledik.
17 Temmuz gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın, dolar ve euro fiyatları ne kadar? 17 Temmuz gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın, dolar ve euro fiyatları ne kadar? Altın ve döviz kurunda hareketli günler sürüyor. Açılış yapan altın ve döviz kurunda hareketliliğin devamının yanı sıra yeni haftanın ilk işlem günü ile birlikte altın çeşitleri, dolar ve euro da fiyatlar merak konusu oldu.
Kimlik kartı ile başvuru yapan o kişilere bakanlıktan destek! Kaydını yaptırana 1237 TL ödenecek Kimlik kartı ile başvuru yapan o kişilere bakanlıktan destek! Kaydını yaptırana 1237 TL ödenecek Hükümetin aldığı kararlar doğrultusunda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından pek çok ekonomik destek ihtiyaç sahipleri ile buluşturuluyor. Bakanlığın yaptığı bir açıklama ile kimliği ile başvuru yapan kişilere 1237 TL ödeme yapılacağı kaydedildi.
Dul ve yetim aylığına yüzde kaç oranında zam yapıldı? Resmi açıklama gecikmedi Dul ve yetim aylığına yüzde kaç oranında zam yapıldı? Resmi açıklama gecikmedi Memur ve SSK BAĞ - KUR emeklilerine yapılan zammın ardından gözler dul ve yetim aylığına çevrildi. Peki ama dul ve yetim aylığı ne kadar olacak?
Çeyizlik ürünler alacaklara müjde! BİM'in 18 21 Temmuz kataloğu paylaşıldı! Çeyizlik ürünler alacaklara müjde! BİM'in 18 21 Temmuz kataloğu paylaşıldı! Yaz mevsimiyle beraber dünya evine girecek vatandaşlar da ihtiyaçlarını daha uygun fiyata temin edebilmek adına nerede indirimli ürünleri merakla takip ediyor. Son olarak BİM de çeyizlik ürünlerinin geleceğini duyurdu.