Ekonomi

Acil nakit paraya ihtiyacı olanların dikkatine! Faizsiz 48 ay vadeli 150 bin TL ödeme yapılacak! Acil nakit paraya ihtiyacı olanların dikkatine! Faizsiz 48 ay vadeli 150 bin TL ödeme yapılacak! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulacağının müjdesini verdi. Bunun ile birlikte gözler ise evlilik kredisinin detaylarına çevrildi.
Spot piyasada elektrik fiyatları yüksek seviyede Spot piyasada elektrik fiyatları yüksek seviyede Spot piyasada bir megavat saat elektriğin fiyatı yarın için en düşük 1649 lira 99 kuruş, en yüksek 2 bin 700 lira olarak belirlendi.
ING Bank müjdeyi duyurdu! Yapacağınız harcamaya 100 TL geri ödeme yapılacak! ING Bank müjdeyi duyurdu! Yapacağınız harcamaya 100 TL geri ödeme yapılacak! Yaptığı kampanyalar ile müşterilerin gözdesi olan ING Bank, bir kampanya haberi ile daha gündeme geldi. Kampanyanın detayları ve kimlerin yararlanacağı da belli oldu.
Bakan Mehmet Şimşek enflasyonu düşürme noktasındaki atılan adımları açıkladı! Bakan Mehmet Şimşek enflasyonu düşürme noktasındaki atılan adımları açıkladı! Merkez Bankası tarafından bugün yeniden önemli kararlar alınırken karar doğrultusunda kredi kartı nakit kullanımı ile kredili mevduat hesaplarına uygulanan aylık faiz oranı 2,89'a yükseltildi.
Bakan Işıkhan Memur-Sen'in yüzde 110'luk zam teklifini değerlendirdi! Bakan Işıkhan Memur-Sen'in yüzde 110'luk zam teklifini değerlendirdi! Ortalama 4 milyon memur ve 2,5 milyon memur emeklisinin 2024-2025 yıllarındaki mali ve sosyal haklarının belirleneceği 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmeleri 1 Ağustos Salı günü itibarıyla başlaması bekleniyor.
Migros'tan Ayçiçek yağı kampanyası! 1 Litre Ayçiçek yağı sadece 25 TL Migros'tan Ayçiçek yağı kampanyası! 1 Litre Ayçiçek yağı sadece 25 TL Art arda gelen zamlardan sonra tasarruflu davranma noktasında kampanya araştırmalarını daha da sıklaştıran vatandaşlar için Migros'tan yüzleri güldüren Ayçiçek Yağı kampanyası geldi.
Akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardı kesilmiyor! Akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardı kesilmiyor! Dövizde ve KDV' de oluşan artışlar ile birlikte akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardı kesilmiyor. Benzine bugün de zam geldi.
Borsa açılışı yükseliş ile yaptı! Okunu yukarı yöne çevirdi! Borsa açılışı yükseliş ile yaptı! Okunu yukarı yöne çevirdi! Ekonomide hareketli dakikalar yaşanmaya devam edilirken borsa yeni güne yükseliş ile başladı. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,39 yükseliş ile açtı.
Araç sahipleri zam haberine yetişemiyor! Motorin, benzin derken bir zam da LPG'ye geliyor Araç sahipleri zam haberine yetişemiyor! Motorin, benzin derken bir zam da LPG'ye geliyor Ülkemizde akaryakıt fiyatları yakından takip ediliyor. Zam haberleri peş peşe gelirken akaryakıt fiyatları neredeyse her gün güncelleniyor. Son olarak motorin ve benzine gelen zammın ardından bir zam da LPG'ye gelecek.
Merkez Bankası tarafından alınan karar Resmi Gazete'de yayımlandı! Kredi kartlarında gecikme faizi yüzde 2,13 oldu Merkez Bankası tarafından alınan karar Resmi Gazete'de yayımlandı! Kredi kartlarında gecikme faizi yüzde 2,13 oldu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından kredilere yönelik sadeleşme süreci kapsamında bir takım kararlar alındı.
Başvurusu onaylanan vatandaşlara 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi! Günlük 183 TL ödeyerek borçlarınızı silin Başvurusu onaylanan vatandaşlara 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi! Günlük 183 TL ödeyerek borçlarınızı silin TCMB faiz artışı kararı alırken banka kredilerinde oranlar güncellendi. N Kolay tarafından ihtiyaç kredisi kampanyası gelirken günlük 183 TL taksitle ilaç gibi kredinin detayları açıklandı.
Son tarihlere gelindi banka resmen duyurdu! Bir hafta içinde başvuru yapanın hesabına 8500 TL ödenecek Son tarihlere gelindi banka resmen duyurdu! Bir hafta içinde başvuru yapanın hesabına 8500 TL ödenecek Kamu ve özel bankalar çeşitli kampanyalara imza atmaya devam ediyor. Bankalar, maaş müşterileri için promosyon tekliflerini yenilemeye devam ederken Garanti BBVA tarafından yeni bir hatırlatmaya yer verildi.