Ekonomi

Ankara’da ekmek fiyatlarına zam geldiği açıklandı! Ankara'da ekmek ne kadara satılacak? Ankara’da ekmek fiyatlarına zam geldiği açıklandı! Ankara'da ekmek ne kadara satılacak? Ülkemizde zam haberleri birbiri ardına gelirken pek çok ilde emek fiyatlarına da zam geldi. Başkent Ankara'da toplu ulaşım araçları, dolmuş ve taksilere zam açıklaması gelirken bir zammında ekmeğe yapılacağı öğrenildi.
Havayolu ulaşımı tercih edenlere kötü haber! Uçak biletlerinde zam yapıldı 1650 TL'den başlayacak Havayolu ulaşımı tercih edenlere kötü haber! Uçak biletlerinde zam yapıldı 1650 TL'den başlayacak KDV ve ÖTV'nin artması ile birlikte akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar ulaşım araçlarında da fiyat değişimlerine neden oldu. Son olarak toplu taşıma, dolmuş ve taksi ücretlerine zam geleceği açıklanırken bir zam da uçak biletlerine geldi.
Halkbank'tan sıfır araç alacaklara müjde! 48 vadeyle ödeme imkanı! Halkbank'tan sıfır araç alacaklara müjde! 48 vadeyle ödeme imkanı! Ülkemizde artan maliyetler nedeniyle sıfır otomobil almak için krediye duyulan ihtiyaç da artıyor. Son olarak Halkbank da sıfır araçlara özel taşıt kredisini duyurdu.
Otobüs ve dolmuş zammından sonra Ankaralı vatandaşlara bir şok daha!  Taksiye zam geliyor Otobüs ve dolmuş zammından sonra Ankaralı vatandaşlara bir şok daha! Taksiye zam geliyor Son olarak KDV ve ÖTV'nin artması ile birlikte akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar Ankara'da toplu taşıma ve dolmuşun ardından taksilere de zam geleceği açıklandı. Bununla birlikte yeni ücret tarifesi de dudak uçuklattı.
İslam Memiş açıkladı piyasalar alev aldı! Piyasa kahininden faiz kararı öncesi kritik uyarı İslam Memiş açıkladı piyasalar alev aldı! Piyasa kahininden faiz kararı öncesi kritik uyarı Türkiye'de piyasaların takibi devam ediyor. Her geçen gün yeni bir rekor haberinin gelmesi ile birlikte yatırımcı ve yatırımcı adayları araştırmalarını sıklaştırırken uzmanların değerlendirmeleri de takip ediliyor. İslam Memiş'ten kritik bir uyarı geldi.
Merkez Bankası Temmuz 2023 faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak, faiz tahminleri nedir? Merkez Bankası Temmuz 2023 faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak, faiz tahminleri nedir? Piyasaları etkileyecek TCMB toplantısının tarihi ve faiz kararının açıklanacağı tarih araştırılıyor. Yapılacak PPK toplantısının ardından açıklanacak faiz kararı merakla beklenirken piyasaları şekillendirecek olan TCBM faiz kararı tahminleri belli oldu.
19 Temmuz gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın, dolar ve euro fiyatları ne kadar? 19 Temmuz gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın, dolar ve euro fiyatları ne kadar? Altın ve döviz kurunda hareketli günlerin ardı arkası kesilmiyor. Yeni işlem gününe açılış yapan altın ve döviz kurunda hareketlilik sürerken fiyatlar merak edildi. Yeni haftanın ilk işlem günü ile birlikte altın, dolar ve euro fiyatlarını derledik.
Evinde tüp kullananlar isyan edecek! Tüp gaz fiyatlarına zam geldi cepler delindi Evinde tüp kullananlar isyan edecek! Tüp gaz fiyatlarına zam geldi cepler delindi Ülkemizde son günlerde gündemde yalnızca zam haberleri yer alıyor. Zam haberlerinin ardı ardına geldiği dönemde tüp gazlarda bu zamlardan nasibini aldı. Evinde tüp kullananların canını sıkan zam sonrası rekor artış kaydedildiği aktarıldı.
Milli Emlak kelepir fiyatına arsa satışı başlattı! Metrekaresi 320 liradan arsa fırsatı duyuruldu! Milli Emlak kelepir fiyatına arsa satışı başlattı! Metrekaresi 320 liradan arsa fırsatı duyuruldu! Milli Emlak tarafından çeşitli ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. Arsa fiyatlarının arttığı dönemde vatandaşların çeşitli alternatiflere yönelmesi ile ilanlarına hız veren Milli Emlak metrekaresi 320 liradan yeni bir arsa satışı yapacağını duyurdu.
Sıcak havalar zamları da beraberinde getirdi! Ayçiçek yağına zam haberi! Sıcak havalar zamları da beraberinde getirdi! Ayçiçek yağına zam haberi! Aşırı sıcakların etkili olması ayçiçeklere verim kaybettiriyor. Bunun ile birlikte ayçiçek yağına zam yapılıp yapılmayacağı ise merak söz konusu oldu. Gözler yapılacak olan resmi açıklamaya çevrildi.
Konut fiyatlarında son durum! Yavaş fiyat artışı gerçekleşti! Konut fiyatlarında son durum! Yavaş fiyat artışı gerçekleşti! Konut fiyatları artmaya devam ederken son zamanlarda ise yavaş fiyat artışının gerçekleştiği ifade edildi. TCMB konut fiyat endeksi hakkında açıklamalarda bulundu.
Euro zirveyi gördü! 30 TL oldu! Uzmanlar açıkladı! Euro zirveyi gördü! 30 TL oldu! Uzmanlar açıkladı! Dolar ve altın kurunda hareketli dakikalar yaşanırken euro da hızla yükselmeye devam ediyor. Bugün itibari ile euro 30 TL oldu. Uzmanlardan ise açıklama gecikmedi.