Ekonomi

ASCE GYO halka arz talep sonuçları belli oldu! ASCE GYO halka arz talep sonuçları belli oldu! SPK'nın halka arz edeceği açıklanan ASCE GYO, talep toplama sürecini tamamladı. Bununla birlikte yatırımcılar detayları merak etmeye başladı.
Borsa resmen rekora koştu! Yatırımcıların dikkatine en yüksek seviyeye çıktı! Borsa resmen rekora koştu! Yatırımcıların dikkatine en yüksek seviyeye çıktı! Borsa kurunda hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Bunun ile birlikte borsa rekor seviyeye ulaştı. Okunu yukarı yöne çeviren borsa yatırımcısının da yüzünü güldürmeyi başardı.
Evin çatısına güneş paneli kuran para basacak para! Elektrik faturası ödemeye son aylık 2.752 TL cebinizde kalsın Evin çatısına güneş paneli kuran para basacak para! Elektrik faturası ödemeye son aylık 2.752 TL cebinizde kalsın Yenilenebilir enerji doğrultusunda çatısına güneş paneli koyan vatandaşlar her zaman daha karlı çıkarken bu defa resmen para basacak noktaya gelecekler.
Ziraat Bankası açıkladı! Yüzde 2,84 faiz oranı ile tüketici kredisi veriyor! Ziraat Bankası açıkladı! Yüzde 2,84 faiz oranı ile tüketici kredisi veriyor! Ekonomik olarak zor günler yaşayan vatandaşlar acil nakit ihtiyacını karşılamak için bankaların yolunu tuttu. Peki ama Ziraat Bankası tüketici kredisi detayları neler? Kredi çekmek isteyen vatandaşlar bu soruya cevap arıyor.
Memur emeklisinin dikkatine! Zam oranları belli olacak! Memur emeklisinin dikkatine! Zam oranları belli olacak! Memurların Toplu Sözleşme sürecinde toplantı bugün yapılacak. Bunun ile birlikte toplantıda memur ve emeklisinin 2024-2025 yıllarını kapsayan zam oranları masaya yatırılacak.
Toplu sözleşme görüşmeleri ne zaman, saat kaçta? Toplu sözleşme görüşmeleri ne zaman, saat kaçta? Daha önce Memur ve memur emeklisinin önümüzdeki iki yıllık dönemde zam ve sosyal haklarını belirleyecek iş sözleşmesi TÜRK-İŞ tarafından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile paylaşılmıştı.
Altında bu hafta iki gün çok kritik! Tüm yatırımcıların dikkatine iki tahmin gerçekleşti Altında bu hafta iki gün çok kritik! Tüm yatırımcıların dikkatine iki tahmin gerçekleşti Türkiye'de en çok tercih edilen yatırım araçlarından birisi de Altın olurken altın fiyatlarıyla ilgili her türlü tahmin, gelişme ve uyarı vatandaşlar tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor.
Ankara'da simide zam geldi! Ankara'da simide zam geldi! Simitçiler Odası Başkanı Savaş Delibaş, bugünden itibaren Ankara'da simit fiyatının 10 TL olacağını duyurmuştu.
Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank faizsiz kredi imkanı! Hemen bilgi alın detaylar açıklandı Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank faizsiz kredi imkanı! Hemen bilgi alın detaylar açıklandı Peş peşe gelen zamların ardından doların da yükselişiyle birlikte Türk Lirası değer kaybederken bu durum vatandaşın alım gücüne yansımıştı.
BİM'de 5 litre Ayçiçek yağı kapış kapış gidiyor! BİM Ayçiçek yağı fiyatları BİM'de 5 litre Ayçiçek yağı kapış kapış gidiyor! BİM Ayçiçek yağı fiyatları Artan fiyatların ardından market alışverişlerinden tasarruf etmek vatandaş için oldukça önemli hale gelirken özellikle de son dönemlerde gelen zamlarla cep yakan ürünlerden birisi de Ayçiçek yağı fiyatları olmuştu.
Kontak kapattıracak kallavi zam geldi! Akaryakıt istasyonlarında fiyatlar sil baştan değişti 40 TL'ye dayandı Kontak kapattıracak kallavi zam geldi! Akaryakıt istasyonlarında fiyatlar sil baştan değişti 40 TL'ye dayandı Akaryakıt fiyatlarına zam haberleri peş peşe gelirken 1 Ağustos itibariyle liste fiyatları güncellendi. Zam haberleri ardı ardına gelirken motorin tarafında yeni bir zam daha yapıldı.
Türk İş açlık sınırını açıkladı! 4 kişilik ailenin açlık sınırı asgari ücreti geçti Türk İş açlık sınırını açıkladı! 4 kişilik ailenin açlık sınırı asgari ücreti geçti Türk-İş tarafından aylık olarak açıklık sınırı verileri açıklanmaya devam ediyor. Buna göre 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı açıklanırken rakamın asgari ücreti geçmesi tepki çekti.