Ekonomi

Selçuk Geçer öyle bir rakam verdi ki! Dolar 30 bandının çok üstüne çıkacak tarih belli oldu Selçuk Geçer öyle bir rakam verdi ki! Dolar 30 bandının çok üstüne çıkacak tarih belli oldu Kur hem yatırımcılar hem de vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken Ekonomist Selçuk Geçer'den dikkat çeken açıklamalar geldi.
İslam Memiş'in kuyumcu dükkanı nerede? İslam Memiş'in kuyumcu dükkanı nerede? Başarılı isim İslam Memiş son dönemlere adını altın harflerle yazdırmayı başarırken gündemde en sık araştırılan isimlerinden birisidir.
Altın, dolar, gümüş hepsini bir kenara bırakın! İslam Memiş bu defa öyle bir krize parmak bastı ki gıda krizi yolda Altın, dolar, gümüş hepsini bir kenara bırakın! İslam Memiş bu defa öyle bir krize parmak bastı ki gıda krizi yolda Yatırımcıların yakından takip ettiği isimlerden birisi de Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş olurken dikkat çeken açıklamalarıyla Memiş yeniden gündeme geldi.
Elektrikli otomobillerde batarya değişim ücretleri ne kadar? Elektrikli otomobillerde batarya değişim ücretleri ne kadar? Elektrikli otomobil piyasasının artmasıyla batarya-pil değişim ücretlerinin ne kadar olacağı, merak edilen konuların başında gelmekteydi. İşte konuyla ilgili detaylar...
Evi olana dert doğdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ev sahiplerine mesajını Özgür Demirtaş değerlendirdi Evi olana dert doğdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ev sahiplerine mesajını Özgür Demirtaş değerlendirdi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajlarını Özgür Demirtaş değerlendirdi.
Sıradaki zam kurası benzine çıktı! Motorinin ardından benzine de zam geliyor Sıradaki zam kurası benzine çıktı! Motorinin ardından benzine de zam geliyor Son dönemlerde akaryakıt fiyatları bir hayli artarken araç sahibi vatandaşlar akaryakıt piyasasında yaşanan gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor.
Herkes bunu çöpe atıyor ama içinde 22 ayar altın var! Elinizi çöpe götürmeden bir daha düşünün Herkes bunu çöpe atıyor ama içinde 22 ayar altın var! Elinizi çöpe götürmeden bir daha düşünün Bilinçsiz şekilde çöpe atılan bu eşyaların ne olduğu merak edilirken birçok kişi çöpe, sağa, sola atılan bu eşyaların peşine düşüyor.
Çiftçilere müjde Bakan Yumaklı açıkladı! 96,1 milyon liralık destek ödemesi yapılıyor! Çiftçilere müjde Bakan Yumaklı açıkladı! 96,1 milyon liralık destek ödemesi yapılıyor! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilere ödenecek olan destek ödemesi hakkında açıklamalarda bulundu. Ödemlerin başladığının müjdesini verdi.
Buğday fiyatları zirveyi gördü! Bir günde öyle bir artış yaşadı ki Buğday fiyatları zirveyi gördü! Bir günde öyle bir artış yaşadı ki Tahıl Anlaşmasının yenilenmemesi buğday fiyatlarına yansıdı. Bunun ile birlikte buğday fiyatlarında bir günde yüzde 8'den fazla artış gerçekleşti.
Ticaret Bakanlığı öyle bir hamle yaptı ki; sıfır, ikinci el araç piyasası tepetaklak olacak! Ticaret Bakanlığı öyle bir hamle yaptı ki; sıfır, ikinci el araç piyasası tepetaklak olacak! Peş peşe gelen zamların ardından asgari ücret, memur maaşı da yükselirken piyasalardaki dalgalanmalar git gide artmaya başladı.
Ziraat Bankası'ndan 100 bin TL ihtiyaç kredisi artık parmak ucunuzda! Tek tıkla hesabınıza yatacak Ziraat Bankası'ndan 100 bin TL ihtiyaç kredisi artık parmak ucunuzda! Tek tıkla hesabınıza yatacak Eli nakde sıkışan vatandaşlar yüzünü bankalara dönerken en çok tercih edilen kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası Tüketici kredisi vatandaşların dikkatini çekti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli ek zammı için resmen tarih verdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli ek zammı için resmen tarih verdi! Üç ülkeyi kapsayan Körfez ülkeleri turu dönüşü uçakta açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 aylık enflasyon farkının belli olmasının ardından emeklilere uygulanan yüzde 25'lik zam hakkında konuştu.