Ekonomi

Borsa İstanbul rekor seviyelere ulaştı! Borsa İstanbul rekor seviyelere ulaştı! Yükselişini sürdürmeye devam eden Borsa İstanbul yüzde 0,63 artışla 6.730,03 puanı gören BIST 100 endeksi, haftaya rekor seviyeden başlangıç yaptı.
Borcu olanların dikkatine yüzde 90 indirim uygulanacak! Son tarih 31 Temmuz! Borcu olanların dikkatine yüzde 90 indirim uygulanacak! Son tarih 31 Temmuz! Borç yapılanmasına yönelik yeni bir düzenleme gündeme geldi. Kamuya yönelik vergi ve idari para cezası borçları yapılandırmaya gidiyor. Detaylar belli oldu.
Memur-Sen memurun toplu sözleşme süreci için harekete geçti! 120 maddelik teklif bugün bakanlığa sunuluyor Memur-Sen memurun toplu sözleşme süreci için harekete geçti! 120 maddelik teklif bugün bakanlığa sunuluyor Memur-Sen zam pazarlığına kısa süre kala çalışmalarını tamamlarken kira yardımının da içerisinde bulunduğu teklifini bugün kamuoyuyla paylaşıp Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na sunmaya hazırlanıyor.
Gözler FED'in kararında! Piyasalar nasıl etkilenecek? Altın ve dolar için kritik dönem Gözler FED'in kararında! Piyasalar nasıl etkilenecek? Altın ve dolar için kritik dönem Tüm piyasalar ABD Merkez Bankası ve Avrupa Merkez Bankası'nın bu hafta duyuracağı faiz kararına ilişkin yapacağı açıklamaya çevrilmiş durumda. İşte detaylar...
Milyonlarca memur için kritik gün geldi! Çıkacak karar her şeyi etkileyecek Milyonlarca memur için kritik gün geldi! Çıkacak karar her şeyi etkileyecek Toplantının ana gündem maddesi ekonomideki gelişmeler olacakken Milyonlarca memurun beklediği toplu sözleşme süreci de Kabine'de konuşulan konular arasında yer alacak.
Altın yeni haftaya nasıl başladı, 24 Temmuz gram, çeyrek, cumhuriyet altın fiyatları ne kadar? Altın yeni haftaya nasıl başladı, 24 Temmuz gram, çeyrek, cumhuriyet altın fiyatları ne kadar? Günümüzde en çok yatırım yapılan altının gram fiyatı yeni hafta ile merak ediliyor. Yeni haftanın ilk işlem gününde altın fiyatları merak konusu olurken 24 Temmuz tarihi ile altın çeşitlerindeki güncel fiyatları derledik.
Akaryakıta kallavi zam bu kez ona geliyor! Araç sahipleri isyanda pompa fiyatları yenileniyor Akaryakıta kallavi zam bu kez ona geliyor! Araç sahipleri isyanda pompa fiyatları yenileniyor Ülkemizde akaryakıt fiyatları yakından takip ediliyor. Akaryakıta gelen ÖTV ve KDV zammının ardından kur yükselişi de fiyatlar yansımaya devam ediyor. Toplu taşıma araçlarına gelen zammın ardından akaryakıt fiyatları da güncellenmeye devam ediyor.
32'li tuvalet kağıdında süper indirim! 1 alana 1 bedava 32'li tuvalet kağıdında süper indirim! 1 alana 1 bedava Gelen zamların ardından fiyatı oldukça yükselen ürünlerden birisi de tuvalet kağıdı olurken vatandaşlar sık sık maketlerin kampanyalarına göz atmaya başladı.
Gram altın yatırımcıları dikkat! Altın kahini İslam Memiş 2 bin TL olacağı tarihi verdi Gram altın yatırımcıları dikkat! Altın kahini İslam Memiş 2 bin TL olacağı tarihi verdi Türkiye'de en çok tercih edilen yatırım araçlarından birisi de altın olurken altın rekor seviyelere ulaşmıştı.
Son dakika! emeklileri sevinçten havaya uçuracak gelişme: zam tarihi erkene alındı... Erdoğan duyurdu Son dakika! emeklileri sevinçten havaya uçuracak gelişme: zam tarihi erkene alındı... Erdoğan duyurdu Son dakika gelişmesi... Emekli maaşlarında flaş karar! Seyyanen zam tarihi erkene alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, müjdeli haberi duyurdu. İşte detaylar...
CarrefourSA'dan fırsat geldi! Tek şarta 240 TL para iadesi yapılacak hemen alışverişe çıkın CarrefourSA'dan fırsat geldi! Tek şarta 240 TL para iadesi yapılacak hemen alışverişe çıkın Marketlerin müşterileri için sunduğu indirimler araştırılmaya devam ediyor. Fiyatların arttığı dönemde marketlerin indirimleri yakından takip edilirken CarrefourSA, müşterilerine 240 TL daha kazançlı çıkacakları kampanyayı açıkladı.
Aile destek parası ne kadar, kaç TL yatacak? 2023 ödeme takvimi belli oldu! Aile destek parası ne kadar, kaç TL yatacak? 2023 ödeme takvimi belli oldu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aile destek ödemesinin 1 sene daha devam edeceğini duyurdu. Bunun ile birlikte aile destek ödemesinin ne kadar yatacağı da merak söz konusu oldu.