Ekonomi

Milli Emlak Ankara ve 18 ilde 712 hazine arazisini 2.500 TL'den satışa çıkardı! Yatırımlık ve oturmalık işte ilanlar Milli Emlak Ankara ve 18 ilde 712 hazine arazisini 2.500 TL'den satışa çıkardı! Yatırımlık ve oturmalık işte ilanlar Konut fiyatları malzeme ücretleri, çalışan ücretleri hesaba katıldığında bir hayli yükselirken ev sahibi olmak vatandaşlar için hayallerin bile ötesinde kalmıştı.
Halkbank'tan hızlı kredi! Halkbank ihtiyaç kredisi ile 6 bin 900 TL sıcak para cebinizde Halkbank'tan hızlı kredi! Halkbank ihtiyaç kredisi ile 6 bin 900 TL sıcak para cebinizde Son dönemlerde vatandaşın alım gücünün düşmesi ile birlikte ihtiyaç listeleri de bir hayli kabarırken nakit ihtiyacı duyuldu.
Şart, mart yok! 2 bin 550 TL veriliyor başvuran alacak Şart, mart yok! 2 bin 550 TL veriliyor başvuran alacak İhtiyaç sahibi vatandaşlar birçok farklı devlet desteği ödemelerinden yararlanmaya devam ederken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bir yeni destek ödemesi duyurusu daha geldi.
Taşıt kredisinin musluğunu Ziraat Bankası açtı! 48 ay vadeyle araç almak için hemen başvurunuzu yapın Taşıt kredisinin musluğunu Ziraat Bankası açtı! 48 ay vadeyle araç almak için hemen başvurunuzu yapın Ülkemizde artan araç fiyatları nedeniyle pek çok vatandaş bir sonraki zamdan etkilenmemek üzere taşıt kredisi araştırıyor. Taşıt kredisi aracılığıyla nakde olan ihtiyacını giderecek olan vatandaşlar için Ziraat Bankası'nın taşıt kredisi paketini derledik.
Ülkedeki bütün kadınlar faydalanabiliyor! Yıllık 6 bin TL ödeme yapılacak kimlik kartınızla başvurun Ülkedeki bütün kadınlar faydalanabiliyor! Yıllık 6 bin TL ödeme yapılacak kimlik kartınızla başvurun Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından geliştirilen ekonomik destek paketleri vatandaşlarla buluşturulmaya devam ediyor. Bakanlık tarafından verilen destekler pek çok hak sahibine ulaştırılırken kadınlara da özel ekonomik destekler veriliyor.
Bu kampanya kaçmaz! Ziraat Bankası 48 ay vade ve 2,65 faiz oranı ile taşıt kredisi sağlıyor! Bu kampanya kaçmaz! Ziraat Bankası 48 ay vade ve 2,65 faiz oranı ile taşıt kredisi sağlıyor! Araba sahibi olmak isteyen birçok vatandaş bankaların faiz oranını hesaplamaya koyuldu. Bunun ile birlikte Ziraat Bankası taşıt kredisinin detaylarını paylaştı. Ziraat Bankası yüzde 2,65 faiz oranı ile araç kredisi imkanı sağlıyor.
İslam Memiş dolar yatırımcısını uyardı euro'yu işaret etti! Gram altın tahmini şaşırttı İslam Memiş dolar yatırımcısını uyardı euro'yu işaret etti! Gram altın tahmini şaşırttı Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın hakkında açıklamalarda bulundu. Bunun ile birlikte 2024 yılında altın fiyatları için tahminlerde bulundu. Peki ama gram altında nasıl bir hareketlilik yaşanacak?
Zammın ardı arkası kesilmiyor araç sahibi bu kez kontak kapatacak! Motorine dev zam için tarih verildi Zammın ardı arkası kesilmiyor araç sahibi bu kez kontak kapatacak! Motorine dev zam için tarih verildi Akaryakıt fiyatlarına zam haberleri peş peşe gelirken araç sahiplerini zora sokacak yeni bir zam açıklaması geldi. Zam haberleri ardı ardına gelirken motorin tarafında yeni bir zam yapılacağı öğrenildi.
Yok böyle kampanya artık sizde ev sahibi olabileceksiniz! Ziraat Bankası'ndan 2,39 faizli konut kredisi! Yok böyle kampanya artık sizde ev sahibi olabileceksiniz! Ziraat Bankası'ndan 2,39 faizli konut kredisi! Kiraların artmasının ardından birçok vatandaş konut sahibi olmak için krediye yöneldi. Bunun ile birlikte hangi bankanın yüzde kaç oranında faiz sağladığı da araştırılıyor. Ziraat Bankası ise konut kredisi detaylarını paylaştı.
Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi kampanyası başlattı! Asgari ücretin neredeyse yarısını ödeyerek krediye sahip olacaksınız! Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi kampanyası başlattı! Asgari ücretin neredeyse yarısını ödeyerek krediye sahip olacaksınız! İhtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen birçok vatandaş, Ziraat Bankası tarafından verilen Tüketici Kredi Desteğinin detaylarını araştırmaya başladı. Peki ama Ziraat Bankası yüzde kaç faiz oranı ile kaç bin liralık kredi desteği sağlıyor?
Zamlı müze ve ören yerlerine giriş ücretleri ne kadar oldu? Zamlı müze ve ören yerlerine giriş ücretleri ne kadar oldu? Ülkemizde hemen her kaleme gelen zamlar müze ve ören yerlerini de etkiledi. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı müze ve ören yerlerinin giriş ücretlerine zam yapılmasına karar verilirken vatandaşlar da zamlı ücretleri merak etti.
Araç sahibi milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! O ücreti ödemeyen artık araç satışı yapamayacak Araç sahibi milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! O ücreti ödemeyen artık araç satışı yapamayacak Ülkemizde Resmi Gazete aracılığı ile pek çok yeni karar kamuoyunun bilgisine sunuluyor. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren ek motorlu taşıtlar vergisinde tebliğ yayımlandı. Tebliğde flaş bir karar dikkati çekti.