Ekonomi

31 Ağustos'a kadar vaktiniz var! Emekli maaşına ek 10 bin TL ödeme yapılacak 31 Ağustos'a kadar vaktiniz var! Emekli maaşına ek 10 bin TL ödeme yapılacak Bankalar maaş müşterilerine özel teklifler sunmaya devam ediyor. Bankalar, maaş müşterileri için promosyon tekliflerini yenilemeye devam ederken Akbank'tan emekli maaşlarına ek 10 bin TL ödeme müjdesi verildi.
Borsa resmen rekor üstüne rekor kırdı! Yatırımcıların dikkatine! Borsa resmen rekor üstüne rekor kırdı! Yatırımcıların dikkatine! Ekonomide hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Bunun ile birlikte borsada yükseliş eğilimine geçti. İşte borsa kurundan son dakika bilgisi..
Trafiğe çıkan herkesi ilgilendiriyor! Yeni ceza açıklandı uymayanlara 4064 TL ceza kesilecek Trafiğe çıkan herkesi ilgilendiriyor! Yeni ceza açıklandı uymayanlara 4064 TL ceza kesilecek Trafiğin akışının güvenli olabilmesi için pek çok kural bulunuyor. Türkiye'de de trafikte uyulması gereken zorunlu kurallar bulunurken bu kuralların ihlali durumunda da sürücülere cezai işlemler uygulanıyor.
Enflasyon rakamları açıklandı! Ağustos ayında gıda ürünlerine uygulanacak zam oranı belli oldu mu? Enflasyon rakamları açıklandı! Ağustos ayında gıda ürünlerine uygulanacak zam oranı belli oldu mu? Tüketici Fiyat Endeksi, temmuzda aylık yüzde 9,49 ve yıllık yüzde 47,83 arttığını açıkladı. Bunun ardından vatandaşların gözleri gıda fiyatlarında yüzde kaç oranında artış yaşanacağına çevrildi.
Temmuz 2023 enflasyon rakamları TÜİK tarafından açıklandı! Temmuz 2023 enflasyon rakamları TÜİK tarafından açıklandı! Enflasyon rakamları son dakika olarak açıklandı. TÜİK tarafından açıklanan verilerle rakamlar belli oldu.
Ağustos ayı kira artış oranı ne kadar oldu? Ağustos ayı kira artış oranı belli oldu mu? Ağustos ayı kira artış oranı ne kadar oldu? Ağustos ayı kira artış oranı belli oldu mu? TÜİK'in TEFE TÜFE oranlarını açıklamasının ardından vatandaşlar arama motorları üzerinden ''Ağustos ayı kira artış oranı'' ile ilgili araştırmalarını yapmaya başladı.
Ankara Simitçiler Odası Başkanı Delibaş’tan simit fiyatlarına ilişkin açıklama Ankara Simitçiler Odası Başkanı Delibaş’tan simit fiyatlarına ilişkin açıklama Ankara Pideciler, Simitçiler ve Çörekçiler Esnaf Odası Başkanı Savaş Delibaş, kentte simit fiyatının 10 lira olmasını değerlendirdi. Meslek çıkmazına girdiklerini belirten Delibaş, önemli açıklamalara yer verdi.
Zam furyası sürüyor bir zamda mutfak tüpüne geldi! 3 Ağustos tüp fiyatları güncellendi! Zam furyası sürüyor bir zamda mutfak tüpüne geldi! 3 Ağustos tüp fiyatları güncellendi! Son zamanlarda birçok ürüne zam gelmesinin arından mutfak tüpü de bu zamlardan nasibini aldı. Mutfak tüpüne zam üstüne zam geldi. Fiyat listesi ise güncellendi.
65 yaş üstü vatandaşların o hakkı ellerinden kaydı! Artık toplu taşımaya para ödeyeceksiniz 65 yaş üstü vatandaşların o hakkı ellerinden kaydı! Artık toplu taşımaya para ödeyeceksiniz Toplu taşıma ile ilgili ağızları açık bırakan bir karar alındı. Ses getiren karar Burdur'da yürürlüğe girerken 65 yaş üstü kişilerin ücretsiz olarak kullandığı toplu ulaşım hizmetlerinin artık ücretli olduğu belirtildi.
Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası günübirlik evlerin kirasından alınacak vergiyi destekledi! Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası günübirlik evlerin kirasından alınacak vergiyi destekledi! ATEM Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akçam, günlük kiralanan evlerin bedeli üzerinden vergi alınmasını içeren çalışmaya destek verdiklerini bildirdi. Bu sayede kaçak kiralamanın önüne geçileceğini aktaran Akçam'dan önemli açıklamalar geldi.
İslam Memiş'ten altın değerinde açıklamalar! Altın piyasasını geçti konut piyasasına girdi vatandaşlara öyle bir tüyo verdi ki İslam Memiş'ten altın değerinde açıklamalar! Altın piyasasını geçti konut piyasasına girdi vatandaşlara öyle bir tüyo verdi ki Vatandaşlar ev ve kira fiyatlarının talepteki düşüş nedeniyle düşüşe geçip geçmeyeceği merak edilirken İslam Memiş dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan kararı açıkladı! Yeni Honda Civic'ten ÖTV alınmayacak işte fiyatı Cumhurbaşkanı Erdoğan kararı açıkladı! Yeni Honda Civic'ten ÖTV alınmayacak işte fiyatı Türkiye'de araç fiyatlarındaki rekor artışlar nedeniyle sıfır araç sahibi olmak da neredeyse imkansız hale geldi. Araç alabilmek için farklı alternatiflere yönelirken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan kararla ÖTV'siz ara satışı başladı.