Ekonomi

Etin kilosu Migros'ta 189 TL'ye düştü! Kaçırmak istemeyen en yakın Migros'a gitsin Etin kilosu Migros'ta 189 TL'ye düştü! Kaçırmak istemeyen en yakın Migros'a gitsin Et fiyatlarına art arda zam gelmesi vatandaşların kırmızı etten elini ayağını çekmesine neden olurken Migros kırmızı et fiyatlarında indirim yaptı.
Vakıfbank müşterisi olanlar dikkat! Tek bir şarta 1200 TL'yi cüzdanınıza koyacaksınız Vakıfbank müşterisi olanlar dikkat! Tek bir şarta 1200 TL'yi cüzdanınıza koyacaksınız Bankaların kart kampanyaları ağustos ayında da devam ediyor. Bankalar kart müşterilerine çeşitli kampanyalar duyururken Vakıfbank müşterilerine 1200 TL hediye edeceğini açıkladı. Bu kapsamda kampanyanın katılım koşulları da tek tek sıralandı.
Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Akçam, bankaların kredi kısmasını değerlendirdi Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Akçam, bankaların kredi kısmasını değerlendirdi Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam, bankaların kredi musluklarını kısmasının gayrimenkul sektörüne yansımalarını değerlendirdi.
Başvuru tarihi sınırı yok! Başvurusu onaylanana Finansbank ek 9 bin 200 TL ödeme yapacak Başvuru tarihi sınırı yok! Başvurusu onaylanana Finansbank ek 9 bin 200 TL ödeme yapacak Kamu ve özel bankalar müşterilerine özel teklifler sunmaya devam ediyor. Bankalar, maaş müşterileri için kampanya tekliflerini yenilemeye devam ederken Finansbank'tan maaşa ek 9200 TL ödeme müjdesi verildi.
Ev hanımları emekliye ayrılıyor! Devlet kapıları araladı 2 bin 861 lira ödeyerek emekli olabilecekler Ev hanımları emekliye ayrılıyor! Devlet kapıları araladı 2 bin 861 lira ödeyerek emekli olabilecekler Emekli olmak isteyen milyonlarca kadına devlet tarafından kolaylık sağlanması adına farklı düzenlemeler ve kararlar çıkarılmaya devam edilirken detaylar oldukça dikkat çekti.
TCMB Başkanı Erkan ve Bakan Şimşek bugün İstanbul'da yabancı yatırımcılarla görüşme sağlayacak! TCMB Başkanı Erkan ve Bakan Şimşek bugün İstanbul'da yabancı yatırımcılarla görüşme sağlayacak! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan bugün İstanbul'da yabancı yatırımcılarla bir araya gelmeye hazırlanıyor. J
Milli araba TOGG'un 2. el fiyatını görenler şok içinde! Düştükçe düştü alıcısı çok Milli araba TOGG'un 2. el fiyatını görenler şok içinde! Düştükçe düştü alıcısı çok Geçtiğimiz Nisan ayı içerisinde ilk teslimleri yapılan TOGG'un ardından ikinci el araç satışı ilanlarında yavaş yavaş TOGG yer almaya başladı.
Borcu olan esnafa Bakan Şimşek'ten gülümseten haber! Borçlar 6 ay ertelendi Borcu olan esnafa Bakan Şimşek'ten gülümseten haber! Borçlar 6 ay ertelendi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in açıklamasının ardından karar bugün Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
İş Bankası müşterileri 12 ay boyunca o hizmetlere tek kuruş para ödemeyecek İş Bankası müşterileri 12 ay boyunca o hizmetlere tek kuruş para ödemeyecek Vatandaşlar bankaların yayımlamış olduğu kampanyalara ve fırsatlara sık sık göz atmaya devam ederken İş Bankası tarafından yayımlanan kampanya oldukça dikkat çekti.
TCMB'nin döviz rezervleri 113,8 milyar dolar seviyesine yükseldi! TCMB'nin döviz rezervleri 113,8 milyar dolar seviyesine yükseldi! Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın (TCMB) döviz rezervleri 223 milyon dolar artarak, 113 milyar 774 milyon dolara yükseldi.
Dolar yatırımcısı buraya! 30 TL mi oluyor, uzmanlar açıkladı! Dolar yatırımcısı buraya! 30 TL mi oluyor, uzmanlar açıkladı! Dolar kurunda hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Bunun ile birlikte okunu bir yukarı bir aşağı yöne çeviren dolar kurunun hangi seviyede ilerleyeceği de merak söz konusu oldu.
Konut fiyatları düşecek mi? Konut fiyatları düşecek mi? Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar dört gözle piyasaların düşmesini beklerken konut piyasası artan maliyetler ve gider nedeniyle yükselmeye devam ediyor.