Ekonomi

Artık sizde otomobil sahibi olabileceksiniz! Akbank 210 bin TL araç kredisi veriyor! Artık sizde otomobil sahibi olabileceksiniz! Akbank 210 bin TL araç kredisi veriyor! Araç fiyatlarının son zamanlarda yükselmesinin ardından otomobil sahibi olmak isteyen birçok vatandaş bankaların yolunu tuttu. Akbank ise araç alacak olan vatandaşların beklediği haberi duyurdu. Kredi detaylarını paylaştı.
Kuyumcular resmen gram altın için rakam verdi! Yatırımcıların dikkatine altın öyle bir yükselecek ki Kuyumcular resmen gram altın için rakam verdi! Yatırımcıların dikkatine altın öyle bir yükselecek ki Altın kurunda hareketli dakikalar yaşanmaya devam ederken kuyumcular gram altın hakkında tahminlerini açıkladı. Gram altının artış yaşayacağı yönünde bilgi paylaşımı gündeme geldi.
Akaryakıt fiyatlarında artışlar ardı ardına devam ediyor! Akaryakıt fiyatlarında artışlar ardı ardına devam ediyor! Döviz kurlarında yaşanan artış, brent petrol fiyatlarının yükselmesi, KDV ve ÖTV oranlarının artmasından dolayı akaryakıt fiyatlarında artış yaşanmaya devam ediyor.
Şanslı grup 0 TL ÖTV ödeyecek! İşte ÖTV'siz alınabilecek binek otomobiller Şanslı grup 0 TL ÖTV ödeyecek! İşte ÖTV'siz alınabilecek binek otomobiller Otomobil alanında engelli vatandaşların ÖTV muafiyeti hakkı bulunurken bu hakkı kullanmak için bazı belli başlı şartların taşınması gerekmektedir.
Yaş sınırı olmaksızın kimlik kartı ile başvuru yapanlar ödeme alacak! Hesaplara 3600 TL yatacak Yaş sınırı olmaksızın kimlik kartı ile başvuru yapanlar ödeme alacak! Hesaplara 3600 TL yatacak Ülkemizde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından geliştirilen destek paketleri vatandaşlarla buluşturuluyor. Bakanlık tarafından verilen destekler merak konusu olurken kimlik kartı ile başvuru yapılması yeterli olan bir destek daha gündeme geldi.
Son dakika: Plastik poşet ücretlerine zam geldi! Son dakika: Plastik poşet ücretlerine zam geldi! Resmi gazetede yayımlanan karara göre, alışveriş poşetlerinin ücreti 25 kuruştan 38,5 kuruşa yükseldi.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes bu destekten faydalanabilecek! 1250 TL hesaplara yatacak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes bu destekten faydalanabilecek! 1250 TL hesaplara yatacak Aile bazlı vatandaşlık maaşı uygulaması uzun süredir Türkiye gündeminde yer alan konulardan birisi olurken vatandaşlık maaşı ile ilgili son gelişmeler merak edildi.
Evinde tüp gaz kullananlar dikkat! 2 Ağustos tüp gaz fiyatları belli oldu Evinde tüp gaz kullananlar dikkat! 2 Ağustos tüp gaz fiyatları belli oldu Ülke gündeminde zam haberleri yer alıyor. Ağustos ayının ilk günlerinde tüp gazlarda bu zamlardan nasibini aldı. Evinde tüp kullananlar ağustos ayında güncel tüp gaz fiyatlarını merak ederken rakamları derledik.
Tarım Kredi Marketlerinde kaşar peyniri sadece 160 TL! İndirim bitmeden alın Tarım Kredi Marketlerinde kaşar peyniri sadece 160 TL! İndirim bitmeden alın Güncel aktüel ürün katalogları yayımlanmaya devam ederken özellikle de kaşar peyniri fiyatı dikkat çekti.
Kredi borcu olanlara bakan müjdeli haberi verdi! Kredi ödemeleri faizsiz 6 ay erteleniyor Kredi borcu olanlara bakan müjdeli haberi verdi! Kredi ödemeleri faizsiz 6 ay erteleniyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek esnaf ve sanatkarların yüzünü güldürecek bir haber paylaştı.
Benzin, LPG ve motorin fiyatları güncelleniyor! Zammın hızına yetişilemedi işte güncel rakamlar Benzin, LPG ve motorin fiyatları güncelleniyor! Zammın hızına yetişilemedi işte güncel rakamlar Ülkemizde akaryakıt fiyatları artış göstermeye devam ediyor. Akaryakıt fiyatları artmaya devam ederken günlük zam haberleri de sıkı takibe alınıyor. 2 Ağustos tarihi ile güncel akaryakıt fiyatlarını derledik.
Kredi kartı kullananlar dikkat! Artık harcamalarınızda bol taksit devrine son karar imzalandı! Kredi kartı kullananlar dikkat! Artık harcamalarınızda bol taksit devrine son karar imzalandı! Kredi kartı devrinde yeni bir adım atılırken alınan kararı kredi kartı kullanan herkesin bilmesi gerekiyor.