Ekonomi

Vakıf Katılım ihtiyaç finansmanı musluklarını açtı! 987 TL taksitle nakit ihtiyacınızı giderin Vakıf Katılım ihtiyaç finansmanı musluklarını açtı! 987 TL taksitle nakit ihtiyacınızı giderin Katılım bankaları vatandaşların artan nakit ihtiyaçları için finansman desteği sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda 2,09 kar payı oranı ile yeni bir finansman teklifini açıklayan Vakıf Katılım, müşterileri için detaylara da yer verdi.
Borsa rekor üstüne rekor kırdı! Günün ilk yarısında okunu yukarı yöne çevirdi! Borsa rekor üstüne rekor kırdı! Günün ilk yarısında okunu yukarı yöne çevirdi! Borsada hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Bunun ile birlikte borsa günün ilk yarısında rekor seviyeyi gördü. Borsa kurunda son dakika..
Carrefoursa'da tuvalet kağıdı 4,29 TL! İndirim stoğu için tam zamanı Carrefoursa'da tuvalet kağıdı 4,29 TL! İndirim stoğu için tam zamanı Carrefoursa market zincirleri uygun fiyatları ve kampanyaları nedeniyle vatandaşların radarındaki market zincirler arasında yer alırken dikkat çeken bir tuvalet kağıdı indirim geldi.
Milyonlarca memur ve emekli için Toplu sözleşme görüşmeleri yarın başlıyor! Milyonlarca memur ve emekli için Toplu sözleşme görüşmeleri yarın başlıyor! Memur ve memur emeklilerinin 2024-2025 yıllarındaki mali ve sosyal haklarının belirleneceği 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmelerinin başlayacağı belirtildi.
İslam Memiş'ten son gram altın tahmini geldi! 2 bin sınırını aşacağı tarihi verdi İslam Memiş'ten son gram altın tahmini geldi! 2 bin sınırını aşacağı tarihi verdi Son dönemlerde sürekli olarak yükselişine devam eden gram altın Ons altında yaşanan düşüşle birlikte 1700 TL'nin altına düştü.
Güney Kore, Türkiye'yi Avrupa'da önde gelen ekonomik ortaklarından biri olarak değerlendiriyor Güney Kore, Türkiye'yi Avrupa'da önde gelen ekonomik ortaklarından biri olarak değerlendiriyor Güney Kore Dışişleri Bakanı Park Jin, Türkiye'deki temasları kapsamında yer aldığı Ankara'da, Güney Kore-Türkiye ilişkilerine dair açıklamalarda bulundu.
Evinde, ofisinde klima ve vantilatörü olanlar dikkat! Elektrik faturanızı ne kadar etkilediği hesaplandı Evinde, ofisinde klima ve vantilatörü olanlar dikkat! Elektrik faturanızı ne kadar etkilediği hesaplandı Bu sene Afrika sıcak hava dalgasının etkisinde kalan Türkiye rekor sıcaklık seviyelerine ulaşmıştı. Sıcaklık derecesinin termometrelerde neredeyse 40 dereceyi aşması bazı illerde rekor kırılmasına neden olmuştu.
Devlet destekli faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi başladı mı, başvuru şartları neler? Devlet destekli faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi başladı mı, başvuru şartları neler? Evlilik sürecinde olan vatandaşlara sağlanan faizsiz evlilik kredisi imkanı ile çiftler evlilik aşamasındaki masraflarını kolay şekilde ödeyebilecekler. Peki bu evlilik kredisi imkanı ne zaman başlıyor, başvuru şartları neler? İşte detaylar...
1 Euro kaç TL? Euro ne kadar oldu? 1 Euro kaç TL? Euro ne kadar oldu? Dolar ve Euro kurunda hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediliyor. Euroya yatırımda bulunan birçok vatandaş ise güncel olarak serbest piyasanın hangi yönde ilerlediğini merak ediyor. Peki ama 1 euro ne kadar ve euro ne kadar oldu?
EYT'de hesaplar sil baştan değişti! 2000 sonrası emekli olanlar için flaş talep intibak yasası bekleniyor EYT'de hesaplar sil baştan değişti! 2000 sonrası emekli olanlar için flaş talep intibak yasası bekleniyor Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren EYT düzenlemesiyle milyonlarca vatandaşın emeklilik başvurusu alınırken maaşları bağlanmaya başladı. EYT'de yeni gelişmeler art arda yaşanırken 2000 sonrası emekli olanlar için yeni bir açıklama gündeme geldi.
Çalışanlara müjde! O düzenleme ile esnek çalışma saatlerine geçiş yapılacak! Çalışanlara müjde! O düzenleme ile esnek çalışma saatlerine geçiş yapılacak! Bilindiği üzere asgari ücrete kadar olan kazançlar vergi dışı bırakıldı. Bunun ile birlikte ücrette alınan vergide de indirim uygulanacak. Peki ama yeni sistemin detayları neler? Birçok vatandaş bu soruya cevap arıyor.
Motorine bir zam daha geliyor! Araç sahipleri bugün son gün Motorine bir zam daha geliyor! Araç sahipleri bugün son gün Türkiye'de son zamanlarda gündemin büyük bir kısmını gelen zamlar kaplarken özellikle de akaryakıt sektöründe dalgalanmalar devam ediyor.