Ekonomi

Halkbank ihtiyaç kredisinin kapılarını araladı! 145 TL taksitle hesaplara 70 bin TL tanımlandı hemen başvurun Halkbank ihtiyaç kredisinin kapılarını araladı! 145 TL taksitle hesaplara 70 bin TL tanımlandı hemen başvurun Vatandaşlar çeşitli nedenlerden dolayı nakit arayışlarını bankların kredi yöntemi ile gidermeye çalışıyor. Bankaların kredileri yakından takip edilirken Halkbank, ihtiyaç kredisi paketlerini müşterileri için açıkladı.
Bir düzenleme daha geliyor! 1 Ağustos'tan itibaren yüzde 2.89 oranında uygulanacak! Bir düzenleme daha geliyor! 1 Ağustos'tan itibaren yüzde 2.89 oranında uygulanacak! Faiz oranlarında değişikliğe gidileceğine dair açıklamalar gündeme geldi. Bunun ile birlikte KMH için ise uygulanacak azami faiz oranında değişikliğe gidildi. Detaylar belli oldu.
Üniversiteye başlayacak olan gençler için açıklandı! Eczacıbaşı eğitim bursu programı başlıyor başvuruları kaçırmayın Üniversiteye başlayacak olan gençler için açıklandı! Eczacıbaşı eğitim bursu programı başlıyor başvuruları kaçırmayın Ülkemizde üniversite sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından burs verecek kurumlar da açıklamaya yapmaya başladı. Eczacıbaşı tarafından yapılan açıklama ile de eğitim bursu programının başladığı bildirildi.
Türkiye Finans'tan Dünya Dostluk Günü'ne özel kampanya! 2 gün içinde müşterilere 750 TL hediye edilecek Türkiye Finans'tan Dünya Dostluk Günü'ne özel kampanya! 2 gün içinde müşterilere 750 TL hediye edilecek Bankalar kampanyalarını müşterilerine sunmaya devam ediyor. Türkiye Finans, 30 Temmuz Dünya Dostluk Günü'nde müşterilerine özel kampanya hazırladığını bildirdi. Bu kapsamda müşterilere 750 TL ödenecek.
Emeklilerin dikkatine! Bugün hesaplara yatmaya başladı! Kim hangi tarihte ödeme alacak? Emeklilerin dikkatine! Bugün hesaplara yatmaya başladı! Kim hangi tarihte ödeme alacak? Emekli maaşlarına yapılan yüzde 25 zam oranının ardından maaş farklarının ne zaman hesaplara yatırılacağı merak edilirken bu konu hakkında Sosyal Güvenlik Kurumu açıklamalarda bulundu. Ödeme tarihleri netlik kazandı.
Emekli maaş farkları hesaplara yatırıldı mı? Sosyal Güvenlik Kurumu açıkladı! Emekli maaş farkları hesaplara yatırıldı mı? Sosyal Güvenlik Kurumu açıkladı! Emekli maaş farklarının ne zaman hesaplarda olacağı merak söz konusu olurken bu konu hakkında net bir bilgi paylaşımı gündeme geldi. Peki ama emekli maaş farkı hesaplara yattı mı? SGK açıklamalarda bulundu.
Ticaret Bakanlığı'ndan fahiş fiyat denetimi! 361 milyon TL ceza Ticaret Bakanlığı'ndan fahiş fiyat denetimi! 361 milyon TL ceza Ticaret Bakanlığı, gıda ve diğer temel ihtiyaç maddeleri kapsamında fahiş fiyat denetimi yapmaya ve vatandaşları mağdur eden bu açığı kapatma çalışmalarına devam ediyor.
Evden çalışıp sadece dolar kazanmak artık çok kolay! Sadece 4 gün çalış ve 700 dolar kazan Evden çalışıp sadece dolar kazanmak artık çok kolay! Sadece 4 gün çalış ve 700 dolar kazan Hayat pahalılığı vatandaşların alım gücüne yansırken vatandaşlar dolar kazanabilecekleri işlere göz atmaya devam ediyor.
Ek MTV ödemesini alan mı yapacak satan mı? Tüm detaylar açıklandı! Ek MTV ödemesini alan mı yapacak satan mı? Tüm detaylar açıklandı! En çok merak edilen sorulardan birisi olan "Araç alım satımı sırasında ek vergiyi kim ödeyecek?" sorusu yanıt bulurken vatandaşlar detayları merak etti.
Otomobil alacakların dikkatine! Taşıt kredi limitleri değişti! Merkez Bankası yeni tutarı paylaştı Otomobil alacakların dikkatine! Taşıt kredi limitleri değişti! Merkez Bankası yeni tutarı paylaştı Merkez Bankası araç kredilerine yönelik yeni bir adım attı. Buna göre artık taşıt kredilerinin limitleri de güncellendi. Merkez Bankası tarafından açıklama gecikmedi.
Halk Ekmekten sonra şimdi de sıra 'Halk Taksi'de! Halkın taksisi devreye giriyor ucuz taksi yola mı çıkacak? Halk Ekmekten sonra şimdi de sıra 'Halk Taksi'de! Halkın taksisi devreye giriyor ucuz taksi yola mı çıkacak? Halk Ekmek uygulamasının ardından konuşulan iddialara göre şimdi de ''Halk Taksi'' sisteminin devreye gireceği konuşulmaya başlandı.
Nafaka alanlar buraya sistem değişiyor! Mağduriyet yaşamaya son Bakan Göktaş açıkladı Nafaka alanlar buraya sistem değişiyor! Mağduriyet yaşamaya son Bakan Göktaş açıkladı Süresiz nafaka sistemi şimdiden tartışmaya açıldı. Bu konu hakkında açıklamalarda bulunan Bakan Göktaş yeni düzenlemenin sinyallerini verdi.