Ekonomi

18 - 55 yaş aralığındaki kadınlara 24 ay boyunca nakdi destek duyuruldu! Hesaplara 9600 TL ödenecek 18 - 55 yaş aralığındaki kadınlara 24 ay boyunca nakdi destek duyuruldu! Hesaplara 9600 TL ödenecek Belirli şartlara bağlı olarak ihtiyaç sahibi olan bireylere yönelik bakanlıklar tarafından çeşitli destek ödemeleri yapılıyor. Buna bağlı olarak pek çok yaş grubuna özel destek ödemesi yapılırken bir duyuruda kadınlar için geldi.
Eskişehir'de toplu taşıma, taksi öğrenci ve personel servis ücretlerine zam geldi! Eskişehir'de toplu taşıma, taksi öğrenci ve personel servis ücretlerine zam geldi! Ülkemizde akaryakıta yapılan ÖTV ve KDV zammının ardından Eskişehir'de toplu ulaşım araçlarına zam geldiği açıklandı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden zam açıklaması geldi.
Ev sahibi olmak isteyenler buraya! Ziraat Bankası'ndan  0,89 faiz oranı ile konut kredisi müjdesi geldi Ev sahibi olmak isteyenler buraya! Ziraat Bankası'ndan 0,89 faiz oranı ile konut kredisi müjdesi geldi Artan kira fiyatlarının ardından birçok vatandaş ev sahibi olmak için bankalardan kredi çekmeye yöneldi. Ziraat Bankası ise yüzde 0,89 faiz oranı ile kredi tutarını açıkladı.
Ziraat Bankası tatile gidecek müşterisine resmen duyuruldu! 11 gün içinde başvuru yapana 2 bin lira ödenecek Ziraat Bankası tatile gidecek müşterisine resmen duyuruldu! 11 gün içinde başvuru yapana 2 bin lira ödenecek Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, temmuz ayında düzenlediği kampanyalar ile dikkatleri çekerken müşterilerine yeni bir duyuru yaptı. Ziraat Bankası müşterilerine 2 bin TL hediye edileceği açıklanırken kampanya katılım koşulları belli oldu.
TCMB Temmuz 2023 PPK faiz kararı sonrası altın, dolar, euro fiyatları! Piyasalar sallanıyor deprem etkisi yarattı TCMB Temmuz 2023 PPK faiz kararı sonrası altın, dolar, euro fiyatları! Piyasalar sallanıyor deprem etkisi yarattı TCMB PPK toplantısının ardından faiz kararı son dakika açıklandı. Hafize Gaye Erkan'ın açıkladığı faiz kararı sonrasında altın, dolar ve euro fiyatları merak konusu olurken güncel işlem rakamlarını derledik.
Merkez Bankası Temmuz 2023 faiz kararı belli oldu! TCMB politika faiz oranı açıklandı Merkez Bankası Temmuz 2023 faiz kararı belli oldu! TCMB politika faiz oranı açıklandı TCMB Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, beklenen temmuz ayı PPK toplantısı faiz kararını açıkladı. Son dakika olarak duyurulan faiz kararı ile piyasaların nasıl şekil alacağı belli oldu.
Son dakika! Ankara Fırıncılar Odası ekmeğe yüzde 40 oranında zam yapıldığını açıkladı Son dakika! Ankara Fırıncılar Odası ekmeğe yüzde 40 oranında zam yapıldığını açıkladı Zam haberleri birbiri ardına gelirken pek çok ilde ekmek fiyatlarına zam yapıldı. Başkent Ankara'da toplu ulaşım araçları, dolmuş ve taksilere zamlar art arda gelirken son dakika açıklaması ile ekmeğe zam yapıldığı duyuruldu.
YKS sonuçları açıklandı özel yurt fiyatları zirveyi gördü! Yüzde 30 artış bekleniyor! YKS sonuçları açıklandı özel yurt fiyatları zirveyi gördü! Yüzde 30 artış bekleniyor! Bugün YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler yurt fiyatlarına çevrildi. Bunun ile birlikte yurt fiyatlarına zam geleceği yönünde iddialar ortaya atıldı.
Akaryakıt zamma doymuyor! Motorine bir zam daha! Akaryakıt zamma doymuyor! Motorine bir zam daha! Akaryakıttaki ÖTV zammı araç sahiplerinin cebini yakmaya devam ederken motorine de zam geleceği iddia edildi.
Merkez Bankası PPK faiz tahmini belli oldu! Ekonomistler konuştu agresif artışta piyasalar alev alacak Merkez Bankası PPK faiz tahmini belli oldu! Ekonomistler konuştu agresif artışta piyasalar alev alacak TCMB'nin PPK toplantısı bugün gerçekleşecek. PPK toplantısının ardından açıklanacak faiz kararı merakla beklenirken piyasaları şekillendirecek olan TCBM faiz kararı tahminleri belli oldu. Ekonomistler Türkiye'ye ilişkin önemli açıklamalara yer verdi.
Benzin ve motorin 20 Temmuz fiyat listesi güncellendi! Bir zam daha mı geldi? Benzin ve motorin 20 Temmuz fiyat listesi güncellendi! Bir zam daha mı geldi? Brent petrol fiyatlarında dalganlanma devam ederken 20 Temmuz tarihinde ne kadar olacağı da merak söz konusu oldu. Peki ama benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para oldu?
Erdoğan talimatı onayladı yeni Caddy için ÖTV alınmayacak! İşte vergisiz satılacak fiyatı Erdoğan talimatı onayladı yeni Caddy için ÖTV alınmayacak! İşte vergisiz satılacak fiyatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 14 - 28 Mayıs seçimleri öncesi açıkladığı esnafa ÖTV'siz sıfır araç müjdesinde kararı onayladı.