Ekonomi

En düşük emekli maaşı ne zaman belli olacak, ne kadar olacak? En düşük emekli maaşı ne zaman belli olacak, ne kadar olacak? Emekli vatandaşların yakından takip ettiği emekli maaşı zammı konusunda son gelişmeler merak ediliyor.
SSK Bağkur emekli maaşı zam farkı ödeme tarihi belli mi? SSK Bağkur emekli maaşı zam farkı ödeme tarihi belli mi? Yılda 2 kez maaş zammı alan emekliler için temmuz ayı zam oranı açıklanmıştı. Temmuz ayında zam alacak olan emekliler ise bu kez maaşlarında zam farkı için ödemelerin ne zaman yapılacağını merak etti.
SSK Bağkur Emekli Sandığı maaşı ne zaman, ne kadar ödenecek? SSK Bağkur Emekli Sandığı maaşı ne zaman, ne kadar ödenecek? En düşük emekli maaşının ne kadar olduğu ve ne zaman hesaplara yatırılacağı merak edilenler arasında yer aldı. Emekli maaşı ödeme tarihleri merak edilirken bir yandan da miktar ve takvim araştırmaları devam ediyor.
AK Parti Grup Başkanı Güler'den emekli zammı açıklaması! Rakamı bu akşam Erdoğan'a sunacağız AK Parti Grup Başkanı Güler'den emekli zammı açıklaması! AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, en düşük emekli maaşına yapılacak zam ile ilgili konuştu.
15 Temmuz altın, dolar, euro güne nasıl başladı? Güncel gram, çeyrek, tam, yarım altın fiyatları 15 Temmuz altın, dolar, euro güne nasıl başladı? Güncel gram, çeyrek, tam, yarım altın fiyatları Altın, dolar, euro fiyatları piyasaların takibinde yer alıyor. Altın, dolar ve euro’daki güncel fiyatlar merak konusu olmaya devam ederken haftanın ilk işlem gününde güncel rakamlar da belli oldu.
Bakan Şimşek'ten vergide adalet açıklaması! Vergide adaleti artırmak için çalışmalarımız sürüyor Bakan Şimşek'ten vergide adalet açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vergi denetimi ile ilgili X hesabından bir açıklama yaptı.
AK Parti emekli maaşı ile ilgili açıklama yaptı! AK Parti emekli maaşı ile ilgili açıklama yaptı! En düşük emekli maaşına yapılacak zam, vatandaşların en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor.
TÜİK güncel işsizlik rakamlarını açıkladı! Genç nüfus alarm veriyor TÜİK güncel işsizlik rakamlarını açıkladı! Genç nüfus alarm veriyor Türkiye'nin içinde bulunduğu bir çok duruma dair istatistik verileri paylaşan TÜİK iş gücünde gelinen son durumu açıkladı. Rakamlara göre ülkemizde işsizlik insan sayısında bir kez daha azalma meydana geldi.
En düşük emekli maaşı için Çalışma Bakanı Işıkhan'dan 3 seçenek En düşük emekli maaşı için Çalışma Bakanı Işıkhan'dan 3 seçenek Geçtiğimiz günlerde 10 Bin TL olan en düşük emekli maaşının daha yukarı çekileceği iddia edilmişti. Konunun AK Parti kaynaklarının doğrulanmasının ardından milyonlarca vatandaş yeni miktarın ne olacağı tahminleri yürütmeye başladı.
İşçi sendikalarından asgari ücrete temmuz zammı için ortak açıklama İşçi sendikalarından asgari ücrete temmuz zammı için ortak açıklama TÜRK-İŞ, HAK-İŞ ve DİSK, ortak basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada asgari ücretin acilen artırılması gerektiği belirtildi.
TÜİK Başkanı Erhan Çetinkaya enflasyon rakamı eleştirilerine cevap verdi TÜİK Başkanı Erhan Çetinkaya enflasyon rakamı eleştirilerine cevap verdi Türkiye'nin en çok önemsediği fakat her açıklandığında tartışmalara neden olan ekonomik gelişmesi olan enflasyon ile ilgili TÜİK'ten açıklama geldi. Başkan Çetinkaya yaptığı açıklamada oranı belirlerken nelere dikkat ettiklerinden bahsetti.
Beklenen oldu! Milyonlarca emeklinin maaşına ek zam geliyor Beklenen oldu! Milyonlarca emeklinin maaşına ek zam geliyor Türkiye genelinde geniş bir kesim tarafından dile getirilen emeklilerin sıkıntıları konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Son gelen haberler yaklaşık 2 milyon insanın heyecanlanmasına neden oldu.